28 Haziran 2009, Pazar 08:03:06

Binlerce kişi Adios ile uçtu

Yapı Kredi'den yapılan açıklamada, Adios'un yarattığı farklı hizmet anlayışıyla kısa sürede 100 bin kullanıcıya ulaştığı belirtildi.
  • YAPI KREDI MI AMAN DIKKAT. BENCEEN IYISI GARANTI SHOP AND MILES. GERISI HIKAYE.
  • gidiyos,içiyos,uçuyos,adiyos falan filan.helal olsun biz çocuklarımıza türkçe öğretmeye çalışırken tvlerde devamlı bu reklamlar..para için herşey yapılıyor.kullananlarada helal olsun üç kuruş bedava için (onlarda zaten kullananlardan çıkıyor) bunlara talim ediyoruz.

Hava, kara, deniz ulaşımının yanı sıra araç kiralama, yurt içi ve yurt dışı otellerde konaklama, gemi ve paket turlar da dahil olmak üzere seyahatin her aşamasında pek çok fayda sağlayarak müşterilerin beklentilerini karşılamaya devam etiği belirtildi.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan, Yapı Kredi Perakende Bankacılık Yönetimi Pazarlama Grupları Başkanı Hakan Kaplan, şunları kaydetti:

''Pazardaki uçuş-mil programlarına kıyasla çok daha esnek ve kapsamlı bir ödül sistemine sahip olan Adios'un 3 ay gibi kısa bir sürede 100 bin kullanıcı sayısına ulaşması, tüketicilerin Adios'un sunduğu farklılıkları ilgiyle karşıladığını gösteriyor. Adios yalnızca uçuş odaklı bir kart değil. Sadece belirli bir gelir seviyesinin üzerinde ya da çok uçan kişilere değil seyahat eden herkese hitap ediyor.

Çok çeşitli ihtiyaç ve beklentileri karşılayabilen Adios, seyahati geniş kitlelere taşıyor. Ayrıca Adios ile nisan ayından bu yana benzeri görülmemiş kampanyalara imza attık. Son olarak Avrupa'ya gidiş-dönüş uçak biletlerini, hava yolu şirketi ve fiyatı ne olursa olsun 199 lira değerinde Worldpuan ile alabilme fırsatı sunduk. Önümüzdeki günlerde de müşterilerimizi şaşırtan kampanyalar planlamaya devam ediyoruz. Müşterilerimizden Adios ve kampanyalarımızla ilgili olumlu geri dönüşler alıyoruz.''

Binlerce kişi Adios ile uçtu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
YAPI KREDI MI AMAN DIKKAT. BENCEEN IYISI GARANTI SHOP AND MILES. GERISI HIKAYE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gidiyos,içiyos,uçuyos,adiyos falan filan.helal olsun biz çocuklarımıza türkçe öğretmeye çalışırken tvlerde devamlı bu reklamlar..para için herşey yapılıyor.kullananlarada helal olsun üç kuruş bedava için (onlarda zaten kullananlardan çıkıyor) bunlara talim ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000