08 Şubat 2016, Pazartesi 12:55:42

Bin bir surat pilot!

Kabin memuru olma hayali kuran genç kızların hem hayallerini çalan hem de paralarını alan bir sahte pilot vakası daha ortaya çıktı.
  • bu ibrahim antalyalı dolandırmadığı kimse kalmamış . elini kolunu sallayark da geziyo.
  • Sadece paralarını aldıysa iyi:))
  • Bu haberi okuyanlar bu ... ün fotoğrafını tüm iletişim araçları ile dağıtmalı ki amacı sadece bir işe girip ekmek parası kazanmak olan saf,temiz birazda aklı kıt başkalarının canı yanmasın ve bu adamı millet tanısın. Arkadaşlar biraz şüpheci olun adamın hangi şirkette çalıştığını,kimliğini,lisansını sorun ve böyle vaadlere aldanmayın,hiçbir şirket bu yolla alım yapmaz,yapsada zaten o şirketten hayır gelmez,akıllı olun..
  • bu ancak lisanssız drone uçurur
  • Pilotluk mesleğini o kadar ayağa düşürdüler ki ne disiplin kaldı ve ciddiyet kılık kıyafet saç sakal desen ortalık hödük doldu...100 tane...200 tane uçak ısmarlayan şirketler bu uçakları uçurabilmek için sokaktan adam toplamaya başladılar...Tabi bunun gibi bir sürü züppe türedi piyasada piyasa...Gerçek bir pilotun nasıl giyindiğini, nasıl konuştuğnu, nasıl davrandığını ve böyle bir vatte bulunarak asla kimseden para alınmayacağını hatta bunun bir suç olduğunu bilmeyen bu zavallı kızlar araştımadan ve emin olmadan atladıkları için kendileri de hatalılar...yakalanarak en ağır cezalara çarptırılmalılar bence.Bu gün pilotların kullandıkları gömlek kravat,sırma ve üniformalar her yerde serbestçe satılıyor isteyen alıp giyerek rahatlıkla herkesi pilotum diye yutturabilir..Bunların satışının bir kurala bağlanması gerekir mesela lisansını yada çalıştığı şirketin kimliğini göstermek gibi....ve bu konuda TALPA yada büyük görev düştüğünü söylemeliyim...
  • Önüne gelene PPL verirsen olacağı bu.
  • keko
  • uckagitci
  • Tipik bi ezik airporthaber yorumcusu.
  • Herkesin kendine yetecek akli mevcut. Bir kadin olarak ben bu tarz islere kalkisan hemcinslerime aklim ermiyor. Madem birsey yapmaya calisiyorsunuz once bir arastirin, hemen atlamayin. Ama bizim milletimiz koseyi kolay yonden donmenin derdinde. Yapilan her iliski turundede her iki tarafinda menfaat beklentisi oldugunu unutmayalim!

Kabin memuru olma hayali kuran genç kızların hem hayallerini çalan hem de paralarını alan bir sahte pilot vakası daha ortaya çıktı.

Kendisini pilot olarak tanıtan ve kabin memuru olmak isteyen genç kızlardan para alan İ.D.’nin, bir çok kişiyi bu vaadlerle dolandırdığı ortaya çıktı. Genç kızlara kabin memuru olarak THY’de iş bulma vaadiyle kandıran ve paralarını alan İ.D., iletişim kurduğu ancak vaadlerini yerine getiremediği genç kızların parasını alarak bir anda ortadan yok oluyor.

Son olarak G. Y. isimli genç kızın THY’de kabin memuru yapacağını söyleyerek 6 bin TL’sini alan İ.D., bir anda kayıplara karıştı. Çok sayıda cep telefonu numarası ve sosyal medya hesabı kullanan İ.D’ye ulaşan Airporthaber, iddiaları sormak istedi. Konuşmanın başında çelişkili bilgiler veren İ.D., pilot olduğunu ve THY akademide eğitim aldığını iddia etti. Sonrasında ise Florida’da özel bir uçuş okulunda eğitim altığını Türkiye’de ise böyle bir eğitim verilmemesine rağmen özel bir uçuş okulunda tip eğitimi aldığını ileri sürdü.

Airporthaber’in ısrarlı soruları karşısında köşeye sıkışan İ.D., konuşmayı kesti ve bir anda ortadan kayboldu.

©AirportHaber

Bin bir surat pilot!

Yorumlar Tüm Yorumlar (88)

isimsiz ~ 8 yıl önce
bu ibrahim antalyalı dolandırmadığı kimse kalmamış . elini kolunu sallayark da geziyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olur mu olur ~ 8 yıl önce
Sadece paralarını aldıysa iyi:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçar ~ 8 yıl önce
Bu haberi okuyanlar bu ... ün fotoğrafını tüm iletişim araçları ile dağıtmalı ki amacı sadece bir işe girip ekmek parası kazanmak olan saf,temiz birazda aklı kıt başkalarının canı yanmasın ve bu adamı millet tanısın. Arkadaşlar biraz şüpheci olun adamın hangi şirkette çalıştığını,kimliğini,lisansını sorun ve böyle vaadlere aldanmayın,hiçbir şirket bu yolla alım yapmaz,yapsada zaten o şirketten hayır gelmez,akıllı olun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hanzatore ~ 8 yıl önce
bu ancak lisanssız drone uçurur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 8 yıl önce
Pilotluk mesleğini o kadar ayağa düşürdüler ki ne disiplin kaldı ve ciddiyet kılık kıyafet saç sakal desen ortalık hödük doldu...100 tane...200 tane uçak ısmarlayan şirketler bu uçakları uçurabilmek için sokaktan adam toplamaya başladılar...Tabi bunun gibi bir sürü züppe türedi piyasada piyasa...Gerçek bir pilotun nasıl giyindiğini, nasıl konuştuğnu, nasıl davrandığını ve böyle bir vatte bulunarak asla kimseden para alınmayacağını hatta bunun bir suç olduğunu bilmeyen bu zavallı kızlar araştımadan ve emin olmadan atladıkları için kendileri de hatalılar...yakalanarak en ağır cezalara çarptırılmalılar bence.Bu gün pilotların kullandıkları gömlek kravat,sırma ve üniformalar her yerde serbestçe satılıyor isteyen alıp giyerek rahatlıkla herkesi pilotum diye yutturabilir..Bunların satışının bir kurala bağlanması gerekir mesela lisansını yada çalıştığı şirketin kimliğini göstermek gibi....ve bu konuda TALPA yada büyük görev düştüğünü söylemeliyim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özel Güvenlik ~ 8 yıl önce
Önüne gelene PPL verirsen olacağı bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keko ~ 8 yıl önce
keko

Yanıtla

Kalan karakter 1000
German ~ 8 yıl önce
uckagitci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tipe bak ~ 8 yıl önce
Tipik bi ezik airporthaber yorumcusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Menfaat dunyasi ~ 8 yıl önce
Herkesin kendine yetecek akli mevcut. Bir kadin olarak ben bu tarz islere kalkisan hemcinslerime aklim ermiyor. Madem birsey yapmaya calisiyorsunuz once bir arastirin, hemen atlamayin. Ama bizim milletimiz koseyi kolay yonden donmenin derdinde. Yapilan her iliski turundede her iki tarafinda menfaat beklentisi oldugunu unutmayalim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000