06 Mart 2013, Çarşamba 06:20:44

BİNE YAKIN UÇAK SEFERİ İPTAL EDİLDİ!

ABD'nin Chicago kentinde kötü hava koşulları, bine yakın uçak seferinin iptal edilmesine neden oldu.
  • Chicago oa here havaalanının karı da buzu da felakettir kar küreme ve temizleme araçları yüzlercesi durmadan vızır vızır gidirler kar o kadar kalın ve etkili yağarki çok zor şartlar ortaya çıkar havaalanında bir bölüm karların yığıldığı yer olur kardan dağlar oluşur hava çok soğuk olduğu içinde erimesi haftaları bulur buzullar gibi durur.. fındık büyüklüğünde kar yağdığına şahit oldum adam gözünün içine yüzüne geldikçe buz keserin ve farkında olmadan yüzün de donama tehlikesi geçirebilir.. ayrıca en az 1 saat uçaklar donmaya karşı ilaçlanır..

Chicago Havacılık Dairesi, yoğun kar yağışı tahminleri nedeniyle O'Hare Uluslararası Havalimanı'nda 770, Midway Uluslararası Havalimanı'nda 215 uçak seferinin iptal edildiğini bildirdi.

Chicago'daki havalimanlarında kar fırtınası yüzünden geçen ayın sonunda da bazı uçuşlar iptal edilmişti.

BİNE YAKIN UÇAK SEFERİ İPTAL EDİLDİ!

Yorumlar

camaroth ~ 11 yıl önce
Chicago oa here havaalanının karı da buzu da felakettir kar küreme ve temizleme araçları yüzlercesi durmadan vızır vızır gidirler kar o kadar kalın ve etkili yağarki çok zor şartlar ortaya çıkar havaalanında bir bölüm karların yığıldığı yer olur kardan dağlar oluşur hava çok soğuk olduğu içinde erimesi haftaları bulur buzullar gibi durur.. fındık büyüklüğünde kar yağdığına şahit oldum adam gözünün içine yüzüne geldikçe buz keserin ve farkında olmadan yüzün de donama tehlikesi geçirebilir.. ayrıca en az 1 saat uçaklar donmaya karşı ilaçlanır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000