09 Haziran 2009, Salı 22:24:27

Bir uçak daha düştü... (GÜNCELLENDİ)

Hindistan Hava Kuvvetleri'ne ait Antonov 32 tipi orta ağırlıklı nakliye uçağının, Aranuchal Pradesh bölgesinde düştüğü tahmin ediliyor.
  • Meramımı eksik ifade etmişim; kırıma uğrayan uçak için de insanmışçasına üzülüyorum demek istedim. Saygılarımla...
  • Her uçakta en az, minimum, zaten 1 pilot var insan olarak. Yani her uçak düşüşünde 1 insan ölmüşcesine üzülmek, çokta sıra dışı bir şey değil.
  • Düşen her uçak için bir insan ölmüşçesine üzülüyorum. İnşallah bu kazalar son bulur. Düşen uçağın Anthonov olduğunu görünce ister istemez A-330 kazasına adeta sevinerek Airbus'un ve Boeing'in ne kadar güvensiz uçaklar olduğunu yazan Moscow Lions'u hatırlamadam edemedim.

Olağan uçuşlarından birini yaptığı sırada, içerisinde ikisi subay en az 12 personelle radardan kaybolan uçağın, Çin sınırı yakınlarındaki Aranuchal Pradesh bölgesi civarlarında düştüğü sanılıyor.

Saat 14.00 sularında Machuka üssünden kalkan uçağın çok geçmeden kule ile irtibatının kesildiği gelen bilgiler arasında.

Fransa’da düşen Airbus 330 tipi yolcu uçağının olumsuz hava koşullarından dolayı düştüğü iddialar arasında yer alırken, Hindistan’da düştüğü tahmin edilen Antonov 32 tipi uçağın da aynı sebeple düştüğüne kesin gözle bakılıyor.

Hava muhalefeti nedeniyle uçağı arama kurtarma çalışmalarının da yapılamadığı ifade ediliyor.

Hindistan'da 1980'den beri kullanılan Antonov 32 tipi uçaklardan 80'in üzerinde bulunuyor.

Hindistan'a ait Antonov–32 uçakları, en son kazasını 1999 yılında yapmış ve kazada 21 kişi hayatını kaybetmişti.

Bir uçak daha düştü... (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Meramımı eksik ifade etmişim; kırıma uğrayan uçak için de insanmışçasına üzülüyorum demek istedim. Saygılarımla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Her uçakta en az, minimum, zaten 1 pilot var insan olarak. Yani her uçak düşüşünde 1 insan ölmüşcesine üzülmek, çokta sıra dışı bir şey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Düşen her uçak için bir insan ölmüşçesine üzülüyorum. İnşallah bu kazalar son bulur. Düşen uçağın Anthonov olduğunu görünce ister istemez A-330 kazasına adeta sevinerek Airbus'un ve Boeing'in ne kadar güvensiz uçaklar olduğunu yazan Moscow Lions'u hatırlamadam edemedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000