06 Haziran 2014, Cuma 07:40:33

BİR HAVALİMANI DAHA GELİYOR

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane’nin yıllardan beri beklediği projeleri bir an önce başlatabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.
  • Havaalanları bedava mı yapılıyor? Bu kadar havaalanına ne gerek var. Airport Haber'de 2 gün önce milletvekili ile ilgili bir haber vardı, uçaklar boş gidip geliyor diye şikayet ediyordu vekil bey. Havaalanları artık Suriye'li göçmenlere ev sahipliği yapıyor.
  • G.Hane,Köse ilçesi Salyazı beldesinde 1.170x30 m. pist ve apronu yıllardır atıl bekliyor.Bayburta da yakın.Tam ATR'lik meydan,tıpkı Ünyedeki gibi.
  • Salyazı kasabasına havaalanı yapan kafayı bul ona sor niye burası diye..?

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane’nin yıllardan beri beklediği projeleri bir an önce başlatabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Gümüşhane ilinin büyük proje ve büyük yatırım olarak beklediği, Havaalanı, Zigana Tüneli, Gümüşhane Çevre Yolu, Pekün Tüneli ve geçtiğimiz yıldan itibaren Milletvekili Feramuz Üstün’ün Türkiye genelinde sunduğu acemi birliklerin büyükşehirlerden gelişmekte olan şehirlere taşınarak bu şehirlerin gelişmesine katkı yapılması projesi kapsamında Gümüşhane ve Bayburt’a Acemi Birliği kurulması projeleri Milletvekili Üstün tarafından takip ediliyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Gümüşhane ‘ye yapılacak projelerin son durumu ve yapılan projelerin hızlandırılması amacı ile Bakan Lütfi Elvan’ı ziyaret eden Milletvekili Feramuz Üstün, ziyaret sonrasında açıklamalarda bulundu.

HAVAALANI İLE İLGİLİ HEYET GÜMÜŞHANE'YE GELİYOR

Ulaştırma bakanı Lütfi Elvan’ın Gümüşhane’ye yapılacak olan havaalanı çalışmalarının hızlandırılması için bir ekip oluşturularak Gümüşhane’ye gönderilmesi talimatı verdiği ve heyetin yakın bir zamanda Gümüşhane’ye gelerek çalışmalarda bulunacağını belirten Üstün, yine tarihi İpek Yolu güzergahında ,Trabzon-Gümüşhane-Bayburt-Aşkale ana arterinde kuzey ile güneyi birleştirecek olan Yeni Zigana Tüneli Projesi’nin tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

BİR HAVALİMANI DAHA GELİYOR

Yorumlar

B-52 ~ 10 yıl önce
Havaalanları bedava mı yapılıyor? Bu kadar havaalanına ne gerek var. Airport Haber'de 2 gün önce milletvekili ile ilgili bir haber vardı, uçaklar boş gidip geliyor diye şikayet ediyordu vekil bey. Havaalanları artık Suriye'li göçmenlere ev sahipliği yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 10 yıl önce
G.Hane,Köse ilçesi Salyazı beldesinde 1.170x30 m. pist ve apronu yıllardır atıl bekliyor.Bayburta da yakın.Tam ATR'lik meydan,tıpkı Ünyedeki gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Salyazı kasabasına havaalanı yapan kafayı bul ona sor niye burası diye..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000