19 Nisan 2011, Salı 10:49:16

BİLAL EKŞİ'NİN İLK İŞİ NE OLMALI?

AirportHaber Haber Müdürü Murat Herdem, yeni Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin sektörde görmesi gereken eksikliklere dikkat çekti. İşte Herdem'in o köşe yazısı...
  • herkes cok cok atıyor...krızlerıde unutmayalım.bır pilot kac yılda yetısır,tecrube kazanır.omru nedır.sektorde kac pılot maasının tamamını alabılmıstır?atmadan once arastırda ona gore salla........!!!
  • 20 bın tl alan pilot mu var mı?bılmedıgım ıcın soruyorum.... 3 sene calış,sonra yat..
  • Yok 35-40 bin TL maaşla çalışma imkanı var.Satın evi barkı, ipotek ettirin belkide tek geleceğinizi,yazılın bir uçuş okuluna harcayın 50-60 bin euro,sonrada bir type rating 25-30 bin euro sanırım,etti mi 90-100 bin euro toplamda? Sınavlardan ve işin maneviyatından daha bahsetmedim bile...Geçtimi iki sene? Hani girdin mi havayollarına ?Failde olmadın güzel..Sorum şu; Kim veriyor bu pilota 15-20 bin TL yi ? Söyleyinde en azından o şirkete başvursun bu adam sıfırı tüketmeden !
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü koltuğuna Bilal Ekşi oturdu. Ekşi’nin koltuğa oturmasının sektörde nasıl bir manzara ortaya çıkaracağına ve hangi soru işaretleri oluşturacağına iki hafta önceki yazımda değinmiştim.

Aklımızın bir köşesinde o sorular bekleyedursun biz Bilal Ekşi’nin masasının üzerindeki konu başlıklarına bir göz atalım...

AirportHaber Haber Müdürü Murat Herdem'in köşe yazısını okumak için TIKLAYINIZ
BİLAL EKŞİ'NİN İLK İŞİ NE OLMALI?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
herkes cok cok atıyor...krızlerıde unutmayalım.bır pilot kac yılda yetısır,tecrube kazanır.omru nedır.sektorde kac pılot maasının tamamını alabılmıstır?atmadan once arastırda ona gore salla........!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
20 bın tl alan pilot mu var mı?bılmedıgım ıcın soruyorum.... 3 sene calış,sonra yat..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yok 35-40 bin TL maaşla çalışma imkanı var.Satın evi barkı, ipotek ettirin belkide tek geleceğinizi,yazılın bir uçuş okuluna harcayın 50-60 bin euro,sonrada bir type rating 25-30 bin euro sanırım,etti mi 90-100 bin euro toplamda? Sınavlardan ve işin maneviyatından daha bahsetmedim bile...Geçtimi iki sene? Hani girdin mi havayollarına ?Failde olmadın güzel..Sorum şu; Kim veriyor bu pilota 15-20 bin TL yi ? Söyleyinde en azından o şirkete başvursun bu adam sıfırı tüketmeden !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000