27 Ocak 2011, Perşembe 08:21:15

BİRLEŞMEYE AB ENGELİ

AB Komisyonu, Yunanistan'ın önde gelen 2 havayolu şirketi Olympic Air ve Aegean Airlines'ın birleşmesine kırmızı ışık yaktı.
  • Bilmeden sırf yorum yazmak için gereksiz karalamalar yazılmasını eshefle okuyoruz.Lufthansa'nın bu birleşme engeliyle hiçbir bağlantısı olmadığı gibi karar tamamen AB yasalarının içeriği doğrultusunda alınmıştır.Lufthansa AHL
  • LH ile bir alakasi yok. AB yasalari boyle. Eger rekabet ortami yaratacak baska bir sirket yoksa, AB tekel olusmasini onluyor. Tek nedeni tuketiciyi zor duruma sokmamak.
  • LH parmağı yoksa neyim.Alın size AB.
AB Komisyonundan yapılan açıklamada, iki şirketin birleşmeleri durumunda ortaya çıkacak tekelin bilet ücretlerinde artış olarak yolculara yansıyacağına dikkat çekildi.

İki şirketin Yunan iç pazarındaki payının yüzde 90'a ulaştığı kaydedilen açıklamada, bu şartlarda pazara yeni bir şirketin girebilmesinin gerçekçi olmadığı ifade edildi.

İki şirket Şubat 2010'da, Yunanistan'ın bayrak taşıyıcısı olan Olympic Air markası altında birleşeceklerini duyurmuştu.



BİRLEŞMEYE AB ENGELİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bilmeden sırf yorum yazmak için gereksiz karalamalar yazılmasını eshefle okuyoruz.Lufthansa'nın bu birleşme engeliyle hiçbir bağlantısı olmadığı gibi karar tamamen AB yasalarının içeriği doğrultusunda alınmıştır.Lufthansa AHL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
LH ile bir alakasi yok. AB yasalari boyle. Eger rekabet ortami yaratacak baska bir sirket yoksa, AB tekel olusmasini onluyor. Tek nedeni tuketiciyi zor duruma sokmamak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
LH parmağı yoksa neyim.Alın size AB.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000