01 Aralık 2009, Salı 15:49:27

Bir ülke ile daha vize kaldırıldı

Türkiye, Suriye, Arnavutluk ve Libya'nın ardından bir ülkeyle daha vize uygulamasını kaldırdı...
  • dogru bi noktaya parmak basmışsın pek çok insan daha mutlu olabilir.özellikle onur airden moldovaya uçuş başlatmasını rica ediyorum en iyide onlar yapar zaten.
  • Arkadaşım haksızlık yapıyorsun. Vize kaldıran ülkeler sadece Arap ülkeleri değil. Avrupa nın devi Arnavutluk' u nutma.
  • eee 25-30 yasındakı adamlar 60-70 yasındakı danımarkalı kadınlarla beraber olup paralarını yemeye calısırlarsa tabıkıde kımseye vıze vermezler :)))
  • Sen yurtdışına çıkmayı sadece turistik gezi mi sanıyorsun. Gidip de Osmanlı nın bilmemnesini görmeye gideceğim. Ben AB ülkelerinde iş yapıyorum ve bu ülkeye döviz kazandırıyorum. Her fırsatta da sorgulanıyorum ve de vize kuyruklarında bekliyorum. Hayat senin dediğin gibi pembe değil.
  • fasa fiso işler bunlar.çok iyi olmuş diyenler ürdünün haritada yerini gösteremezler.erkek olarak yalnız bir şekilde danimarka vizesi almayı deneyin.türkiyenin uluslararası itibarını o zaman anlarsınız.
  • Ya allahaşkına şu vize kaldıran ülkelere bir bakın. Al birinden vur birine. Hepsi arap. Ticaretin dışında kaç kişi gidiyor buralara. Vizeyi kaldırdım demek adama utanç verir.
  • hala pakistan vize uyguluyor ama... peki avrupa...
  • Bence Misir, Fas, Cezayir, BAE, Hindistan gibi ulkelerde karsilikli vize kaldirirlarsa her iki ulkenin havacilari ve turizmcileri kazanacak ve halklar birbirine yaklasacaktir. Gidin bu ulkeleri ziyaret edin. Alternatif yerleri gormek guseldir. Su anda Bosna, Makedonya, Hirvatistan gibi ulkeler vizesiz oldugu icin daha cok ziyaret edilemli ve o ulkelerdeki tabiat guzellikleri ve hatta Osmanli eserleri gorulmelidir. Bu saydigim ulkelerin sinir kapilarinda eziyet cekmiyorsun en azindan.
  • bu ve bu ülkeler bizim gibi ülkelerin vatandaşlarından vize parasıyla nemalanıyorlar. yani biz onlara kesin bir şey verdikki bizden alınan vize parasına gerek duymuyorlar artık. bu gibi girişimleri başarılı görmüyorum. ha almanyaya vize kalktığında aya inmiş kadar başarılı olmuş sayılırız.
  • bence moldova cumhuriyetide vizeyi kaldırsın bize yakın bir ülke ilk tanıyan ülkede bizdik

Türkiye ile Ürdün arasında vize uygulaması karşılıklı olarak kaldırıldı.

Böylece son dönemde Suriye, Arnavutluk ve Libya'nın ardından vizenin kaldırıldığı dördüncü ülke Ürdün oldu.

Bir ülke ile daha vize kaldırıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
dogru bi noktaya parmak basmışsın pek çok insan daha mutlu olabilir.özellikle onur airden moldovaya uçuş başlatmasını rica ediyorum en iyide onlar yapar zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşım haksızlık yapıyorsun. Vize kaldıran ülkeler sadece Arap ülkeleri değil. Avrupa nın devi Arnavutluk' u nutma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eee 25-30 yasındakı adamlar 60-70 yasındakı danımarkalı kadınlarla beraber olup paralarını yemeye calısırlarsa tabıkıde kımseye vıze vermezler :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen yurtdışına çıkmayı sadece turistik gezi mi sanıyorsun. Gidip de Osmanlı nın bilmemnesini görmeye gideceğim. Ben AB ülkelerinde iş yapıyorum ve bu ülkeye döviz kazandırıyorum. Her fırsatta da sorgulanıyorum ve de vize kuyruklarında bekliyorum. Hayat senin dediğin gibi pembe değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fasa fiso işler bunlar.çok iyi olmuş diyenler ürdünün haritada yerini gösteremezler.erkek olarak yalnız bir şekilde danimarka vizesi almayı deneyin.türkiyenin uluslararası itibarını o zaman anlarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya allahaşkına şu vize kaldıran ülkelere bir bakın. Al birinden vur birine. Hepsi arap. Ticaretin dışında kaç kişi gidiyor buralara. Vizeyi kaldırdım demek adama utanç verir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hala pakistan vize uyguluyor ama... peki avrupa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence Misir, Fas, Cezayir, BAE, Hindistan gibi ulkelerde karsilikli vize kaldirirlarsa her iki ulkenin havacilari ve turizmcileri kazanacak ve halklar birbirine yaklasacaktir. Gidin bu ulkeleri ziyaret edin. Alternatif yerleri gormek guseldir. Su anda Bosna, Makedonya, Hirvatistan gibi ulkeler vizesiz oldugu icin daha cok ziyaret edilemli ve o ulkelerdeki tabiat guzellikleri ve hatta Osmanli eserleri gorulmelidir. Bu saydigim ulkelerin sinir kapilarinda eziyet cekmiyorsun en azindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu ve bu ülkeler bizim gibi ülkelerin vatandaşlarından vize parasıyla nemalanıyorlar. yani biz onlara kesin bir şey verdikki bizden alınan vize parasına gerek duymuyorlar artık. bu gibi girişimleri başarılı görmüyorum. ha almanyaya vize kalktığında aya inmiş kadar başarılı olmuş sayılırız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence moldova cumhuriyetide vizeyi kaldırsın bize yakın bir ülke ilk tanıyan ülkede bizdik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000