27 Nisan 2013, Cumartesi 08:02:22

BİR SORU İŞARETİ DAHA

ABD'nin New York şehrinde, 11 Eylül saldırılarının gerçekleştirildiği bölgede, kulelere çarpan uçaklardan birine ait olduğu tahmin edilen iniş takımı parçaları bulundu...
  • Boston saldırılarınıda iki zavallı çeçenin üstüne yıktılar, ama artık kimse yemiyor.
  • "Soru işareti" mi kalmış Allah aşkına. 12 yıldır taa avusturalya'daki aborijin yerlileri bile emin artık bu saldırıyı amerika-israil ikilisinin tezgahladığından. Adamların amaçları bir an önce sahte kıyameti gerçekleştirmek. Bu sayede güya Mehdi gelecek te büyük israil kurulacak vs vs.. Allah cezalarını versin hepsinin... Amin!
  • Bence kesin yahudi işi bu :)
  • 11 Eylül'ü ABD kendi tezgahladı. Sonrası malum; Hiç ilgisiz şekilde Irak'ın işgali ve akabinde Irak'a "Demokrasi" götürülmesi. Devamında Suriye ve sonra da tatlı tatlı uyutarak Türkiye'miz üzerindeki hain planların gerçekleştirilmesi. Bence ceset parçaları bulunarak Amerikan toplumunun yarası deşilecek ve bir başka ülkeye daha demokrasi götürülecek ! Sıradaki ülke hangisi acaba ? Yesinler sizin demokrasinizi.

New York polisinin verdiği bilgiye göre, uçak iniş takımı parçaları, yıkılan Dünya Ticaret Merkezi'ne 3 blok mesafede yer alan Islamic Center ile yanındaki binanın duvarları arasında bulundu. Polisin paylaştığı fotoğraflarda iki duvar arasındaki dar alanda uçak iniş takımı parçaları görülebiliyor.

Polis, enkazın sağlıklı bir şekilde incelenmesi amacıyla bölgede önlem aldı. Gazeteciler de bölgeye yaklaştırılmıyor. Sağlık görevlilerinin, ceset parçaları olabileceği ihtimaline karşı iniş takımı parçalarında inceleme yapacağı belirtildi.

BİR SORU İŞARETİ DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

isim ~ 11 yıl önce
Boston saldırılarınıda iki zavallı çeçenin üstüne yıktılar, ama artık kimse yemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soru mu? ~ 11 yıl önce
"Soru işareti" mi kalmış Allah aşkına. 12 yıldır taa avusturalya'daki aborijin yerlileri bile emin artık bu saldırıyı amerika-israil ikilisinin tezgahladığından. Adamların amaçları bir an önce sahte kıyameti gerçekleştirmek. Bu sayede güya Mehdi gelecek te büyük israil kurulacak vs vs.. Allah cezalarını versin hepsinin... Amin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jewish ~ 11 yıl önce
Bence kesin yahudi işi bu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tezgah devam ediyor ~ 11 yıl önce
11 Eylül'ü ABD kendi tezgahladı. Sonrası malum; Hiç ilgisiz şekilde Irak'ın işgali ve akabinde Irak'a "Demokrasi" götürülmesi. Devamında Suriye ve sonra da tatlı tatlı uyutarak Türkiye'miz üzerindeki hain planların gerçekleştirilmesi. Bence ceset parçaları bulunarak Amerikan toplumunun yarası deşilecek ve bir başka ülkeye daha demokrasi götürülecek ! Sıradaki ülke hangisi acaba ? Yesinler sizin demokrasinizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
unknown ~ 11 yıl önce
sıradaki mi işte o biziz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000