29 Haziran 2010, Salı 14:24:31

BİR ÜLKEYLE DAHA VİZELER KALDIRILIYOR

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambangu Yudhoyono ile bugün yaptıkları görüşmelerde, tamamen vizelerin kaldırılmasıyla ilgili çalışma başlatma konusunda mutabakata vardıklarını bildirdi.
  • turkiyeye vize istemeyen iki esas ulke var biri japonya digeri guney kore. gerisi fos. Saygilarimla, Haci Ismail Susurluk
  • Insan sevildigi yere gidermis. Bosverin AB'yi Amerika'yi. Gidin bizden vize istemeyen yeni ulkeleri gorun...G.Amerika, Endonezya, Singapur, Japonya, Afrika gibi....cekinmeyin onlarinda potansiyelleri var. Zaten bunu goren vize ulkeleride degiseceklerdir, cunku Turk turisti iyi para harcar yurtdisi tatillerinde.
  • avrupaya vize kaldırılsa zaten AB ye gireriz. AB de bizi almamak için direndikçe bu da değişmeyecektir.Buna rağmen 3.-4. dünya ülkesi de olsa bir ülkeyle vizelerin kaldırılması güzel bir şeydir. belki sen ben gitmeyeceğiz endonezya ya olsun giden biri çıkacaktır. ya da endonezyadan başka yerlerden ülkemize turist gelecektir.buna da şükür. Avrupanın bize bakış açısı değişmedikçe biz daha çook ah çekeriz
  • Özellikle Avrupa ülkeleri uyguladıkları vize politikası umarım kendi sonlarını hazırlarlar. Turistlerin ülkelerine bıraktıkları dövizler yetmiyormuş gibi bide dünya kadar vize masrafı çıkartıyorlar onca evrak saçmalıklarıda cabası. Sizin çakma medeniyeti olan gotik kliselerden başka tarihi olmayan ülkenize kalmadık!
  • Bizim ülkemiz gibi diğer 3. dünya ülkelerine vizelerin kaldırılması çok güzel bir gelişme.Yemeyip içmeyip oralara vizesiz gideriz.Ama en basit Bulgaristan - Romanya bile vize için süründürmeye devam etsin.TC vatandaşlarına yapılmadık eziyet yok.Devletin gücünü buradan anlamak mümkün.Devlet ancak kendi vatandaşını ezer.Buna gücü yeter..
  • Vay be, tam 60 ülkeye vizesiz gidebiliyoruz. Süpppperrr. 10 sene önce 10 ülkeye gidebiliyorduk. Nerden nereye, hey gidi türkiyem hey. Ama 60 ülkede yetersiz tabiki, 100 ülkeye ulasmamiz lazim.

Cumhurbaşkanı Gül, Endonezya Cumhurbaşkanı Yudhoyono ile Çankaya Köşkünde ortak basın toplantısı düzenledi.

Gül, Endonezya Cumhurbaşkanı Yudhoyono'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye ile Endonezya'nın uluslararası ilişkilerde yakın bir çalışma içinde bulunduklarını söyledi.

Bu ziyaretin ilişkilerin daha yakın olmasını sağlayacağını dile getiren Cumhurbaşkanı Gül, şöyle konuştu:

"Bu ilişkilerimizin turizm ve diğer her şeye yansımasını çok arzu ediyoruz. Zaten iki ülke vatandaşlarına sınırda vize verilmesi kabul edilmiştir. Bugün yaptığımız görüşmelerde, tamamen vizelerin kaldırılmasıyla ilgili çalışmaları da başlatma konusunda yine bir mutabakata vardık. Bütün bunlar mesafe uzak olsa bile işbirliği imkanının çok büyük olduğunu göstermektedir. Bu ziyaretin çok başarılı geçmesi ve Türkiye ile Endonezya arasında her bakımdan ilişkilerin daha da iyi noktaya taşınmasını temenni ediyorum." (Vatan)

BİR ÜLKEYLE DAHA VİZELER KALDIRILIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
turkiyeye vize istemeyen iki esas ulke var biri japonya digeri guney kore. gerisi fos. Saygilarimla, Haci Ismail Susurluk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Insan sevildigi yere gidermis. Bosverin AB'yi Amerika'yi. Gidin bizden vize istemeyen yeni ulkeleri gorun...G.Amerika, Endonezya, Singapur, Japonya, Afrika gibi....cekinmeyin onlarinda potansiyelleri var. Zaten bunu goren vize ulkeleride degiseceklerdir, cunku Turk turisti iyi para harcar yurtdisi tatillerinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
avrupaya vize kaldırılsa zaten AB ye gireriz. AB de bizi almamak için direndikçe bu da değişmeyecektir.Buna rağmen 3.-4. dünya ülkesi de olsa bir ülkeyle vizelerin kaldırılması güzel bir şeydir. belki sen ben gitmeyeceğiz endonezya ya olsun giden biri çıkacaktır. ya da endonezyadan başka yerlerden ülkemize turist gelecektir.buna da şükür. Avrupanın bize bakış açısı değişmedikçe biz daha çook ah çekeriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Özellikle Avrupa ülkeleri uyguladıkları vize politikası umarım kendi sonlarını hazırlarlar. Turistlerin ülkelerine bıraktıkları dövizler yetmiyormuş gibi bide dünya kadar vize masrafı çıkartıyorlar onca evrak saçmalıklarıda cabası. Sizin çakma medeniyeti olan gotik kliselerden başka tarihi olmayan ülkenize kalmadık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bizim ülkemiz gibi diğer 3. dünya ülkelerine vizelerin kaldırılması çok güzel bir gelişme.Yemeyip içmeyip oralara vizesiz gideriz.Ama en basit Bulgaristan - Romanya bile vize için süründürmeye devam etsin.TC vatandaşlarına yapılmadık eziyet yok.Devletin gücünü buradan anlamak mümkün.Devlet ancak kendi vatandaşını ezer.Buna gücü yeter..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vay be, tam 60 ülkeye vizesiz gidebiliyoruz. Süpppperrr. 10 sene önce 10 ülkeye gidebiliyorduk. Nerden nereye, hey gidi türkiyem hey. Ama 60 ülkede yetersiz tabiki, 100 ülkeye ulasmamiz lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000