15 Mart 2017, Çarşamba 11:41:23

Bodrum için geri sayım başladı

AMAC Aerospace Turkey’in Bodrum Havalimanı’ndaki hangarı Temmuz ayında faaliyete geçmeye hazırlanıyor.
  • Arkadaşlar ben yeni gidip ortamı kontrol ettim.Gördüğüm kadarıyle orada ev tutmak,ısınmak,çocuğunu okutmak büyük problem.Arabasız hiç biryere gidemiyorsun.Ulaşım hiçde güzel değil.Armut gibi yolda bekleki bir münübüs geçsin.Hava alanına en yakın oturum yeri güllük diye bir yer var.Köy gibi bir yer.Ne çocuğunu okutabilirsin nede oturabilecek bir yer.Milasa okul servisi bulabilirsen çocuğunu okula gönderirsin.Oda idailine uygun bir okul bulabilirsen.Velhasıl benim iki çocuğum var yapabilirmiyim diye düşünüyorum.Bence oranın ederi 5000 eurodan aşağı olmaz.Altına giden 3-5 ay sonra kaçacak olan gider.Orayla ilgili vizibilite çalışmamı siz sevgili arkadaşlarımla paylaştım.Kararınızı ona göre verin.Hoşçakalın.(PUİK)
  • B737 A320 bakımı kolay iş değil. uçak komponentlerini bodruma getirmek bakım süresni en az 2 gün arttırır. çok iyi bakım planı yapılması lazım ki müşteri kazanabilsin.
  • 3500 avro dan aza gidilmez avro olarak yatacak
  • Süper bir yatırım oldu teşekkürler amac, herkes faydalanacak bundan temsilcilerinden tut handlingler dhmi zaten hertürlü vuracak bla bla bla diye gidiyor. Hayırlı uğurlu olsun
  • sessiz sedasız işini en iyi yapanlardan biri AMAC!
  • Uzaktan kulağa iyi geliyor Bodrum'da yaşamak. Ama şirketin içi malesef cadı kazanı. Özellikle Bodrum'a gelmek isteyenler iki kere düşünsün. Yazın burasının nasıl olduğunu bilmiyor sanırım gelmek isteyenler. İlk etapta hat bakımın oturması lazım , hangar bittikten sonra ak koyun kara koyun belli olacak. Amac şuan için zararda ve merkezden finanse ediliyor , bir süre daha böyle gider. Umarım herkes için en hayırlısı olur , tam bir emekli yeri buralar.. Gençler zaten kaçıyor şirketten. Ama yine de ülkemize yatırım yatırımdır, her şey Türkiye için. Hayırlı günler.
  • Sektor icin guzel haber kalifiyeli teknisyenler uzaklara gitmekten vazgecirip bazilarinda onunu acacak bir olusum hayirli olsun.
  • Aynısını urfaya yahut mardine istıyık
  • Muğla'da çok fazla arsa yatırımı yapan Thy emeklilerine müjdeli haber

AMAC Aerospace Turkey’in Bodrum Havalimanı’ndaki hangarı Temmuz ayında faaliyete geçmeye hazırlanıyor. 8 bin metre kare alanda inşaatı devam eden hangarda aynı anda 20 özel jete hizmet verebilecek olan AMAC Aerospace Turkey, Nisan ayından itibaren ise Bodrum Havalimanı’nda Hat Bakım Hizmetleri vermeye başlayacağını açıkladı

AMAC Aerospace Turkey’in Bodrum Havalimanı’nda inşaatını sürdürdüğü hangarı Temmuz ayında tamamlanarak hizmete açılacak. Toplamda 15 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçecek olan hangar, 8 bin metre kare alan üzerinde 6 bin metre kare kapalı alanda hangar ve bakım tesisi ile hizmet verecek.

Bodrum Havalimanı’nda yerli uçaklara Hat Bakım hizmetini Nisan ayından itibaren, yabancı havayollarına ise Haziran ayından itibaren başlatacak olan AMAC Aerospace Turkey’in Temmuz ayında tamamlanacak olan hangarında ise aynı anda 20 özel jete bakım hizmeti verilebilecek.

Nisan ayından itibaren Hat Bakım hizmeti verecek

Yatırım için Bodrum’u tercih etmelerinin nedeni hakkında AMAC Aerospace Turkey Genel Müdürü Safi Ergin şunları söyledi: “AMAC Hava Aracı Bakım/Onarım Merkezi olarak, Nisan ayından itibaren Bodrum Havalimanı’nda B737 Classic, B737 NG, A318/319/320/321 uçaklarına Hat Bakım hizmeti vermeye başlayacağız. Temmuz ayından itibaren ise inşaatı devam eden uçak bakım hangarımızı tamamlayıp 2017-2018 kış sezonunda Boeing ve Airbus uçaklarına C - Bakımı yapmaya hazır olacağız. Bodrum Ortadoğu ve Avrupa arasında bir merkez olmasının yanı sıra özel jetler için de büyük önem taşıyor. Her yaz dönemi ortalama 2 bin özel jet Bodrum’a iniş yapıyor. Bu önemli turistik merkeze yaptığımız yatırımla büyük bir açığı kapatacağız. Sadece özel jetler değil, özellikle büyük gövdeli yolcu uçakları da kış bakımlarını AMAC Aerospace Turkey’in yeni hangarında gerçekleştirebilecek” dedi.

AMAC Aerospace Turkey, Falcon serilerinden 2000 / 2000 EX EASy için C bakım yetkisini almaya hak kazandı. Falcon 2000 serisinin C Bakımı bundan böyle Türkiye’de AMAC Aerospace Turkey tarafından yapılabilecek.

Düzenli olarak yapılan değerlendirmeler neticesinde yatırımlarını sürdüren AMAC Aerospace Turkey, bölgenin bu kadar hızlı yetki sertifikalarını almaya hak kazanan sayılı firmalarından. Özellikle sivil havacılığın artış gösterdiği Ortadoğu pazarında uçak bakımı konusunda önemli bir konuma sahip olan AMAC Aerospace Turkey, iş adamları, devlet yetkilileri gibi pek çok kişiye hizmet veriyor.

Bodrum için geri sayım başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

İMFORMATION FOR BJV ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar ben yeni gidip ortamı kontrol ettim.Gördüğüm kadarıyle orada ev tutmak,ısınmak,çocuğunu okutmak büyük problem.Arabasız hiç biryere gidemiyorsun.Ulaşım hiçde güzel değil.Armut gibi yolda bekleki bir münübüs geçsin.Hava alanına en yakın oturum yeri güllük diye bir yer var.Köy gibi bir yer.Ne çocuğunu okutabilirsin nede oturabilecek bir yer.Milasa okul servisi bulabilirsen çocuğunu okula gönderirsin.Oda idailine uygun bir okul bulabilirsen.Velhasıl benim iki çocuğum var yapabilirmiyim diye düşünüyorum.Bence oranın ederi 5000 eurodan aşağı olmaz.Altına giden 3-5 ay sonra kaçacak olan gider.Orayla ilgili vizibilite çalışmamı siz sevgili arkadaşlarımla paylaştım.Kararınızı ona göre verin.Hoşçakalın.(PUİK)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir mro dostu ~ 7 yıl önce
B737 A320 bakımı kolay iş değil. uçak komponentlerini bodruma getirmek bakım süresni en az 2 gün arttırır. çok iyi bakım planı yapılması lazım ki müşteri kazanabilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cs ~ 7 yıl önce
3500 avro dan aza gidilmez avro olarak yatacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şakamı ~ 7 yıl önce
O paraya adam bulursa çalıştırsınlar. Piyasa belli.
Bjv ~ 7 yıl önce
Süper bir yatırım oldu teşekkürler amac, herkes faydalanacak bundan temsilcilerinden tut handlingler dhmi zaten hertürlü vuracak bla bla bla diye gidiyor. Hayırlı uğurlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper ~ 7 yıl önce
sessiz sedasız işini en iyi yapanlardan biri AMAC!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PT6A-67 ~ 7 yıl önce
Uzaktan kulağa iyi geliyor Bodrum'da yaşamak. Ama şirketin içi malesef cadı kazanı. Özellikle Bodrum'a gelmek isteyenler iki kere düşünsün. Yazın burasının nasıl olduğunu bilmiyor sanırım gelmek isteyenler. İlk etapta hat bakımın oturması lazım , hangar bittikten sonra ak koyun kara koyun belli olacak. Amac şuan için zararda ve merkezden finanse ediliyor , bir süre daha böyle gider. Umarım herkes için en hayırlısı olur , tam bir emekli yeri buralar.. Gençler zaten kaçıyor şirketten. Ama yine de ülkemize yatırım yatırımdır, her şey Türkiye için. Hayırlı günler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kalite ~ 7 yıl önce
kalite müdürünün gitmesi de mi cadı kazanının kaynamasından?
Iyi ~ 7 yıl önce
Sektor icin guzel haber kalifiyeli teknisyenler uzaklara gitmekten vazgecirip bazilarinda onunu acacak bir olusum hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfalı ~ 7 yıl önce
Aynısını urfaya yahut mardine istıyık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy Emeklileri ~ 7 yıl önce
Muğla'da çok fazla arsa yatırımı yapan Thy emeklilerine müjdeli haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000