29 Mart 2013, Cuma 07:50:04

BİR ÜLKEYLE DAHA VİZELER KALKIYOR

Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun bugün Minsk'e yapacağı ziyaret sırasında Vize Muafiyeti Anlaşması ile Geri Kabul Anlaşması imzalanacak.
  • ikili havacilik anlasmasida revize edilirse vize kalkma olayi ile birlkte her iki ulke arasinda yolcu artisi cok olur bence.
  • madem türkiye büyüdü,güçlendi,herkes gıpta ediyor neden ab ile vizeleri kaldıramıyorsunuz??? kaldıramıyorsanız neden kısasa kısas yapmıyorsunuz???

Türk vatandaşlarına vize muafiyeti sağlayan ülkelerin sayısı artıyor. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun bugün Belarus'un başkenti Minsk'e yapacağı ziyaret sırasında Vize Muafiyeti Anlaşması ile Geri Kabul Anlaşmasına imzalar atılacak.

Dışişleri'nden yapılan açıklamada Davutoğlu'nun bugün Minsk'e bir çalışma ziyareti gerçekleştireceği bildirilirken, ziyaret sırasında Türkiye ile Belarus arasında müzakereleri uzun süre önce sonuçlanmış bulunan Vize Muafiyeti Anlaşması ile Geri Kabul Anlaşması'nın imzalanacağı belirtildi.

Görüşmelerde ayrıca ikili ilişkilerin kapsamlı biçimde ele alınacağı, bölgesel ve uluslararası gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulacağı da kaydedildi.

BİR ÜLKEYLE DAHA VİZELER KALKIYOR

Yorumlar

SHGM ~ 11 yıl önce
ikili havacilik anlasmasida revize edilirse vize kalkma olayi ile birlkte her iki ulke arasinda yolcu artisi cok olur bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden?? ~ 11 yıl önce
madem türkiye büyüdü,güçlendi,herkes gıpta ediyor neden ab ile vizeleri kaldıramıyorsunuz??? kaldıramıyorsanız neden kısasa kısas yapmıyorsunuz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000