23 Mayıs 2008, Cuma 07:52:37

Blair'in uçağını vuracaklardı!

İsrail savaş uçaklarının, mürettebatın kendisini tanıtmaması üzerine Orta Doğu Dörtlüsü'nün temsilcisi, eski İngiltere Başbakanı Tony Blair'in de bulunduğu uçağın yolunu kesmeye çalıştığı bildirildi.
  • Benguriona uçarken,özel bir kanaldan kendinizi tanıtmanız gerekiyor,doğrudur.Yapmazsanız kolunuza giriverir F15 ler.Ama benim anlamadığım,Bu kadar VIP insanı taşıyan bir uçak mürettebatı,nasıl bu kuraldan haberdar olamaz.Dispatch ne iş yapar?Yada pilotlar mıunuttu.Yada biraz macera mı aradılar,hakikaten anlamak mümkün değil!

Blair'in sözcüsü, olayın önceki gün, aralarında Blair'in de bulunduğu bir heyetin, Mısır'ın Şarm Eş Şeyh beldesinde düzenlenen Dünya Ekonomik Forumundan İsrail'e giderken meydana geldiğini belirtti.

Sözcü, iki İsrail savaş uçağı saldırı pozisyonuna geçince, Blair'in uçağındaki mürettebatın telsizi kullanarak kim olduklarını açıkladıklarını, bunun üzerine uçakların üslerine döndüğünü söyledi.

Uçaktakilerin olay anında sorundan haberdar olmadığı kaydedildi.

Blair'in uçağını vuracaklardı!

Yorumlar

plt_MNGA300 ~ 16 yıl önce
Benguriona uçarken,özel bir kanaldan kendinizi tanıtmanız gerekiyor,doğrudur.Yapmazsanız kolunuza giriverir F15 ler.Ama benim anlamadığım,Bu kadar VIP insanı taşıyan bir uçak mürettebatı,nasıl bu kuraldan haberdar olamaz.Dispatch ne iş yapar?Yada pilotlar mıunuttu.Yada biraz macera mı aradılar,hakikaten anlamak mümkün değil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000