02 Eylül 2011, Cuma 08:28:12

BODRUM HAVAALANINDA GAZETECİLERE SALDIRDILAR

Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Halife El Tani, 128 metrelik Katara isimli yüzen sarayıyla Bodrum'a geldi.
  • benim normal vatandas olmama rahmen beni insanlik disi muameleyle karsi karsiya biraktilar neymis benim plakam yabanci pilakasiymis arabani cek nedemek bu ? irkcilik dizboyu bende turkum bende vatanimi seviyorum! arkan saglam oldugu zaman hicbirzaman sana dokunamadiklarini ogrendim cunku benim izmirde gorev yapan polis amcam var onun ismini soyleyince rahat birakildim . tam bir fiyasko ordaki insanlar bir guzel elden gecirilemeli insanlara nasil davranilmasini ogrenmeliler
  • GÖREVİNİ YAPAN GAZETECİLERE SALDIRAN İNSANLAR KAMERA KAYITLARINDA VAR, YAPILAN DARPLAR EDİLEN KÜFÜRLER ÇİGNENEN KANUNLARDA VAR.İNŞALLAH GAZETECİLER DAVACI OLURDA BU SALDIRGANLIĞI YAPAN TERBİYESİZLER GEREKLİ CEZAYI ALIR.ORASI ARABİSTAN DEĞİL TÜRKİYE CUMHURİYETİ...
  • terbiyeden bahseden arkadaşın anlattıklarıyla terbiye arasında bir bağlantı kurulamıyor. güvenlik açısından bir yanlış olmadığına göre herhalde güvenlik konusunda terbiye yani eğitime ihtiyacı olsa gerek.
  • eline fotoğraf makinasını alan herkez gazeteci oluyor.olayı gayet net çekmişler videosu var herşey ortada keşke ağzını burnunu dağıtsalardıda ozaman haber olsaydı.bu memlekette pkk lının polis tokatladığı anları gödük .fotoğraf çektirmemiş altı üstü olayı abartmayın.
  • basının görüntü alabileceği ve alamayacağı yerlerin olması gayet doğaldır. saldırıya uğradıklarını iddia eden gazeteciler kendilerini güvenlikten sorumlu personelin yerine koyarlarsa iyi olur. önce havalimanı adabını öğrenmeleri lazım.
  • bende milas bodrumda çalışan biri olarak güvenlik görevlilerin yaptığı terbiyessizlik diyorum.adamlar bayramın birinci günü önce 319 sonra da 340 -500 le geldiler. apron kapıdan elini kolunu sallayarak girdiler. birsürü mersedes. apron mersedes galerisine döndü .ardından başbakanımız geldi
  • KAVGA, ŞEYH TARAFINDAN VIP DE BIRAKILACAK BAHŞİŞİN GAZETECİLER TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENMESİNİ ENGELLEMEK İÇİN ÇIKMIŞ OLABİLİR Mİ?
Emir El Tani’yi takip eden gazeteciler, Milas-Bodrum Havalimanı'ndaki özel güvenlik görevlileri tarafından tartaklanmak istendi.

Havalimanı VIP bölümü önünde de Emir’i görüntülemeye çalışan basın mensupları ile özel güvenlik ekibi ve Katarlı korumalar arasında, kameraların alınmak istenmesi nedeniyle arbede yaşandı.

Gazetecileri bölgede bulunan polisler korudu. Havalimanı Emniyet Müdürü Haluk Koç'un "Bizim basın mensuplarının görüntü almamasına yönelik bir talimatımız yok. Her zamanki gibi basın mensupları VIP bölümü dışından görüntü alabilir. Bizce sakınca tescil etmez, tartışmaya gerek yoktu" dedi.

Emir, Katar Emirliği'ne ait özel uçakla ülkesine döndü.

(NetHaber)
BODRUM HAVAALANINDA GAZETECİLERE SALDIRDILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
benim normal vatandas olmama rahmen beni insanlik disi muameleyle karsi karsiya biraktilar neymis benim plakam yabanci pilakasiymis arabani cek nedemek bu ? irkcilik dizboyu bende turkum bende vatanimi seviyorum! arkan saglam oldugu zaman hicbirzaman sana dokunamadiklarini ogrendim cunku benim izmirde gorev yapan polis amcam var onun ismini soyleyince rahat birakildim . tam bir fiyasko ordaki insanlar bir guzel elden gecirilemeli insanlara nasil davranilmasini ogrenmeliler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
GÖREVİNİ YAPAN GAZETECİLERE SALDIRAN İNSANLAR KAMERA KAYITLARINDA VAR, YAPILAN DARPLAR EDİLEN KÜFÜRLER ÇİGNENEN KANUNLARDA VAR.İNŞALLAH GAZETECİLER DAVACI OLURDA BU SALDIRGANLIĞI YAPAN TERBİYESİZLER GEREKLİ CEZAYI ALIR.ORASI ARABİSTAN DEĞİL TÜRKİYE CUMHURİYETİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
terbiyeden bahseden arkadaşın anlattıklarıyla terbiye arasında bir bağlantı kurulamıyor. güvenlik açısından bir yanlış olmadığına göre herhalde güvenlik konusunda terbiye yani eğitime ihtiyacı olsa gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eline fotoğraf makinasını alan herkez gazeteci oluyor.olayı gayet net çekmişler videosu var herşey ortada keşke ağzını burnunu dağıtsalardıda ozaman haber olsaydı.bu memlekette pkk lının polis tokatladığı anları gödük .fotoğraf çektirmemiş altı üstü olayı abartmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
basının görüntü alabileceği ve alamayacağı yerlerin olması gayet doğaldır. saldırıya uğradıklarını iddia eden gazeteciler kendilerini güvenlikten sorumlu personelin yerine koyarlarsa iyi olur. önce havalimanı adabını öğrenmeleri lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bende milas bodrumda çalışan biri olarak güvenlik görevlilerin yaptığı terbiyessizlik diyorum.adamlar bayramın birinci günü önce 319 sonra da 340 -500 le geldiler. apron kapıdan elini kolunu sallayarak girdiler. birsürü mersedes. apron mersedes galerisine döndü .ardından başbakanımız geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KAVGA, ŞEYH TARAFINDAN VIP DE BIRAKILACAK BAHŞİŞİN GAZETECİLER TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENMESİNİ ENGELLEMEK İÇİN ÇIKMIŞ OLABİLİR Mİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000