26 Aralık 2014, Cuma 08:14:37

BİLETLERDEKİ EK YAKIT ÜCRETİNİ KALDIRDI

Rus hava yolu şirketi Transaero'nun uluslararası uçuşlarda ek yakıt ücretini kaldırdığı açıklandı.
  • İstanbul new york gidis donus 804 tl transeoroyla
  • Istanbul moskova gidis gelis 100 usd ye satmaya baslamis. Saatler biraz ters ama gidicektim iyi oldu ;-)))

Geçtiğimiz günlerde Rus medyasında krizde olduğu belirtilen ve “finanasman sağlayamazsa operasyonlarını durduracak” denilen Transaero'dan önemli bir adım geldi. Şirket tarafından yapılan açıklamada, bundan sonra uluslararası uçuşlarda, “ek yakıt ücretinin” biletlere yansıtılmayacağı belirtildi.

NASIL BİR AVANTAJ SAĞLAYACAK?

Transaero'nun attığı adımla, tek yön  Londra – Moskova uçuşunun 38 – 50 Euro, Moskova Tel Aviv uçuşlarının ise  51 - 63 Euro arasında ucuzlayacağı belirtiliyor. Turizm Güncel'de yer alan habere göre; söz konusu indirim, şirketin kendi web sitesinden, yurtdışı satış ofislerinden ve yetkili acentelerinden satılan biletler için geçerli olacak. Biletlerde ortaya çıkacak indirimin tutarı ise, uçuş sıklığı ve uçulan destinasyona göre değişiklik gösterecek.

Transaero'nun ayrıca, Moskova ve Londra'dan Berlin, Frankfurt, Viyana, Paphos, New York, Miami, Los Angeles'a ve bazı iç hatlarda uçacak bussines ve premium yolcular için de çok özel fiyatlar çıkmaya başladığı belirtildi.

Tranasaero CEO'su Roman Vdovenko, müşterilere daha uygun fiyata uçma seçeneği sundukları için mutlu olduklarını belirterek, “Kaliteli servis ve uygun fiyatlı uçuşlarımızın yolcularımız tarafından memnuniyetle karşılanacağına inanıyoruz” dedi.

BİLETLERDEKİ EK YAKIT ÜCRETİNİ KALDIRDI

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
İstanbul new york gidis donus 804 tl transeoroyla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gdj ~ 9 yıl önce
Istanbul moskova gidis gelis 100 usd ye satmaya baslamis. Saatler biraz ters ama gidicektim iyi oldu ;-)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000