29 Nisan 2009, Çarşamba 08:16:28

Beyaz Saray'dan 'uçak' özrü

Beyaz Saray, Başkan Barack Obama’nın resmi başkanlık uçağı Air Force One’nin New York üzerinde alçaktan uçmasıyla halk arasında yarattığı panik için resmen özür diledi.
  • kusura bakmayın ama amerikan başkanının nasıl korunduğunu herkes gördü bu yüzden alçak uçuş yapan o uçağın o uçuşu yapacağı bilgisini vermek bence pek doğru olmazdı ve zaten bundan sonrada verecklerini zannnetmiyorum.
  • havacılıkta pardon olmaz! havacılıkta özür de olmaz! baştan adam gibi açıklamanızı yapıp halkı uyarsaydınız. sayın obama, dakka bir gol bir!

Air Force One, tanıtım amaçlı fotoğraf çekimi için New York semalarında bir F-16 savaş uçağı korumasında uçarken, daha önce konuyla ilgili bir uyarıda bulunulmadığı için, halk büyük korku yaşadı.

Beyaz Saray’ın başkanlık kartpostalı için yaptırdığı ve yarım saat süren fotoğraf çekiminin yarattığı korku, filmlere taş çıkarır nitelikteydi. Biri savaş uçağı, diğeri Boeing 747 Jumbo jet’in çıkardığı müthiş gürültüyle evlerinde ve işyerlerinde pencerelere koşan New York sakinleri, Özgürlük Heykeli, Manhattan’da ikiz kulelerin bulunduğu bölge ile köprülerin üzerinde oldukça alçaktan uçarak daireler çizen uçakları görünce, 11 Eylül benzeri yeni bir terör saldırısıyla karşı karşıya olduklarını zannederek, koşarak bulundukları mekanları terk ettiler.

Olayı haber alan Başkan Obama, olayın sorumlularına ateş püskürdü. Beyaz Saray Askeri Bürosu Müdürü Louis Caldera olay yüzünden özür diledi.

Beyaz Saray'dan 'uçak' özrü

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
kusura bakmayın ama amerikan başkanının nasıl korunduğunu herkes gördü bu yüzden alçak uçuş yapan o uçağın o uçuşu yapacağı bilgisini vermek bence pek doğru olmazdı ve zaten bundan sonrada verecklerini zannnetmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
havacılıkta pardon olmaz! havacılıkta özür de olmaz! baştan adam gibi açıklamanızı yapıp halkı uyarsaydınız. sayın obama, dakka bir gol bir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000