16 Haziran 2013, Pazar 11:30:19

BODRUM UÇAĞINDA FENALAŞAN YOLCU TUTUKLANDI!

İstanbul Bodrum seferini yapan uçakta, cinsel organı ve midesinde sakladığı uyuşturucu nedeniyle fenalaşan Belçika uyruklu kadın, tedavisinin bitiminde gözaltına alındı Adliyeye sevk edilen kadın tutuklandı.
  • yok canım olur mu özgürlük işde demokrasi serbest bırakın satsın sevkini de yapsın alkol uyuşturucu hap falan demokrasi ya özgürlük ya bunların tümünde uyuşturucu satmak sevk etmek serbest demek bizim entellere göre böyledir.atatürk havaalaimanında dış hatlarda çıkacağız herkes sırada gümrükte neyse önümdeki adama gümrük memuru sordu gümreğe tabi bir eşyanız var hayır yok emin misiniz evet açalım bakalım bavullarınızı bingo ne çıkar içinden yüzlerce şişe küçük ve orta boydu dünyanın çeşitli ülkelerinden alkollü içkiler tekilalar, vodkalar bunlar nedir bilmem bunların gümrüğe tabi olduğunu bilmiyordum ya ya şimdi demokrasilerde serbest git diyeceksin zehirlenin ne olacak.. amerika bile kurallar koymuş
  • haberin bu kadar detayli olmasi gerekli mi acaba? haber ozgurlugu falan degil benim kastim. kadinin neresinde ne kadar uyusturucu sakladigi ilgilendirmez ki beni bir okur olarak. burda haber degeri sadece belli miktarda uyusturucu yakalanmasidir. detaylar haberi sadece cirkinlestiriyor. burda dini olgularla ilgili degil yaptigim yorum.
  • sonsuza kadar yatsın içeride...ölse bile kemikleri kalsın.ayar oluyorum uyuşturucuyla ilgilenenlere.hell yeahh..!
  • g.birliği futbolcusu vleminx'in karısı falan mı aceb :)
  • Hangi Sirketin Ucagiydi??? Aciklayin.....

Belçika uyruklu Peggy Catarina Vleminx, 10 Haziran'da, uçakta rahatsızlanması nedeniyle Milas-Bodrum Havaalanı'ndan alınarak özel bir hastaneye kaldırılmış, burada yapılan tetkiklerinde midesi ve cinsel organında gizlenmiş uyuşturucu kapsüllerine rastlanmıştı.

İstanbul-Bodrum seferini yapan uçakta, cinsel organı ve midesinde sakladığı uyuşturucu nedeniyle fenalaşan Belçika uyruklu kadın, hayati tehlikeyi atlattıktan sonra tedavisinin bitiminde gözaltına alındı

Peggy Catarina Vleminx (36), tedavisinin ardından jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Daha sonra da "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

BODRUM UÇAĞINDA FENALAŞAN YOLCU TUTUKLANDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

camaroth ~ 11 yıl önce
yok canım olur mu özgürlük işde demokrasi serbest bırakın satsın sevkini de yapsın alkol uyuşturucu hap falan demokrasi ya özgürlük ya bunların tümünde uyuşturucu satmak sevk etmek serbest demek bizim entellere göre böyledir.atatürk havaalaimanında dış hatlarda çıkacağız herkes sırada gümrükte neyse önümdeki adama gümrük memuru sordu gümreğe tabi bir eşyanız var hayır yok emin misiniz evet açalım bakalım bavullarınızı bingo ne çıkar içinden yüzlerce şişe küçük ve orta boydu dünyanın çeşitli ülkelerinden alkollü içkiler tekilalar, vodkalar bunlar nedir bilmem bunların gümrüğe tabi olduğunu bilmiyordum ya ya şimdi demokrasilerde serbest git diyeceksin zehirlenin ne olacak.. amerika bile kurallar koymuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
detay ~ 11 yıl önce
haberin bu kadar detayli olmasi gerekli mi acaba? haber ozgurlugu falan degil benim kastim. kadinin neresinde ne kadar uyusturucu sakladigi ilgilendirmez ki beni bir okur olarak. burda haber degeri sadece belli miktarda uyusturucu yakalanmasidir. detaylar haberi sadece cirkinlestiriyor. burda dini olgularla ilgili degil yaptigim yorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insan bedeni ~ 11 yıl önce
insan vücudunun detayı çirkin mi ki haber çirkin olsun? kendini tanı, vücüdunu tanı, önyargını bırak. dinle de bi alakası yok zaten kendinizi iyice karıştırmışsınız.
:)) ~ 11 yıl önce
sonsuza kadar yatsın içeride...ölse bile kemikleri kalsın.ayar oluyorum uyuşturucuyla ilgilenenlere.hell yeahh..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neco ~ 11 yıl önce
g.birliği futbolcusu vleminx'in karısı falan mı aceb :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.......... ~ 11 yıl önce
Hangi Sirketin Ucagiydi??? Aciklayin.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
at flight deck ~ 11 yıl önce
Sana ne ? Gerek var mı ? Emniyet mensubu isen zaten öğrenmişsindir hangi firma olduğunu. Değilsen de öğrenmene gerek yok. Geçmiş bitmiş.
....... ~ 11 yıl önce
ne farkeder ki ?
merak ~ 11 yıl önce
capulcu airlines,oldumu?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000