13 Temmuz 2013, Cumartesi 08:35:33

BİNGÖL İÇİN HASRET SONA ERDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl Havalimanı’nın açılışını yaptı. Erdoğan, “Artık meydan boş değil, şimdi en büyük meydana, sandık meydanına gidiyoruz. 7 ay sonra o meydanda bir araya geleceğiz. Halkın iradesine saygı duymayanları hep beraber orada sorgulayacağız” dedi.
  • EMEĞİ GEÇEN TÜM DLH PERSONELİNİN ELİNE SAĞLIK
  • O bolgede bende bulundum ;) uzerime ve dostlarima ates edildi ... Havaya ucan araclarida gordum... Devlete suc atmak kolay ! Oradaki insanlarin bir cogu ne verirsen ve ne sunarean sun hep ayni kalacak ! Bu hic bir zaman degismedi degismeyecek ne egitim ne de yatirim ile. GAP projesi ?! Niye hangi sebebler ile yapildi ? Hangi bolgenin icinde ? Niye ? Neyi degistirdi ? Ben odedigim verginin hak eden her TURKIYE VATANDASINA ( Turke degil) hizmet olarak harcanmasini istiyorum ! Vatani bolmeye calisanlara degil ! Batida daha cok ac insan var bunu unutma !
  • Yeni bir havalimanı açılmış ama pistinden, apronundan, devlet erkanını taşıyan kaptanından tek kare foto yok?
  • Hayırlı olsun inşallah ordaki kardeşlerimizi daima hatırlar ve yatırım yaparlar
  • BENDE ASKERLİGİMİ KOMANDO YAPTIM GÖRMEDİGİM KÖY MEZRA KALMADI 3 ÇADIRLI MEZRADA BİLE ELEKTRİK VARDI SAGLIK OCAGI CAMİ DEVLET TARAFINDAN YAPILMIŞ. ANCAK AHIR OLARAK KULLANILIYORDU. SENE 1985 BEYİM ATMAK KOLAY GÖRMEDEN DEVLET GİTMİŞ KIYMETİ BİLİNMEMMİŞ.
  • Şerafettin Elçi Apo Posterleriyle Hayali Kürdistan Bez Parçaşı ile defnedilmişti ve şimdi Türkiye Cumhuriyeti Sınırları içinde olan bir Havalimanına ismi veriliyor gerçi şuanki Türkiye Şartlarında normal yazıklar olsun ....!!!!
  • "Bölünmek isteyen toprağa yatırım niye" demek cehaletin aymazlığım doruğudur. O bölgelerde çocukluğumda hemde en korkunç dönem olan 1992-1995 yıllarını yaşadım babamın mesleği sebebiyle. Daha sonra kader komando yedek subay olarak görev aldım o bölgelerde. Sen batıda her imkana sahipken kolay atıp tutuyorsun. Hastanede 10 dakika beklesen sinirleniyorsun. Ama orada hastane yok, olanında doktor yok. Çocuğun okusun istiyorsun okul yok olanında öğretmen yok. Terörden dolayıda değil. Devlet ezelden beri yatırım yapmamış. Ben çocukken hatırlıyorum 30 yıldır doktoru olmayan sağlık ocağını. Yanı 60-70 li yıllarda terör yoktu ama yine doktor öğretmmen yokmuş. O zaman o yoklukta birileri çıkar oradaki insanları devlete karşı doldurur. Senin gibilerde o insanları böyle dışlarsa yıllardır yaşadığımız durum ortaya çıkar. Bu bayrağın dalgalandığı her yere aynı hizmet gitmelidir. Senin şehrindeki imkan oralarda da olmalıdır, sev yada sevme hazmedeceksin.
  • EY SEVDA SANA KURBAN OLURUM BEN!
  • bu havalimanın isminide apocuk koyu verin
  • Bolunmek isteyen topraklara Türk Halkinin parasiyla yatirim !!! NIYE ?!

Başbakan Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile birlikte saat 17.00 sıralarında Bingöl Havalimanı’na geldi. Burada yapılan karşılamanın ardından tören alanına geçen Başbakan Erdoğan, kendisini bekleyen kalabalığı selamladı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye çıkan Başbakan Erdoğan, “Bingöl’ün güzel insanları sevgili kardeşlerim, sizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Açılışını yaptığımız havalimanın Bingöl ve bölge halkı için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu güzel açılış vesilesiyle tüm Bingöl halkının Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ediyor, ibadetlerinin kabulünü rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Ramazanın rahmetli günlerinde olduğumuzu ve bu rahmet günlerinde insanlık için hayırlar dilediğini ifade eden Erdoğan, “12’lerin dizildiği bir günde Bingöl’e çok büyük bir eser kazandırıyoruz. Bingöl Havalimanı’nın alt yapı çalışmalarına 2010 yılında başladık. 2 milyon metrekarelik bir alanda bu görkemli havalimanını bitirmenin azmi içerisindeydik, sonunda bitti. Ve bugün uçağımızla indik, yarın resmi olarak seferler başlanacak. 39 milyona mal oldu. Ankara’ya, İstanbul’a ve diğer yerlere çok rahat seyahat edecek. Bingöl bu havalimanı sayesinde Solhan’daki Yüzen Adayı görmek için gelen çok sayıda turisti ağırlayacak. Karlıova’da gün doğuşunu izlemek için çok sayıda kişi gelecek. Bu havalimanın etkisiyle çok daha fazla yatırımcı gelecek, ticareti ve sanayisi daha da canlanacak. Çözüm süreci dediğimiz süreç, sizin dualarınızla çok iyi ilerliyor. Aylardır bu bölgeden acı değil güzel haberler alıyoruz. Umutların çoğaldığı bir süreçten geçiyoruz. Kardeşlik ikliminin yüreklerimizi kuşattığı bir süreçten geçiyoruz. Anaların gözyaşı dökmediği, herkesin umutla geleceğe baktığı güzel bir süreçten geçiyoruz. Buradan Bingöl halkına teşekkür ederim. Bingöl demek dik duruş demektir. Bingöl demek onurlu duruş demektir. Bingöl demek demokrasiye sahip çıkmak, kardeşliğe sahip çıkmak demektir. Bingöl’ün 12 Eylül askeri darbesinin ardından yapılan referandumda en büyük ‘hayır’ oyunu verdiğini unutmayacağız. Son yaptığımız referandumda en büyük oyu verdiğini unutmadık, unutmayacağız. Bingöl terör karşısında da dik durdu. Bingöl darbeler noktasında, darbelere karşı gelme noktasında da her zaman dik durdu. Bingöl’ün kalbimizde ayrı bir yeri var. Sizin hayır dualarınızı çok ama çok önemsiyoruz” dedi.

Cevdet Yılmaz ve Binali Yıldırım’ın da birer konuşma yapmasının ardından havalimanın açılış kurdelesi Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler tarafından kesildi. Başbakan Erdoğan, buradaki törenin ardından beraberindekilerle birlikte Bingöl Valiliği’ne geçti.









BİNGÖL İÇİN HASRET SONA ERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

TER ELEK ELEKTRO ~ 11 yıl önce
EMEĞİ GEÇEN TÜM DLH PERSONELİNİN ELİNE SAĞLIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bolunmek ~ 11 yıl önce
O bolgede bende bulundum ;) uzerime ve dostlarima ates edildi ... Havaya ucan araclarida gordum... Devlete suc atmak kolay ! Oradaki insanlarin bir cogu ne verirsen ve ne sunarean sun hep ayni kalacak ! Bu hic bir zaman degismedi degismeyecek ne egitim ne de yatirim ile. GAP projesi ?! Niye hangi sebebler ile yapildi ? Hangi bolgenin icinde ? Niye ? Neyi degistirdi ? Ben odedigim verginin hak eden her TURKIYE VATANDASINA ( Turke degil) hizmet olarak harcanmasini istiyorum ! Vatani bolmeye calisanlara degil ! Batida daha cok ac insan var bunu unutma !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eksikler var ~ 11 yıl önce
Yeni bir havalimanı açılmış ama pistinden, apronundan, devlet erkanını taşıyan kaptanından tek kare foto yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 11 yıl önce
Hayırlı olsun inşallah ordaki kardeşlerimizi daima hatırlar ve yatırım yaparlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bende ~ 11 yıl önce
BENDE ASKERLİGİMİ KOMANDO YAPTIM GÖRMEDİGİM KÖY MEZRA KALMADI 3 ÇADIRLI MEZRADA BİLE ELEKTRİK VARDI SAGLIK OCAGI CAMİ DEVLET TARAFINDAN YAPILMIŞ. ANCAK AHIR OLARAK KULLANILIYORDU. SENE 1985 BEYİM ATMAK KOLAY GÖRMEDEN DEVLET GİTMİŞ KIYMETİ BİLİNMEMMİŞ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
felaketin farkı... ~ 11 yıl önce
Şerafettin Elçi Apo Posterleriyle Hayali Kürdistan Bez Parçaşı ile defnedilmişti ve şimdi Türkiye Cumhuriyeti Sınırları içinde olan bir Havalimanına ismi veriliyor gerçi şuanki Türkiye Şartlarında normal yazıklar olsun ....!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçmalama ~ 11 yıl önce
"Bölünmek isteyen toprağa yatırım niye" demek cehaletin aymazlığım doruğudur. O bölgelerde çocukluğumda hemde en korkunç dönem olan 1992-1995 yıllarını yaşadım babamın mesleği sebebiyle. Daha sonra kader komando yedek subay olarak görev aldım o bölgelerde. Sen batıda her imkana sahipken kolay atıp tutuyorsun. Hastanede 10 dakika beklesen sinirleniyorsun. Ama orada hastane yok, olanında doktor yok. Çocuğun okusun istiyorsun okul yok olanında öğretmen yok. Terörden dolayıda değil. Devlet ezelden beri yatırım yapmamış. Ben çocukken hatırlıyorum 30 yıldır doktoru olmayan sağlık ocağını. Yanı 60-70 li yıllarda terör yoktu ama yine doktor öğretmmen yokmuş. O zaman o yoklukta birileri çıkar oradaki insanları devlete karşı doldurur. Senin gibilerde o insanları böyle dışlarsa yıllardır yaşadığımız durum ortaya çıkar. Bu bayrağın dalgalandığı her yere aynı hizmet gitmelidir. Senin şehrindeki imkan oralarda da olmalıdır, sev yada sevme hazmedeceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RTE ~ 11 yıl önce
EY SEVDA SANA KURBAN OLURUM BEN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferhat Berlin ~ 11 yıl önce
bu havalimanın isminide apocuk koyu verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bolunmek ~ 11 yıl önce
Bolunmek isteyen topraklara Türk Halkinin parasiyla yatirim !!! NIYE ?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000