18 Ocak 2011, Salı 11:31:50

"BİZ GOYGOYCU DEĞİLİZ"

Gazipaşa Belediye Başkanı Cem Burak Özgenç, Gazipaşa Havaalanı konusunda hükümeti eleştirenleri goygoyculuk yapmakla suçlayan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın sözlerini değerlendirdi. Özgenç, "Yazık yani biz goygoya mı gelmişiz? Dürüstçe bilimsel bir açıklama yapıyoruz" dedi.
  • HAVAALANINI VE ÇEVRESİNİ ÇIPLAK GÖZLE GÖRENLER BİLE BURAYA NORMAL YOLCU UÇAKLARININ İNEMİYECEGİNİ ANLARLAR... ALANYAYA HAVALİMANI YERİNE ANTALYA HAVALİMANININ KAPASİTESİ BÜYÜTÜLSÜN.ANTALYA HAVALİMANI - ALANYA ARASI 24 SAAT KLİMALI LÜKS OTOBÜSLERLE YETERLİ SAYIDA DÜZENLİ SEFERLER KONULSUN VE BU İŞ 2011 MAYIS AYINA KADAR YAPILSIN LÜTFEN
  • Yolcu yok diye iptal eti Borajet, olmayinca olmuyor. Sayin Basbakan Tayip Erdogan hakli yarin burgun kaza olunca kim sorumlu olacak, Manavgata yapilsin yeni bir havalimani!!!
  • En ideal yeri Manavgat,Gazipasayi onut artik. yok yok dedi basbakan.
  • 737-800 inmesine izin verildi diyelim. Birgün uçak yeterince hızlı tırmanamadı ve dağa çarptı. O zaman da kim izin verdi diyecekler. Yatırımı yapmadan önce kimse yaa bu olur mu demiyor. Ondan sonra da bizi engelliyorlar. Borajet yolcu olmadığı için seferlerini iptal etti. Beyefendi bunu söylemiyor.
  • adam haklı beyler
PİSTİN SADECE 150 METRE EKSİĞİ VAR
Gazipaşa Belediye Başkanı Cem Burak Özgenç, havaalanı konusunda yapmış olduğu araştırma sonuçlarını açıkladı. Havaalanı diye bir sorunun olmadığını ve bu konuda konuşarak sürece zarar vermek istemediğini ifade eden Özgenç, "Havaalanı 3C kategorisinden 4C kategorisine çıkarsa uçaklar buraya çok rahat bir şekilde inecek. 4C kategorisine geçmek için ne gerekiyor? Ben bunu araştırdım. Havaalanının pistin genişliği konusunda bir kaç uzman ile görüştük. 4C kategorisi için sadece pistin 150 metre eksiği var" diye konuştu.

MUHALİF ANLAYIŞ İÇİNDE DEĞİLİM
Yetkililerin işleri yavaştan aldığını söyleyen Özgenç "Ben AK Partililere şaşırıyorum. Çünkü bu siyasetende çok avantajlı bir durum. Belki bana CHP'li muhalefet sürekli konuşabilir diyebilirler. Ama ben böyle muhalif anlayış içersinde değilim. Ben bir eksiklik var doğruları söylemeye çalışıyorum. Biz araştırıyoruz sizin sorularınız üzerine tedirgin oluyoruz. 2011 sezonunda Alanya'ya Boing 737'ler inse kötü mü olur?" dedi.

GOYGOY DEĞİL BİLİMSEL AÇIKLAMA YAPIYORUZ
Özgenç, Gazipaşa Havaalanı konusunda hükümeti eleştirenleri goygoyculuk yapmakla suçlayan Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'ın "O goygoycular içten içten havaalanının, bizim hükümetimiz döneminde açılmasını bile istemiyorlar" sözlerini değerlendirdi.

"Vallahi sürekli yaramaz çocuklar gibi bu konuyu gündeme getirmek, açıklama yapmak istemiyorum. Yazık yani biz goygoya mı gelmişiz? Dürüstçe bilimsel bir açıklama yapıyoruz. Benim bir açıklamamın tersinde bir açıklama yapıp 'Hayır yalan söylüyor' desinler. Teknik ve bilimsel bir olaydan bahsediyoruz" diye konuşan Özgenç, asla goygoyculuk gibi bir amaçlarının olmadığını yineledi. Özgenç, havaalanı konusunda bir ilerleme gösteren herkese teşekkür edeceğini ifade ederek "Keşke onlar goygoyçuluk yapmak yerine alkışlasak. Onları çiçeklerimizi sunsak. Helal olsun açtınız desek. Ben bunları derim. Biz hizmet yapan herkese saygı duyarız" diye konuştu. 

ALANYA'NIN 2011 YILINI KAYBETMESİNİ YAZIK DEĞİL Mİ
Kerim Aydoğan'ın 500 milyon dolarlık yatırım yapacağını söylediğini hatırlatan Özgenç, "Gazipaşa'da o kadar çok ciddi şirket bu belirsizlikten dolayı gitti. Bizim yüreğimiz yanmış yatırımcıları bu belirsizlikten dolayı kaybetmişiz. Alanya'nın 2011 yılını da kaybetmesi yazık değil mi? Adamlara bugün inecek yarın inecek demekten illallah etmişiz. Bin tane Gazipaşalı Alanyalı bölgesinde çalışıyor, bizi ilgilendirmez mi bu konu biz konuşunca kötü adam oluyoruz" şeklinde konuştu.

(Haber Alanya)

"BİZ GOYGOYCU DEĞİLİZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
HAVAALANINI VE ÇEVRESİNİ ÇIPLAK GÖZLE GÖRENLER BİLE BURAYA NORMAL YOLCU UÇAKLARININ İNEMİYECEGİNİ ANLARLAR... ALANYAYA HAVALİMANI YERİNE ANTALYA HAVALİMANININ KAPASİTESİ BÜYÜTÜLSÜN.ANTALYA HAVALİMANI - ALANYA ARASI 24 SAAT KLİMALI LÜKS OTOBÜSLERLE YETERLİ SAYIDA DÜZENLİ SEFERLER KONULSUN VE BU İŞ 2011 MAYIS AYINA KADAR YAPILSIN LÜTFEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yolcu yok diye iptal eti Borajet, olmayinca olmuyor. Sayin Basbakan Tayip Erdogan hakli yarin burgun kaza olunca kim sorumlu olacak, Manavgata yapilsin yeni bir havalimani!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
En ideal yeri Manavgat,Gazipasayi onut artik. yok yok dedi basbakan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
737-800 inmesine izin verildi diyelim. Birgün uçak yeterince hızlı tırmanamadı ve dağa çarptı. O zaman da kim izin verdi diyecekler. Yatırımı yapmadan önce kimse yaa bu olur mu demiyor. Ondan sonra da bizi engelliyorlar. Borajet yolcu olmadığı için seferlerini iptal etti. Beyefendi bunu söylemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adam haklı beyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000