26 Mayıs 2013, Pazar 09:33:27

"BİZİMLE KONUŞMAYIN UÇAĞI HAVAYA UÇURURUZ"

Pakistan’ın Lahore kentinden Manchester’a giden yolcu uçağının İngiliz savaş uçakları eşliğinde Essex’in Stansted Havaalanı’na indirilmesine neden olan Pakistan asıllı iki İngiliz vatandaşının kimlikleri açıklandı.
  • batı dediğiniz de kim, ya da batı hayranlığında olanlar kim, eğer küresel emperyalizmden bahsediyorsanız doğrudur, onlar her zaman islamiyeti savunur görünen sözde müslümanların dinci ve batı hayranlığı olan kesiminden, onlarda küresel emperyalizmden beslenmişlerdir. burada müslüman geçinip nurculuk edebiyatlarında bulunmak adına gerçek islamiyeti ve müslümanlığı ayaklar altına aldığınızın farkındamısınız, burada sözde kendi öğretilerilerinizin reklamını yapmak için gayret sergileyip asıl vatikan, israil, emperyalizmin ve batı denilen ab nin hizmetkarlığına soyunanların kimler olduğunu neden söyleyemiyorsunuz. nurculuk kisvesi altında birinin peşinden gitmenin Allah'a şirk koşmak olduğunu bilmiyormusunuz da Kur'an ve öğretilerini beyniniz ile sorgulamak ve öğrenmek yerine nurculuk adı altında yapıyorsunuz; o kadar kafanız çalışmıyor mu.
  • BENİM NURCU KARDEŞLERE BİR SÖZÜM YOK,YANLIŞ ANLAŞILMASIN,SOHBETLEREDE GİDİYORUM,AMA ONLARDA DURDUKLARI YERE BAKSINLAR BİRAZ. BİRİLERİ TAFRAFINDAN KÖTÜ NİYETLE KULLANILMAYA ÇALIŞIYORLAR. SAİD NURSİ HZRETLERİNİN ÇİZGİSİNDE GİDİLSİN İSTİYORUM SADECE.
  • BİRADER ONUN BUNUN SADAKA FİRTESİYLE MEKTEP OKUYUP BİRİLERİNİN YANINDA UŞAKLIK EDEREK BİR MAKAMA GELMİŞ OLABİLİRSİN. EN AZINDAN ONURLU OLUPTA MÜSLÜMAN OLMADIĞINI AÇIKÇA SÖYLE TABİ SİZİN TAYFANIZ KENDİNİ MÜSLÜMAN BAŞKALARINI DEĞİL GÖRÜRYORSUNUZ. NİYE BATIYA BİR LAF DEYİNCE HEPİNİZ DELLENİYORSUNUZ. AMA AZ KALDI, O ALLAHIN SİZE VERDİĞİ MAKAM VE ZENGİNLİĞİ İSLAMI BOZMAK İÇİN HARCIYORSUNUZ,ALLAH ALMASINIDA BİLİR ELBETTE.AZ KALDI.
  • Üzülerek söylüyorum ama müslümanlığa olan ön yargının bir sebebi var. Çok basit bir örnekle, avrupa da insanların bir yapısı, bir kültürü, bir düzeni var. EN kalabalık meydanda elinde kuran satmak ve tekbir allahu ekber diye bağırmak nedir ? Kimse kimseye senin inancın ne demiyor, sorgulamıyor ama abartmaya da gerek yok bazı şeyleri. Bir müslüman olarak ben bile yargılar oldum müslümanları. bir yerlerde bir yanlışlık var
  • KAFİR VE ILIMLI YANDAŞLARI;SİZ İSTEDİĞİNİZ KADAR İSLAMI VAHŞET OLARAK TANITMAYA ÇALIŞIN BAKALIM. İNGİLTEWREDEKİ OLAYDA İNGİLİZ TİYATROSUYDU BUDA ÖYLE. MAKSAT MÜSLÜMANLAR HAKKINDA KENDİ HALKLARI GÖZÜNDE LEKELEMEK. BENDE AYNI ŞEYLERİN TÜRKİYE VE MÜSLÜMAN ÜLKELERİNDE YAPILARAK(TİYATRONUN) HAÇLI AŞIRI HRİSTİYAN BATILILARDAN HALKLARIMIZI NEFRET ETTİRMELİYİZ. ARTIK SAFLAR AYRIŞSIN. VATİKANA HİZMET EDEN DİALOGCULARIDA ALLAH AHİRETTE BİLAHİRE GÖRÜŞECEK. NURCU KARDEŞLERDE SAFINI BELLİ ETSİN ARTIK İSLAMMI VATİKANA HİZMETMİ.

Essex polisi 31 ve 40 yaşlarındaki Umera Eşref ve Muhammed Şefkat adlı iki kişinin uçağın Stansted Havaalanı’nın hava trafiğinden uzak bir bölümüne indirilmesinin ardından gözaltına alındığını, diğer yolcuların ise sorgulandıktan sonra aynı uçakla Manchester’a gönderildiğini belirtti.

Eşref ve Şefkat, Pakistan Havayolları’na ait PK709 sefer sayılı uçakta slogan atarak kokpite girmeye çalışmış, bunun üzerine pilotlar da acil durum sinyali vermişti.

Güvenlik güçlerinin olayı bir terör saldırısı olarak değerlendirmediği ancak başkent Londra’nın Woolwich semtinde Çarşamba günü yaşanan saldırıdan sonra normalden daha temkinli davrandıkları açıklandı.

BBC’ye konuşan bir yolcu, "Manchester’a inmemize yarım saat kala uçağın rotasını değiştirdiğini fark ettik, pilot yapılan bazı tehditler nedeniyle Stansted Havaalanı’na ineceğimizi açıkladı" dedi.

Skynews’e konuşan Umari Nauman adlı yolcu da iki kişinin ısrarla kokpite girmeye çalıştığını, bu nedenle pilotun rotayı değiştirme kararı aldığını söyledi.

PAKİSTAN’DA FARKLI BİR HİKAYE
Pakistanlı gazeteci Murtaza Ali Şah ise söz konusu uçuşta yolcular arasında bulunan arkadaşı Fakir İkbal ile konuştuğunu ve olayın bir terör saldırısı değil, yolcular arasındaki bir tartışmadan kaynaklandığını söyledi.

İkbal, "İki adam bir kadınla ve kadına destek veren birkaç kişi ile tartışmaya başladı. Diğer yolcular şiddetlenen tartışmaya müdahale edip tarafları sakinleştirmeye çalışınca iki adam ‘Bizimle konuşmayın yoksa uçağı havaya uçururuz’ dedi. Bunun üzerine yolcular ve kabin görevlileri durumu kokpite bildirdi. Pilot da yetkililerle iletişime geçti" dedi.

"BİZİMLE KONUŞMAYIN UÇAĞI HAVAYA UÇURURUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

batı ~ 11 yıl önce
batı dediğiniz de kim, ya da batı hayranlığında olanlar kim, eğer küresel emperyalizmden bahsediyorsanız doğrudur, onlar her zaman islamiyeti savunur görünen sözde müslümanların dinci ve batı hayranlığı olan kesiminden, onlarda küresel emperyalizmden beslenmişlerdir. burada müslüman geçinip nurculuk edebiyatlarında bulunmak adına gerçek islamiyeti ve müslümanlığı ayaklar altına aldığınızın farkındamısınız, burada sözde kendi öğretilerilerinizin reklamını yapmak için gayret sergileyip asıl vatikan, israil, emperyalizmin ve batı denilen ab nin hizmetkarlığına soyunanların kimler olduğunu neden söyleyemiyorsunuz. nurculuk kisvesi altında birinin peşinden gitmenin Allah'a şirk koşmak olduğunu bilmiyormusunuz da Kur'an ve öğretilerini beyniniz ile sorgulamak ve öğrenmek yerine nurculuk adı altında yapıyorsunuz; o kadar kafanız çalışmıyor mu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diyalogsuz ~ 11 yıl önce
BENİM NURCU KARDEŞLERE BİR SÖZÜM YOK,YANLIŞ ANLAŞILMASIN,SOHBETLEREDE GİDİYORUM,AMA ONLARDA DURDUKLARI YERE BAKSINLAR BİRAZ. BİRİLERİ TAFRAFINDAN KÖTÜ NİYETLE KULLANILMAYA ÇALIŞIYORLAR. SAİD NURSİ HZRETLERİNİN ÇİZGİSİNDE GİDİLSİN İSTİYORUM SADECE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diyalogsuza cevap ~ 11 yıl önce
BİRADER ONUN BUNUN SADAKA FİRTESİYLE MEKTEP OKUYUP BİRİLERİNİN YANINDA UŞAKLIK EDEREK BİR MAKAMA GELMİŞ OLABİLİRSİN. EN AZINDAN ONURLU OLUPTA MÜSLÜMAN OLMADIĞINI AÇIKÇA SÖYLE TABİ SİZİN TAYFANIZ KENDİNİ MÜSLÜMAN BAŞKALARINI DEĞİL GÖRÜRYORSUNUZ. NİYE BATIYA BİR LAF DEYİNCE HEPİNİZ DELLENİYORSUNUZ. AMA AZ KALDI, O ALLAHIN SİZE VERDİĞİ MAKAM VE ZENGİNLİĞİ İSLAMI BOZMAK İÇİN HARCIYORSUNUZ,ALLAH ALMASINIDA BİLİR ELBETTE.AZ KALDI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 11 yıl önce
Üzülerek söylüyorum ama müslümanlığa olan ön yargının bir sebebi var. Çok basit bir örnekle, avrupa da insanların bir yapısı, bir kültürü, bir düzeni var. EN kalabalık meydanda elinde kuran satmak ve tekbir allahu ekber diye bağırmak nedir ? Kimse kimseye senin inancın ne demiyor, sorgulamıyor ama abartmaya da gerek yok bazı şeyleri. Bir müslüman olarak ben bile yargılar oldum müslümanları. bir yerlerde bir yanlışlık var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diyalogsuz ~ 11 yıl önce
KAFİR VE ILIMLI YANDAŞLARI;SİZ İSTEDİĞİNİZ KADAR İSLAMI VAHŞET OLARAK TANITMAYA ÇALIŞIN BAKALIM. İNGİLTEWREDEKİ OLAYDA İNGİLİZ TİYATROSUYDU BUDA ÖYLE. MAKSAT MÜSLÜMANLAR HAKKINDA KENDİ HALKLARI GÖZÜNDE LEKELEMEK. BENDE AYNI ŞEYLERİN TÜRKİYE VE MÜSLÜMAN ÜLKELERİNDE YAPILARAK(TİYATRONUN) HAÇLI AŞIRI HRİSTİYAN BATILILARDAN HALKLARIMIZI NEFRET ETTİRMELİYİZ. ARTIK SAFLAR AYRIŞSIN. VATİKANA HİZMET EDEN DİALOGCULARIDA ALLAH AHİRETTE BİLAHİRE GÖRÜŞECEK. NURCU KARDEŞLERDE SAFINI BELLİ ETSİN ARTIK İSLAMMI VATİKANA HİZMETMİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diyaloglu ~ 11 yıl önce
kocum benim,yuru be kim tutar seni
diyalogsuza ~ 11 yıl önce
gözüken senin menzilin harem gebze hattının yarısına bile yetişmez, bir de frenlerini kontrol et, balataların da aşınmış gibi, duvara felan çarpma

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000