13 Ağustos 2009, Perşembe 08:50:25

BİTMEYEN DEDİKODU...

Yaz sezonunun sonuna yaklaştığımız bu günlerde havacılık sektöründe yoğun bir dedikodu konuşulmaya başlandı.
  • best air.sıkıntılı bir dönemden geçti yıllardırda ekmeğini yedik zor duruma düşünce satmayın şimdi bu ahlaka ve insanlığa sığmaz işine gelmesse çalışmassın benim umudum var
  • Best Air devamli haberlerde, ya iflasi isteniyor ya da calisanlarina maas odeyemiyor deniyor. Boyle bir sirketi kim alacak, nasil alacak, borclu oldugu kisiler ne olacak merak ettim dogrusu. Zaten bir eski ucaklari, 2 de kiraladiklari ucak var, onlarda iyi durumda degil. Iflas etmek uzere olan mahkemelerdeki bu sirketi nasil satacaklar bilen varsa ve anlatirsa sevinirim.
  • Atlas yeni bir ucak kiralamis galiba... kirmizi beyaz isimsiz???
  • Bu tarz haberleri maalesef ajentalar savasina ceviriyorsunuz, bu kadar gundemde kalmak istiyorsaniz buyurun sofraya, airline olun gorelim olamiyorsaniz lutfen kargasa yaratmayin sayin pala, sayin desti, sayin fethi ve digerleri. Baskasinin zayifligindan para yapmaya alismissiniz beyler, biraz da elinizi tasin altina koysaniz
  • Fethi ve erkan ozdemir ne yapmaya calisiyorsunuz
  • BATMAN KARDES PALAYI UNUTTUN YAAA
  • PALA YI UNUTTUN YAAAAA
  • Değerli Best Air çalışanlarına sesleniyorum. Sizin oturduğunuz koltuklarda oturan bizler şirketten ayrılmamızın arkasından aylar geçmesine rağmen tek kuruş alamadık. Bazılarımızı, altında sadece 3. derece imza yetkisi olan birinin hiç bir işe yaramayan imzasının bulunduğu kağıt parçası vererek kandırdılar. Yani oturduğunuz koltuklarda oturup yaptığınız işleri yapanlara çalıştığınız şirket haklarını vermedi, vermeyide düşünmüyor !! Baştaki o iki insanın sizleri sömürmesine, umut saçıp yılan gözyaşı ile kandırmasına hatta sekötrü kirletmesine izin vermeyin. Bilinçi bir şekilde kalkın o koltuklardan ki o insanlarda kalksın koltuklarından !!!
  • Bu AIRPORT Haber de hangi sirketin adi bir kere cikarsa o batiyor ! Miray hakkinda da cikip duruyordu haberler ! Ne oldu BATDI ! Best , Ülger , Desti . Siz yandiniz .
  • Ya arkadaslar , anamadim bir sey var, hep otobus mavin den bahsediliyor, kim bu, yoksa PALA o mu, cunku hemen onun arkasindan o kendini ovuyor

Dedikodunun odak noktasında Best Air var. İddialara göre Best Air satıldı. Hatta gelecek hafta Bahtışen Tunca tarafından şirket devredilecek.

Havayolu şirketleri için en verimli dönem olan yaz sezonunun bitmesine kısa bir süre kaldı. Kış sezonuna girilirken sektörde yeni dalgalanmalar olacağı ifade edilirken, dalgalanmanın ilk işareti Best Havayolları’ndan geldi. Şirket içi kaynaklardan edinilen bilgilere göre Best Havayolları satıldı.

Satış işlemi ile ilgili sektörde de yoğun bir dedikodu mekanizması işliyor. AirportHaber’e gelen bilgilere göre şirketin sahibi Bahtışen Tunca’nın gelecek hafta Cuma günü devir-teslim işlemlerini bitireceği yönünde.

Ancak Best Havayolları Genel Müdürü Teoman Tosun bu bilgileri kesin bir dille yalanladı. Tosun, “Görüşmelerimiz oldu ancak satışla ilgili kesin bir şey söz konusu değil” dedi. Tosun, her şirketin potansiyel satılık birer kurum olduğunu ifade etti.

BİTMEYEN DEDİKODU...

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Misafir ~ 14 yıl önce
best air.sıkıntılı bir dönemden geçti yıllardırda ekmeğini yedik zor duruma düşünce satmayın şimdi bu ahlaka ve insanlığa sığmaz işine gelmesse çalışmassın benim umudum var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Best Air devamli haberlerde, ya iflasi isteniyor ya da calisanlarina maas odeyemiyor deniyor. Boyle bir sirketi kim alacak, nasil alacak, borclu oldugu kisiler ne olacak merak ettim dogrusu. Zaten bir eski ucaklari, 2 de kiraladiklari ucak var, onlarda iyi durumda degil. Iflas etmek uzere olan mahkemelerdeki bu sirketi nasil satacaklar bilen varsa ve anlatirsa sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Atlas yeni bir ucak kiralamis galiba... kirmizi beyaz isimsiz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu tarz haberleri maalesef ajentalar savasina ceviriyorsunuz, bu kadar gundemde kalmak istiyorsaniz buyurun sofraya, airline olun gorelim olamiyorsaniz lutfen kargasa yaratmayin sayin pala, sayin desti, sayin fethi ve digerleri. Baskasinin zayifligindan para yapmaya alismissiniz beyler, biraz da elinizi tasin altina koysaniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Fethi ve erkan ozdemir ne yapmaya calisiyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BATMAN KARDES PALAYI UNUTTUN YAAA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
PALA YI UNUTTUN YAAAAA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Değerli Best Air çalışanlarına sesleniyorum. Sizin oturduğunuz koltuklarda oturan bizler şirketten ayrılmamızın arkasından aylar geçmesine rağmen tek kuruş alamadık. Bazılarımızı, altında sadece 3. derece imza yetkisi olan birinin hiç bir işe yaramayan imzasının bulunduğu kağıt parçası vererek kandırdılar. Yani oturduğunuz koltuklarda oturup yaptığınız işleri yapanlara çalıştığınız şirket haklarını vermedi, vermeyide düşünmüyor !! Baştaki o iki insanın sizleri sömürmesine, umut saçıp yılan gözyaşı ile kandırmasına hatta sekötrü kirletmesine izin vermeyin. Bilinçi bir şekilde kalkın o koltuklardan ki o insanlarda kalksın koltuklarından !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu AIRPORT Haber de hangi sirketin adi bir kere cikarsa o batiyor ! Miray hakkinda da cikip duruyordu haberler ! Ne oldu BATDI ! Best , Ülger , Desti . Siz yandiniz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya arkadaslar , anamadim bir sey var, hep otobus mavin den bahsediliyor, kim bu, yoksa PALA o mu, cunku hemen onun arkasindan o kendini ovuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000