04 Aralık 2011, Pazar 08:19:01

BİR ÜLKEYLE DAHA VİZELER KALKIYOR

Moldova ve Türkiye arasında vize uygulamasının kaldırılması için görüşmelere başlandı...
  • adam gibi dediğin hangi ülkeler? bir saysana...Türkiye en büyük parayı AB den kazanıyor en çok ihracatı oralara yapıyor dolayısıyla o ülkelerle vizenin kalkması ülkenin menfaatleri için öncelikli önem taşıyor Moldova, Ekvador, Suriye vs değil...Kurtsan herkese kurt olacaksın..Herkese posta koyuyorsan ABD parmak izi İngiltere göz retina izi istiyor onlara da koyacaksın..Bu ne rezalet diyeceksin masaya yumruğunu vuracaksın.....Diğerleri de vize aracı kurumları ile ortaklaşa vatandaşımızı soyarak,hakaret ederek,aşağılayarak banka hesap,kredi kart,tapu vs ile kendilerine veri tabanı yaratırlarken nerde hükümet?? Haerleri mi yok yoksa varda aman kızdırmayalaım ağaları mı diyorlar???
  • çok değil 6-7 yıl önce bu hükümetten önceki hükümet zamanındı sadece ama sadece kıbrısa vizesiz gidilebiliyordu kıbrısı da yurt dışı sayarsan bizden başka kimse tanımıyor bu ülkeyi. seyahat acentesine gittiğinde vizesiz neresi var dediğinde önüne kumar merkezi kıbrısı koyuyorlardı o kadar her tarafa vize almak zorundaydık. ama şimdi öyle değil git seyahat acentesına en azından adam gibi 20 ülke civarı vizeyi kaldırdı onlardan bir tanesini seçersin artık seçenek çok ne güzel işde.. herkes avrupaya vize kalksın bu mümkün değil çünkü siyasi politik ve dini nedenlerden dolayı avrupa vizeyi kaldırmaz mümkün değildir.. avrupa birliğine almayacaklar gerçek bu sebepleri belli..
  • Bearus hizlandirilmali. Moldovya ile de kaldirilmasi güzel. Orada Gagauzlara da destek olmak gerek biraz. Onlarin ürettikleri saraplari örnegin kolaylikla ithal etsek? AB ile gümrük birligi nedeniyle elimiz cok esnek olmayabilir ama bir takim kolayliklar saglamak iyi olur. AB ile vizelerin kaldirilmasi en önemlisi tabii. Bekliyoruz...
  • bu hükümet ayıp temizliyor kısacası.. yazdıklarınızla, konuştuklarınızla bu hükümeti övdüğünüzün farkında değilsiniz. komik durumlara düşüyorsunuz :)
  • rusya ukrayna moldova :D ab ile nezaman kalkacak paralar ruslara gidiyo hep :D
  • eğer vizenin uygulanması bir ayıpsa hükümet bir ayıbı ortadan kaldırmış demektir başarı olarak saymasan da.
  • iste buyuk turkiye!!! iste guclu turkiye!!!! ekvador dan sonra moldova!!! bravo aynen devam!!!! sirada papua yeni gine var!!!
  • YASASIN BEKAR ERKEKLER GRUBU
  • Moldova neresi? Belli olmayan bir ulke bize vizemi uygu;uyormus? Boyle bir ulke ile vizenin kalkmasi bir basari degil; vize uygulamasi bir ayiptir. Bu vizenin kalkmasi ise bu hukumetin basarilarina ( ! ) bir yenisinin eklenmesidir. Tabii yutana......
Moldova Dışişleri ve Avrupa Entegrasyonu Bakanlığı Konsolosluk Dairesi heyeti Ankara'da yapılan temaslarda bulundu.
 
Taraflar, vize rejiminin kaldırılması sürecinde ilk adımın belirli meslek gruplarına vize almak için prosedürlerin basitleştirilmesi ile ilgili anlaşmaların imzalanması olabileceğini belirtti. İlk etapta; öğrenciler, bilim adamları, sanatçılar, gazeteciler için ücretsiz vize verilmesi; uzun yol kamyon sürücüleri ve işadamlarına çoklu ve uzun süreli vize verilmesi gündemde.
 
Moldova Dışişleri ve Avrupa Entegrasyonu Bakanlığı Konsolosluk Dairesi heyeti Ankara'da yapılan temaslarda bulundu. Taraflar, vize rejiminin kaldırılması sürecinde ilk adımın belirli meslek gruplarına vize almak için prosedürlerin basitleştirilmesi ile ilgili anlaşmaların imzalanması olabileceğini belirtti. İlk etapta; öğrenciler, bilim adamları, sanatçılar, gazeteciler için ücretsiz vize verilmesi; uzun yol kamyon sürücüleri ve işadamlarına çoklu ve uzun süreli vize verilmesi gündemde.
 
Taraflar ayrıca, Moldova ve Türkiye sınırları içinde bulunan, her iki ülkenin vatandaşlarının karşılaştığı zorlukları ele aldı.
BİR ÜLKEYLE DAHA VİZELER KALKIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
adam gibi dediğin hangi ülkeler? bir saysana...Türkiye en büyük parayı AB den kazanıyor en çok ihracatı oralara yapıyor dolayısıyla o ülkelerle vizenin kalkması ülkenin menfaatleri için öncelikli önem taşıyor Moldova, Ekvador, Suriye vs değil...Kurtsan herkese kurt olacaksın..Herkese posta koyuyorsan ABD parmak izi İngiltere göz retina izi istiyor onlara da koyacaksın..Bu ne rezalet diyeceksin masaya yumruğunu vuracaksın.....Diğerleri de vize aracı kurumları ile ortaklaşa vatandaşımızı soyarak,hakaret ederek,aşağılayarak banka hesap,kredi kart,tapu vs ile kendilerine veri tabanı yaratırlarken nerde hükümet?? Haerleri mi yok yoksa varda aman kızdırmayalaım ağaları mı diyorlar???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çok değil 6-7 yıl önce bu hükümetten önceki hükümet zamanındı sadece ama sadece kıbrısa vizesiz gidilebiliyordu kıbrısı da yurt dışı sayarsan bizden başka kimse tanımıyor bu ülkeyi. seyahat acentesine gittiğinde vizesiz neresi var dediğinde önüne kumar merkezi kıbrısı koyuyorlardı o kadar her tarafa vize almak zorundaydık. ama şimdi öyle değil git seyahat acentesına en azından adam gibi 20 ülke civarı vizeyi kaldırdı onlardan bir tanesini seçersin artık seçenek çok ne güzel işde.. herkes avrupaya vize kalksın bu mümkün değil çünkü siyasi politik ve dini nedenlerden dolayı avrupa vizeyi kaldırmaz mümkün değildir.. avrupa birliğine almayacaklar gerçek bu sebepleri belli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bearus hizlandirilmali. Moldovya ile de kaldirilmasi güzel. Orada Gagauzlara da destek olmak gerek biraz. Onlarin ürettikleri saraplari örnegin kolaylikla ithal etsek? AB ile gümrük birligi nedeniyle elimiz cok esnek olmayabilir ama bir takim kolayliklar saglamak iyi olur. AB ile vizelerin kaldirilmasi en önemlisi tabii. Bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu hükümet ayıp temizliyor kısacası.. yazdıklarınızla, konuştuklarınızla bu hükümeti övdüğünüzün farkında değilsiniz. komik durumlara düşüyorsunuz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
rusya ukrayna moldova :D ab ile nezaman kalkacak paralar ruslara gidiyo hep :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
eğer vizenin uygulanması bir ayıpsa hükümet bir ayıbı ortadan kaldırmış demektir başarı olarak saymasan da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
iste buyuk turkiye!!! iste guclu turkiye!!!! ekvador dan sonra moldova!!! bravo aynen devam!!!! sirada papua yeni gine var!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
YASASIN BEKAR ERKEKLER GRUBU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Moldova neresi? Belli olmayan bir ulke bize vizemi uygu;uyormus? Boyle bir ulke ile vizenin kalkmasi bir basari degil; vize uygulamasi bir ayiptir. Bu vizenin kalkmasi ise bu hukumetin basarilarina ( ! ) bir yenisinin eklenmesidir. Tabii yutana......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000