27 Ağustos 2008, Çarşamba 07:57:28

Bodrum uçağındaki yolcular ne yapıyor?

Hollanda'nın Rotterdam Havaalanından Bodrum'a hareket etmek üzere uçuşa hazırlanan Transavia şirketine ait uçakla ilgili yapılan ihbarın ardından boşaltılan uçağın yolcuları, başka bir uçakla Türkiye’ye gönderilecek.

Transavia şirketinin sözcüsü, güvenlik gerekçesiyle boşaltılmak zorunda kalan uçak yolcularının halen havaalanında tutulduğunu ve en kısa sürede sağlanacak başka bir uçakla Türkiye’ye gönderileceğini bildirdi.

Verilen bilgiye göre, Transavia şirketine ait Boeing 737 tipi uçak Rotterdam Havaalanından yerel saat ile 15.20?de hareket etmek üzere 114 yolcu ve 6 mürettebatıyla pistte uçuşa geçeceği sırada, 112’nolu polis telefonuna tehlike ihbarı yapıldı. Polise göre ihbar uçaktan gelmedi.

Yetkililer, uçağın hareketini durdurdu ve yaklaşık 5 saat süreyle, uçak, pistte beklemek zorunda kaldı. Bu sırada uçağa gelen güvenlik görevlileri, iki erkek ve bir kadın yolcuyu gözaltına aldı.

Daha sonra yolcular güvenlik önlemleri altında uçaktan çıkarıldı. Yolcuların uçaktaki bekleme sırasında hayli gergin oldukları belirtildi. Yolcuların verdiği bilgiye göre, başlangıçta “teknik bir arıza var” denmesine karşılık, daha sonradan uçağın uçuş güvenliğiyle ilgili başka bir gerekçeden dolayı pistte alıkonulduğu öğrenildi.

Bodrum uçağındaki yolcular ne yapıyor?

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000