22 Ağustos 2011, Pazartesi 14:05:02

BİNALİ YILDIRIM SÖZÜ VERDİ...

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 'Şu şiddet susmalı, şu terör belası Diyarbakır'ın üzerinden kalktığında, Diyarbakır'ı hiç kimse tutamaz' dedi.
  • Pes..yani.. sizde yaranmiyor.. yani..sayin bakan..en iyisini yapiyor..siz halen--ard niyet pesindesiniz.. anlasaniz ya..HEDEF büyük.-- ha baskent olayi ise..buyur Anayasayi oku.. daha ne diyeyim.. bundan da hberin yok ise..EGITIM SART
  • lafa bak lafa:"diyarbakır hava alanı ankara havaalanıyla aynı olsun"hemşerim ;ankara türkiyenin başkenti .günde yüz uçak inip kalkıyor.ha söylemeye çalıştığın "DİYARBAKIR da BAŞKENT" lafıysa delikanlı ol kıvırtmadan açık açık söyle.tabi delikanlıysan.
  • Hissiyatım o dur ki, insanlar doğu ve güneydoğu bölgelerine turistik amaçlı seyahatlar gerçekleştirmek istemektedir.
Ulaştırma Bakanı Yıldırım, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Şato Parkta Diyarbakır Organize Sanayi İşadamları Derneğinin (DOSİAD) verdiği iftara katıldı.

Diyarbakır'ın havaalanı konusunda yetersizliğine değinen Bakan Yıldırım, bu alanda kararlarının kesin olduğunu ve çalışmayı başlayacaklarını ifade etti.

Bakan Yıldırım, Diyarbakır'ın havaalanı ile ilgili sorunlarının bulunduğunu bildiklerini ifade ederek, dış ve gece uçuşlarının rahat yapılamadığını söyledi. 
 
Terminalin giriş ve çıkışının sıkıntılı olduğunu vurgulayan Yıldırım, ''Biz istiyoruz ki Diyarbakır'ın havaalanı Ankara havaalanıyla aynı olsun. Böyle bir terminali yapacağız. Bugün komutanla görüştük, son kararı da verdik. İnşallah bu sene içerisinde ihalesini yapıp başlıyoruz. Çok güzel bir terminal, park sahası ve apronuyla Diyarbakır'a yaraşır havaalanı yapacağız. Bunun kararını verdik'' diye konuştu. 

Patronlar Dünyası
BİNALİ YILDIRIM SÖZÜ VERDİ...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Pes..yani.. sizde yaranmiyor.. yani..sayin bakan..en iyisini yapiyor..siz halen--ard niyet pesindesiniz.. anlasaniz ya..HEDEF büyük.-- ha baskent olayi ise..buyur Anayasayi oku.. daha ne diyeyim.. bundan da hberin yok ise..EGITIM SART

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
lafa bak lafa:"diyarbakır hava alanı ankara havaalanıyla aynı olsun"hemşerim ;ankara türkiyenin başkenti .günde yüz uçak inip kalkıyor.ha söylemeye çalıştığın "DİYARBAKIR da BAŞKENT" lafıysa delikanlı ol kıvırtmadan açık açık söyle.tabi delikanlıysan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hissiyatım o dur ki, insanlar doğu ve güneydoğu bölgelerine turistik amaçlı seyahatlar gerçekleştirmek istemektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000