14 Ağustos 2012, Salı 16:52:20

BODRUM HAVALİMANI KENDİNE HAYRAN BIRAKIYOR

5 milyon kapasiteli, Avrupa’da eşi benzeri bulunmayan Bodrum Milas Havalimanı başını kaldıran herkesi kendine hayran bırakıyor.
  • içhatların hali içler acısı. bu kadar sıkışık, oturacak yer olmayan, thy cip bile zıvanadan çıkmış. iç hatları düzeltin biraz da...
  • sürekli bu havalimanında calısan birisi olarak söylüyorum daha çok eksiği var limanın. gate kapıları çalışmıyor,gate yazıcıları bozuk,gate readerler pasif durumda. asansörlerin çoğu çalışmıyor.open gateler sıkıntı yaratıyor.yürüyen merdivenleri bazen kapatıyorlar.gercekten anlamak güc..anlıcağınız dışı sizi içi çalışanı yakar :)
  • memleketimizde bu kadar yatırıma engel olunulmasına rağmen yine de güzel şeyler yapılıyor bodrum havalanıda bunlardan bir tanesidir güle güle kullansın vatandaşlar...

Sıcak ve doğal atmosferiyle, bir seyahat noktası olmaktan öte, bölgenin özel alanı olan Bodrum Milas Havalimanı tatil için gelen yerli ve yabancı turistleri; dokuma tezgâhı görüntüsü taşıyan tavanlarındaki yerel motiflerle görenleri kendine hayran bırakıyor.

Dünyada eşi benzeri olmayan ve Bodrum’un bölgenin kimliğini yansıtan tasarım harikası bu tavan uygulaması şimdiden yörenin görülecek yerleri arasına girmiş durumda. Havalimanına gelen yolcuların başlarının yukarıda olması beğeniyi gözler önüne seriyor.

Saz şeklinde Alüminyumlar kullanıldı…

100 bin metrekare alanda 5 milyon yolcu kapasitesine sahip olan Bodrum Milas Havalimanı, insanda pozitif duygular uyandırıyor ve ilk defa ziyarete gelenlere şehrin kültürü hakkında bilgi veriyor. ASPEN Integra Metal Asma Tavan Sistemleri’nin özel tasarımı olarak, saz şeklinde alüminyum çubukların bir araya gelmesiyle üretilen tavanlara, dokuma tezgahı görüntüsü verilmiş.

BODRUM HAVALİMANI KENDİNE HAYRAN BIRAKIYOR

Yorumlar

hakan ~ 12 yıl önce
içhatların hali içler acısı. bu kadar sıkışık, oturacak yer olmayan, thy cip bile zıvanadan çıkmış. iç hatları düzeltin biraz da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bjv ~ 12 yıl önce
sürekli bu havalimanında calısan birisi olarak söylüyorum daha çok eksiği var limanın. gate kapıları çalışmıyor,gate yazıcıları bozuk,gate readerler pasif durumda. asansörlerin çoğu çalışmıyor.open gateler sıkıntı yaratıyor.yürüyen merdivenleri bazen kapatıyorlar.gercekten anlamak güc..anlıcağınız dışı sizi içi çalışanı yakar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bodrum havalanı.. ~ 12 yıl önce
memleketimizde bu kadar yatırıma engel olunulmasına rağmen yine de güzel şeyler yapılıyor bodrum havalanıda bunlardan bir tanesidir güle güle kullansın vatandaşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000