13 Aralık 2010, Pazartesi 11:02:29

BİTMEYEN SEVGİ İSTANBUL HAVAYOLLARI...

Havacılık sektörünün unutulmazlarındandır İstanbul Havayolları... Her ne kadar sektördeki serüveni son bulmuş olsa bile gönüllerdeki defteri hep açık duruyor... Özel sektörün okulu idi İstanbul Havayolları...
  • İHY BİR EKOL VE OKUL DU NE MUTLU BANA Kİ BÖYLE GÜZEL BİR HAVAYOLUNDA 15 YIL ÇALIŞDIM... ÖYLE SEVEREK VE ÖYLE İSTEYEREK ÇALIŞIYORDUK Kİ İHY KENDİ MALIMIZ GİBİ.ŞİRKETİN İLK KURUCUSU SSN SÜMER AKAT A KENDİ ADIMA ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM.AYRICA BENİM BU HAVAYOLUNDA İŞE BAŞLAMAMA YARDIMCI OLAN ORBAY BEYE O DÖNEMİN KIBRIS MERKEZ ŞB.REZERVASYON MÜDÜRÜ SN NALAN ZAİM E GENEL MÜDÜERÜMÜZ SN İSMAİL ÇETİN E VE İSTASYON MÜDÜRÜMÜZ RAHMETLİ SN TEGİ MÜNİR E ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..
  • Sevgili Ali KIDIK Teşekkürler. En Büyük ŞANSI ÇALIŞANLARI olan şirket. Güzellikleri sevgiyle yaratan personel. Yüzlerdeki o içten mutluluk farklı yorumlara en gözle görülen cevap: Biz yaşadık siz olmayanlarada dileriz . İstanbul havayollarının ban kazandırdığı dostlarıma sevgi ve selemlar. Tüm havacılık camiiasına İSTANBUL HAVAYOLLARI TADINDA DOSTLUKLAR VE İYİ UÇUŞLAR DİLERİM. V.Nusret ERTÜRK
  • Çalışmış olanların tümünün haberi olduğunu sanmıyorum. Haberi olanlar arasında ise bu efsane 'İSTNBUL HAVAYOLLRI'nın sahibi Sayın Özcan Toplar'ın da resmini görmeyi çok isterdim. Gelecek sefere benim de haberim olsun. Gerçekten güzel girişim. Tebrik ediyorum. Esen Kalın.
  • çekemeyenlere cevap 1,2,3,4,5,6 diye üşenmeden yazmış arkadaş..yazmış da hala alkoliklik nedemektir farkında değil bilgisi yok !! Alkolik olmak için illa yerlerde sürünmek gerekmez.. Hergün hiç aksamadan bir insan gündüzden başlayıp geceye uzanan bir periyod da devamlı surette alkol alıyorsa.. sabahları elleri titriyor ve alkole başlayınca titremesi hafifliyorsa işte buna ALKOL BAĞIMLILIĞI denir..
  • Evet bir başkaydı istanbul airlines bunu çalışan bilir.Maaşın zmanında yatar mesain kaza öyle düzenli çalışma vs.herşey ama şimdi kendini çok büyük gören bazı airline olduğunu düşünenler yıllardır çalışanlarına zam vermiyor hiçbir hakkın yok sadece patron için çalış yeter ayrıca işgüzar yöneticilerde cabası.Onların öğrenaceği çok şey var daha ne diyelim keşke hayatta olsaydın istanbul airlines sana saygılar............
  • BU GÜZELLİĞİ HİÇ BİR ZAMAN KAYBETMEYİN.BU ARADA ZUZU:) NİİEYYYY SENDE ORDASIN ÇOK ŞIKSIN ;). ÇOK GÜLEÇ GÖRDÜM SENİ hihihi :):):) (sk) seni (sizi) seviyoruz
  • İst-Air gibi bir şirkette çalışmadığın için anlayamazsın. Havayolu şirketinde çalışıyorsan eğer, bütün hava yolu şirketlerinde geç kalkış, iptal olan sefer veya asık suratlı çalışanalar olabileceğini bilirsin. Şirketlerde bunların mümkün olan en az oranda olması için çabalar. İHY çalışını ile yolcusu ile bir bütün bir aile olmayı başardığı için yolcusu bile halen yeniden açılmasını bekler. Uçağını iptal etmezmiydi ederdi ama yolcusunu açıkta yolda bırakmazdı, isteyeni 5 yıldızlı otelde konaklatır isteyeni THY veya Lufthansa gibi tarifeli firmalarla gönderirdi. Bak resimlere bu yüzler aylarca maaş almadan uçarkende yolcusuna böyle gerçek içten gülümsüyordu.
  • Kusura bakmayın ,bir havayolu şirketine sempati besleyen yolcu kavramını anlayamıyorum!Uçak hep geç kalkar,sürekli sorun çıkar, sahte gülücükler, hep eğitimde bir F/O ve inince kendinizi dışarı atarsınız.Şaka bir yana yıllardır her hafta uçağa binmek zorunda kalan biri olarak İstanbul Havayolları masumiyet müzesi gibi geldi bana.Şu anda kabin ekibi olarak anlattıklarınıza sadece Atlas benziyor.
  • Kim kime kucak açtı bilmiyorum ama İstanbul Havayollarının Hangar binasının MNG Teknik'e yaradığı kesin. Neyse; emek veren, iş veren herkese tesekkurler.
  • CEVAP VERİLMESİ GEREKTİĞİ İÇİN UZADIYA YAZDIM VE BELKİ ESAS KONUDAN UZAKLAŞMAK ZORUNDA KALDIM.ESAS SÖYLENMESİ GEREKEN ŞUDUR Kİ; İSTANBUL HAVA YOLLARI GERÇEKTEN BİTMEYEN BİR SEVGİDİR,SEVDADIR. MAAŞ ALAMAYACAĞINI BİLE BİLE KAÇ AY UÇAR İNSAN.BİZLER SONUNA KADAR UÇTUK.AÇ KALMADIK.ALACAKLI DA KALMADIK.HERKES ALACAĞINI ALDI. KISACASI;BU ÜLKEDE NE BÖYLE BİR HAVA YOLU ŞİRKETİ KURULUR NE DE BÖYLE BİR EKİP KURULUR.BUNLARI BİR NEBZEDE OLSA SAĞLAYAN ZEKİ KAPTANIMIZDI.EVET VİSKİSİNİDE İÇERDİ AMA ALKOLİK DEĞİLDİ.ANLAYACAĞINIZ MUTLUYDUK. HERŞEYİ ELEŞTİREBİLİRSİNİZ AMA LÜTFEN BU SEVGİYE SAYGI DUYUN..

Facebook, Twitter gibi  sosyal paylaşım siteleri dostları, iş arkadaşlarını, asker arkadaşlarını, okul arkadaşlarını buluşturuyor. Hayatın cilvesi ayrılıklardan sonra kolay değildir aynı ortamlarda bulunmak. Aynı havayı solusanız bile ayrı ortamlardasınızdır hep.

İstanbul Havayolları'nın eksi çalışanları önceki akşam Florya Laçin Cafe'de geçmiş günleri andılar. Uçucu ekipler, pilotlar, teknisyenler İstanbul Havayolları'nda yaşadıkları anıları tazelediler.

İşte yalnızca medya sektöründen AirportHaber'in katıldığı o geceden kareler...



























©AirportHaber.com ÖZEL

BİTMEYEN SEVGİ İSTANBUL HAVAYOLLARI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

Misafir ~ 13 yıl önce
İHY BİR EKOL VE OKUL DU NE MUTLU BANA Kİ BÖYLE GÜZEL BİR HAVAYOLUNDA 15 YIL ÇALIŞDIM... ÖYLE SEVEREK VE ÖYLE İSTEYEREK ÇALIŞIYORDUK Kİ İHY KENDİ MALIMIZ GİBİ.ŞİRKETİN İLK KURUCUSU SSN SÜMER AKAT A KENDİ ADIMA ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM.AYRICA BENİM BU HAVAYOLUNDA İŞE BAŞLAMAMA YARDIMCI OLAN ORBAY BEYE O DÖNEMİN KIBRIS MERKEZ ŞB.REZERVASYON MÜDÜRÜ SN NALAN ZAİM E GENEL MÜDÜERÜMÜZ SN İSMAİL ÇETİN E VE İSTASYON MÜDÜRÜMÜZ RAHMETLİ SN TEGİ MÜNİR E ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili Ali KIDIK Teşekkürler. En Büyük ŞANSI ÇALIŞANLARI olan şirket. Güzellikleri sevgiyle yaratan personel. Yüzlerdeki o içten mutluluk farklı yorumlara en gözle görülen cevap: Biz yaşadık siz olmayanlarada dileriz . İstanbul havayollarının ban kazandırdığı dostlarıma sevgi ve selemlar. Tüm havacılık camiiasına İSTANBUL HAVAYOLLARI TADINDA DOSTLUKLAR VE İYİ UÇUŞLAR DİLERİM. V.Nusret ERTÜRK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çalışmış olanların tümünün haberi olduğunu sanmıyorum. Haberi olanlar arasında ise bu efsane 'İSTNBUL HAVAYOLLRI'nın sahibi Sayın Özcan Toplar'ın da resmini görmeyi çok isterdim. Gelecek sefere benim de haberim olsun. Gerçekten güzel girişim. Tebrik ediyorum. Esen Kalın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çekemeyenlere cevap 1,2,3,4,5,6 diye üşenmeden yazmış arkadaş..yazmış da hala alkoliklik nedemektir farkında değil bilgisi yok !! Alkolik olmak için illa yerlerde sürünmek gerekmez.. Hergün hiç aksamadan bir insan gündüzden başlayıp geceye uzanan bir periyod da devamlı surette alkol alıyorsa.. sabahları elleri titriyor ve alkole başlayınca titremesi hafifliyorsa işte buna ALKOL BAĞIMLILIĞI denir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet bir başkaydı istanbul airlines bunu çalışan bilir.Maaşın zmanında yatar mesain kaza öyle düzenli çalışma vs.herşey ama şimdi kendini çok büyük gören bazı airline olduğunu düşünenler yıllardır çalışanlarına zam vermiyor hiçbir hakkın yok sadece patron için çalış yeter ayrıca işgüzar yöneticilerde cabası.Onların öğrenaceği çok şey var daha ne diyelim keşke hayatta olsaydın istanbul airlines sana saygılar............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU GÜZELLİĞİ HİÇ BİR ZAMAN KAYBETMEYİN.BU ARADA ZUZU:) NİİEYYYY SENDE ORDASIN ÇOK ŞIKSIN ;). ÇOK GÜLEÇ GÖRDÜM SENİ hihihi :):):) (sk) seni (sizi) seviyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İst-Air gibi bir şirkette çalışmadığın için anlayamazsın. Havayolu şirketinde çalışıyorsan eğer, bütün hava yolu şirketlerinde geç kalkış, iptal olan sefer veya asık suratlı çalışanalar olabileceğini bilirsin. Şirketlerde bunların mümkün olan en az oranda olması için çabalar. İHY çalışını ile yolcusu ile bir bütün bir aile olmayı başardığı için yolcusu bile halen yeniden açılmasını bekler. Uçağını iptal etmezmiydi ederdi ama yolcusunu açıkta yolda bırakmazdı, isteyeni 5 yıldızlı otelde konaklatır isteyeni THY veya Lufthansa gibi tarifeli firmalarla gönderirdi. Bak resimlere bu yüzler aylarca maaş almadan uçarkende yolcusuna böyle gerçek içten gülümsüyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kusura bakmayın ,bir havayolu şirketine sempati besleyen yolcu kavramını anlayamıyorum!Uçak hep geç kalkar,sürekli sorun çıkar, sahte gülücükler, hep eğitimde bir F/O ve inince kendinizi dışarı atarsınız.Şaka bir yana yıllardır her hafta uçağa binmek zorunda kalan biri olarak İstanbul Havayolları masumiyet müzesi gibi geldi bana.Şu anda kabin ekibi olarak anlattıklarınıza sadece Atlas benziyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kim kime kucak açtı bilmiyorum ama İstanbul Havayollarının Hangar binasının MNG Teknik'e yaradığı kesin. Neyse; emek veren, iş veren herkese tesekkurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
CEVAP VERİLMESİ GEREKTİĞİ İÇİN UZADIYA YAZDIM VE BELKİ ESAS KONUDAN UZAKLAŞMAK ZORUNDA KALDIM.ESAS SÖYLENMESİ GEREKEN ŞUDUR Kİ; İSTANBUL HAVA YOLLARI GERÇEKTEN BİTMEYEN BİR SEVGİDİR,SEVDADIR. MAAŞ ALAMAYACAĞINI BİLE BİLE KAÇ AY UÇAR İNSAN.BİZLER SONUNA KADAR UÇTUK.AÇ KALMADIK.ALACAKLI DA KALMADIK.HERKES ALACAĞINI ALDI. KISACASI;BU ÜLKEDE NE BÖYLE BİR HAVA YOLU ŞİRKETİ KURULUR NE DE BÖYLE BİR EKİP KURULUR.BUNLARI BİR NEBZEDE OLSA SAĞLAYAN ZEKİ KAPTANIMIZDI.EVET VİSKİSİNİDE İÇERDİ AMA ALKOLİK DEĞİLDİ.ANLAYACAĞINIZ MUTLUYDUK. HERŞEYİ ELEŞTİREBİLİRSİNİZ AMA LÜTFEN BU SEVGİYE SAYGI DUYUN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000