29 Mayıs 2017, Pazartesi 10:28:47

Bir havayolu devi hızla batıyor!

Ekonomik darboğaz ile boğuşan Alitalia şimdi de grev kriziyle sarsıldı.
  • 500 tane müdür yapmazsan şirkete olacağı budur., bak thy'ye bir buçuk milyar dolar zarar ediyor ama adamlar kendilerini övmekten hiç geri durmuyorlar. Şaka bir yana bu senede en az bir milyar dolar zarar eder bu üstün başarılı thy yöneticileri. :)
  • Keşke zmanında sendikayı halletselerdi başlarına dert olmazdı. :) vizyon dar . Rezidans işine girsinler.
  • Vatikana Papaya rica etseler 3 dk tan3milyar euro kasaya girer 2 milyara borçları kapar bir milyara filoyu yeniler canavar gibi inletirler. İtalya Alitalia yı batırtmaz. Sevinmeyin AB düşmanı şoparlar. Vize alamıyorsunuz die uzanamadığınız ciğere pis demeyin. Üç kuruş paranız birde çalışma vizeniz olsa arkanıza bakmadan gidersiniz avrupaya.
  • Pilotlarını bizimkiler alır. Kaptanları instructer , fo''ları kaptan yapar. Sonra Türkiye çok güzel der bunlar. Güzel sana tabi
  • Klm alitalia airberlin fln cogu zorda. Pis ab Beter olsunlar insallah
  • İtalya dünyanın 7.büyük ekonomisi 2 milyar dolar ödenmeyecek para değil.
  • Şirket zor durumdayken çalışanların greve gitmesi doğru değil. Böyle durumlarda çalışanlar sirkete destek verip ayakta kalmasini sağlamalıdır. Grev yapıp dar durumda olan şirkete zarar verecegine ayrılmak en mantıklısi. Şirket içinde iyi olur .
  • Yakinda THY de bu durumlara dusecek. Greve gidecegiz, az kaldi
  • GREVE GIDENLER SONUNA KADAR HAKLI. ALITALIA VAR OLAN HAKKI KOTULESTIRIYORSUN. SIRKETTE PARA SIKINTISI VAR SIRKETTE HAKLI. IKI UCU B DEYNEK.

Ekonomik darboğaz ile boğuşan Alitalia şimdi de grev kriziyle sarsıldı.

İtalya'nın milli havayolu Alitalia'da Pazar günü başlayan grev nedeniyle 200'den fazla uçuşun iptal edildiği bildirildi.

Yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle personel ile ilgili yeni kararlar alan ve ücretlerde indirime giden Alitalia, grev kararı alınmasıyla çıkmaza girdi. Dün başlayan grevde yüzlerce uçuşun iptal edildiği ve ciddi zarar edildiği ifade edildi.

2 miyar Euro'nun üzerinde bir borç batağına saplanan şirkette yaşanan sıkıntılar nedeniyle Alitalia'ya 2 Mayıs'ta kayyum atanmıştı.

SkyTeam üyesi olan Alitalia, 120 uçaklık filosuyla 41 ülkede 83 noktaya uçuş gerçekleştiriyor.

©AirportHaber.com

Bir havayolu devi hızla batıyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Çok yakında ~ 7 yıl önce
500 tane müdür yapmazsan şirkete olacağı budur., bak thy'ye bir buçuk milyar dolar zarar ediyor ama adamlar kendilerini övmekten hiç geri durmuyorlar. Şaka bir yana bu senede en az bir milyar dolar zarar eder bu üstün başarılı thy yöneticileri. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Latte ~ 7 yıl önce
Keşke zmanında sendikayı halletselerdi başlarına dert olmazdı. :) vizyon dar . Rezidans işine girsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birşey olmaz ~ 7 yıl önce
Vatikana Papaya rica etseler 3 dk tan3milyar euro kasaya girer 2 milyara borçları kapar bir milyara filoyu yeniler canavar gibi inletirler. İtalya Alitalia yı batırtmaz. Sevinmeyin AB düşmanı şoparlar. Vize alamıyorsunuz die uzanamadığınız ciğere pis demeyin. Üç kuruş paranız birde çalışma vizeniz olsa arkanıza bakmadan gidersiniz avrupaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 7 yıl önce
Herkesi kendin gibi düşünme
Tahmin ~ 7 yıl önce
Pilotlarını bizimkiler alır. Kaptanları instructer , fo''ları kaptan yapar. Sonra Türkiye çok güzel der bunlar. Güzel sana tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 7 yıl önce
Klm alitalia airberlin fln cogu zorda. Pis ab Beter olsunlar insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İtalya ~ 7 yıl önce
İtalya dünyanın 7.büyük ekonomisi 2 milyar dolar ödenmeyecek para değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
as ~ 7 yıl önce
Şirket zor durumdayken çalışanların greve gitmesi doğru değil. Böyle durumlarda çalışanlar sirkete destek verip ayakta kalmasini sağlamalıdır. Grev yapıp dar durumda olan şirkete zarar verecegine ayrılmak en mantıklısi. Şirket içinde iyi olur .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik olma ~ 7 yıl önce
Bu çalışanlar futbolcu değil bir ay para alayım bir ay almayayım olmaz. Sende aylarca maaşını gününde alma veya eksik alırsan sendengreve gidersin merak etme.
Ezber ~ 7 yıl önce
Duruma göre değişir, eğer şirket yıllardır dardayız destek olun ha gayret modunda gidiyorsa çalışanların yapacak bir şeyi yok. Ezberden konuşmayın.
Yakinda THY ~ 7 yıl önce
Yakinda THY de bu durumlara dusecek. Greve gidecegiz, az kaldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sef ~ 7 yıl önce
Birak ya nereye cikiyonuz alayiniz kolpacino bomba
Kına ~ 7 yıl önce
Kardeşim THY bu duruma düşsün söz sana ve 10 arkaşına kına benden. Kutlamak adına.
WOW ~ 7 yıl önce
GREVE GIDENLER SONUNA KADAR HAKLI. ALITALIA VAR OLAN HAKKI KOTULESTIRIYORSUN. SIRKETTE PARA SIKINTISI VAR SIRKETTE HAKLI. IKI UCU B DEYNEK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
Biraz da ya birlikte çıkacağız, ya da birlikte batacağız mantığı ile bakarsak şirket haklı. Grev daha kötüye götürmekten başka bir işe yaramayacaktır.
Hak ~ 7 yıl önce
Yakında işsiz kalmakta da HAKlılar
Komikler ~ 7 yıl önce
Ya hu siz kendi derdinize yanin. Herkes sizin gibi koyun mu "grev cagdisi bir sey" soylemine inansin ? Alitalia'da olan grev simdi sirketi daha da zorlar ama bu ileride firmanin kalitesinin hem yolcu hem calisan lehine artmasini beraberinde getirir. Grev iscinin yonetime katilmasi anlamina gelir ve sizin gibi eblehler anlamamakta israr etse de bu iyidir. Ornegin mercedes vb. Sirketlerin yonetim kurulunda iscinin temsil orani yuzde 20'ye yakindir. Ayrica issiz kalirlarsa da italya'da tazminat ve issizlik maaslari yuksektir. Siz issiz kalsaniz hakkiniz 9 ay × 900 tl. Bir de millete akil veriyorlar ya hu tam komedisiniz zavallilar. Neyse siz simdi meee lemeye devam kidem tazminatina elveda deyin.
Komikler Kardeşim ~ 7 yıl önce
Komikler kardeşim sana katılıyorum ama niye Türkiye'deki işsizlik maaşını 1 ay kısaltıp 500 lira kesintiye gittin anlamadım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000