12 Şubat 2014, Çarşamba 08:42:06

BİNLERCE UÇAK YERDE KALDI!

Amerika’nın 6 eyaletinde yaklaşan yoğun kar yağışı nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi. Çok sayıda uçak seferi iptal edilmek zorunda kaldı.
  • dün atlantada mahsur kaldım tren ile chıcagoya döndüm.buralar felaket sakın gelmeyin.
  • Biz de burada kara hasret kaldık. Ara tatilde çocukları Abant'a götüreyim, kar görsünler dedim, meğer orası da kupkuru imiş.

Olağanüstü hal Virginia, Maryland, Kuzey ve Güney Carolina ve Missisippi eyaletleri valileri tarafından ilan edildi. Georgia’da ise ABD Başkanı Barack Obama olağanüstü hali ilan ederek, federal ajanslara eyalette durumu kontrol etme talimatı verdi.

Kuzey Carolina ve Georgia’da okullar 13 Şubat’a kadar kapatıldı. Bazı devlet kurumları kısaltılmış çalışma sistemine geçtiler. Dün Atlanta, Dallas ve Kuzey Carolina’da yaklaşık 900 uçak seferi iptal edildi. USA Today’in haberine göre ise, 1150 sefer iptal edildi. Ayrıca, bugün de yaklaşık 1000 sefer iptal edildi. Bölge sakinlerine şahsi otomobillerini kullanmamaları ve ihtiyaç olmadağı durumlarda evden çıkmamaları tavsiye ediliyor.

Meteoroloji uzmanlarının edindiği bilgilere göre, yakın bir zamanda Amerika’nın güneydoğu ve kuzeydoğusundaki 16 eyalette yoğun kar yağışları başlayacak ve yağışlar en az iki gün sürecek. Uzmanların görüşlerine göre, kar yağışı bölgedeki son 10-20 yılın en yoğun kar yağışı olacak.

BİNLERCE UÇAK YERDE KALDI!

Yorumlar

eagle ~ 10 yıl önce
dün atlantada mahsur kaldım tren ile chıcagoya döndüm.buralar felaket sakın gelmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 10 yıl önce
Biz de burada kara hasret kaldık. Ara tatilde çocukları Abant'a götüreyim, kar görsünler dedim, meğer orası da kupkuru imiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000