08 Eylül 2011, Perşembe 14:04:59

BİLAL EKŞİ'NİN YENİ GÖREVİ NE OLDU?

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, ECAC Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi…
  • çok komik havacılık tecrübesi o kadar varmıymış
  • Ben de gene ne vukuat oldu da başka yere gitti dediydim... Sanırım haber sıkıntısı çekiliyor, hem sevimlilik hem de haber yapma açısından iyi olmuş :)))
  • YA BU ADAMIN ON PARMAĞINDA ON MARİFET... TCDD DEN GEL THY BAŞKAN OL... KTHY DE GENEL MÜDÜR OL... SONRA SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRÜ OL... TCDD HAVA YOLARI HAYIRLI UÇUŞLAAR DİLER...
  • sen ilk önce ülkenin okullarından mezun olup lisans vermediğin öğrencilere tam muafiyet ver.millet parayı bastırıp easadan alıyo.bizde 5 yıl boşuna okumuş oluyoruz.bu kafayla 2023 değil 2123 te anca bişey olur türkiyeden
  • Yuru be bilal kim tutar seni yakinda dunya baskani olursun
  • Gerek apron, gerekse landing kartlarının bu kadar geç çıkıyor olmasına anlam vermek mümkün değil. Eski Rusya gibi
  • Bu görevler şahıslara değil ülkelere verilir. Topa Toker'de Dr Ali Arıduru'da ECAC Yönetim Kurulu Üyesiydi. Türkiye yıllardır bu görevi zaten yürütüyordu. Gitti Ali geldi Bilal durum bundan ibarettir. Bunu büyütüp haber yapmanın ne anlamı var onu anlayamadık. Boş işlerle uğraşmak yerine asıl işlere zaman ayrılsa çok daha iyi olmazmı?
Avrupa Sivil Havacılık Konferansı'nın (ECAC) İtalya'nın Sicilya adasında gerçekleştirilen 60’ıncı genel müdürler özel toplantısında, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi ECAC Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Avrupa Sivil Havacılık Konferansı’nın (ECAC) ileriye dönük faaliyetlerini yönlendirmek ve önceliklerini belirlemeye yardımcı olacak bir dizi stratejik müzakerelerin gerçekleştirildiği toplantıda önümüzdeki 3 yıllık süre için (2013-2015) ECAC’ın iş programı ve bütçesi de kabul edildi. Ülkemizi temsilen Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi ve Genel Müdür Yardımcısı Haydar Yalçın’ın katıldığı toplantıda ECAC Yönetim Kurulu üyeliği için yapılan seçimde Sivil Havacılık Genel Müdürü Ekşi yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Ekşi " Sayın Bakanımızın önderliğinde, Avrupa Sivil Havacılığında daha önceki dönemlerde de önemli görevler üstlenen Sivil Havacılığımız dünya havacılığında söz sahibi olmaya devam edecektir. Bu artan ivmemizle sivil havacılık alanındaki 2023 hedeflerimize adım adım ilerliyoruz” diye konuştu.

Avrupa Sivil Havacılık Konferansı (ECAC), 44 üye ülkeden oluşup, yönetiminde 11 üye ülke yer alıyor. Avrupa Birliği ile özel anlaşmaları bulunan İsviçre ve Norveç dışında, Avrupa Birliğine üye olmayan ülkeleri temsilen ECAC yönetimine tekrar seçilen Türkiye, Pan-Avrupa yaklaşımının geliştirilmesinde, Merkezi ve Doğu Avrupa Ülkeleri ile daha ileri düzeyde işbirliği sağlamak amacıyla bu önemli görevi başarıyla sürdürüyor.
BİLAL EKŞİ'NİN YENİ GÖREVİ NE OLDU?

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
çok komik havacılık tecrübesi o kadar varmıymış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben de gene ne vukuat oldu da başka yere gitti dediydim... Sanırım haber sıkıntısı çekiliyor, hem sevimlilik hem de haber yapma açısından iyi olmuş :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YA BU ADAMIN ON PARMAĞINDA ON MARİFET... TCDD DEN GEL THY BAŞKAN OL... KTHY DE GENEL MÜDÜR OL... SONRA SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRÜ OL... TCDD HAVA YOLARI HAYIRLI UÇUŞLAAR DİLER...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen ilk önce ülkenin okullarından mezun olup lisans vermediğin öğrencilere tam muafiyet ver.millet parayı bastırıp easadan alıyo.bizde 5 yıl boşuna okumuş oluyoruz.bu kafayla 2023 değil 2123 te anca bişey olur türkiyeden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yuru be bilal kim tutar seni yakinda dunya baskani olursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gerek apron, gerekse landing kartlarının bu kadar geç çıkıyor olmasına anlam vermek mümkün değil. Eski Rusya gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu görevler şahıslara değil ülkelere verilir. Topa Toker'de Dr Ali Arıduru'da ECAC Yönetim Kurulu Üyesiydi. Türkiye yıllardır bu görevi zaten yürütüyordu. Gitti Ali geldi Bilal durum bundan ibarettir. Bunu büyütüp haber yapmanın ne anlamı var onu anlayamadık. Boş işlerle uğraşmak yerine asıl işlere zaman ayrılsa çok daha iyi olmazmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000