26 Ocak 2009, Pazartesi 08:31:48

Beyaz Saray üstünde UFO tartışması

ABD'nin yeni Başkanı Barack Obama'nın 20 Ocak günü gerçekleşen yemin törenini 2 milyon kadar insanın Washington Anıtı etrafına toplanarak izlediği doğrulandı. Ancak tören esnasında gökyüzünde görülen garip cisim hala konuşulmaya devam ediyor.
  • Oldukça güzel anlatmışsınız, dilinize sağlık. Keşke Allah'ın yarattığı her göz bu anlattıklarınızı görebilse. Keşke her beyin, tek gayesi bu milleti iyiliğe ve güzelliğe davet etmek olan Kanaat Önderlerinin vatanlarına dönmek için -daha uçan daireyle arasındaki farkı bile bilmediği anlaşılan- UFO'lara ihtiyacı olmadığını bilebilseydi...
  • İŞTE AMERİKANIN TANRI TARAFINDAN İZLENDİĞİ İMAJI BU UÇAN DAİREMİ YOKSA PEYGAMBERLERİ GÖKTEN İNDİREN TAHTIREVANMI BİLİNMEZ BELKİDE GELECEKTE BU VASITALAR İLE İSTEDİKLERİ ÜLKELERE VAD OLUNAN YÖNETİCİLERİ İNDİRECEKLERİ UÇAN DAİRELER .
  • İNŞALLAH BU U F O İLE YAKIN BİR ZAMANDA AMERİKA FETULLAHI ANKARAYA İNDİRMEZ.
  • İnsanlara artık kuranı kerimde bile geçen göktekiler kavramının açılmasının ve kainatta yalnız olmadığımızın ve tüm devletlerin gizli dosyalarında yer alan ama hala saklanan bu bilgilerin insanoğlu ile paylaşılmasının zamanı geldiğini düşünüyorum.Yüce yaradan uçsuz bucaksız kainatı daha Ay;a ayak bastığı bile şüpheli olan insan için yarattığını düşünmek saçma değilmi sizce.Bence bu sır çok uzun sürmez birkaç sene içersinde açıklarlar insanlığa.Hikmetinden sual olunmayan yüce ya RAB Uzayda bir toz tanesi kadar yer tutmayan gezegenimize hayat verdiğine göre düşünün daha nice alemler yaratmıştır.önemli olan düşünmek ve idrak etmektir.

CNN programcısı Wolf Blitzer'in çekimi sırasında kameraya gökyüzündeki garip cisim takılınca, ABD'de 'Başka kim izledi' tartışması başladı. "Yemin törenini uzaylılar da mı izledi" diye soran Amerikalılar çoğunlukta. Görüntülerin internette yayınlanması üzerine binlerce Amerikalı, Beyaz Saray sitesine attıkları email'lerle, Obama'dan bir an önce UFO dosyalarının üzerindeki yasağı kaldırarak kamuya açıklamasını istedi.

Çekimde Washington Anıtı üzerinde yüksek bir hızla zigzaglar çizerek uçan cismin kuş olduğunu savunanlar, UFO olduğunu savunanlara kızgın. UFO uzmanları ise "O gün Washington'un bu bölgesinde uçuş yasağı vardı. Bir uçak, ya da insansız casus uçağı olması mümkün değil. O yükseklikte bir kuş ise böyle görünmez" diyerek tartışmayı sürdürme niyetinde.

 

Beyaz Saray üstünde UFO tartışması

Yorumlar

Rosenbauer ~ 15 yıl önce
Oldukça güzel anlatmışsınız, dilinize sağlık. Keşke Allah'ın yarattığı her göz bu anlattıklarınızı görebilse. Keşke her beyin, tek gayesi bu milleti iyiliğe ve güzelliğe davet etmek olan Kanaat Önderlerinin vatanlarına dönmek için -daha uçan daireyle arasındaki farkı bile bilmediği anlaşılan- UFO'lara ihtiyacı olmadığını bilebilseydi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kangaroo ~ 15 yıl önce
İŞTE AMERİKANIN TANRI TARAFINDAN İZLENDİĞİ İMAJI BU UÇAN DAİREMİ YOKSA PEYGAMBERLERİ GÖKTEN İNDİREN TAHTIREVANMI BİLİNMEZ BELKİDE GELECEKTE BU VASITALAR İLE İSTEDİKLERİ ÜLKELERE VAD OLUNAN YÖNETİCİLERİ İNDİRECEKLERİ UÇAN DAİRELER .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kangaroo ~ 15 yıl önce
İNŞALLAH BU U F O İLE YAKIN BİR ZAMANDA AMERİKA FETULLAHI ANKARAYA İNDİRMEZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süleyman ~ 15 yıl önce
İnsanlara artık kuranı kerimde bile geçen göktekiler kavramının açılmasının ve kainatta yalnız olmadığımızın ve tüm devletlerin gizli dosyalarında yer alan ama hala saklanan bu bilgilerin insanoğlu ile paylaşılmasının zamanı geldiğini düşünüyorum.Yüce yaradan uçsuz bucaksız kainatı daha Ay;a ayak bastığı bile şüpheli olan insan için yarattığını düşünmek saçma değilmi sizce.Bence bu sır çok uzun sürmez birkaç sene içersinde açıklarlar insanlığa.Hikmetinden sual olunmayan yüce ya RAB Uzayda bir toz tanesi kadar yer tutmayan gezegenimize hayat verdiğine göre düşünün daha nice alemler yaratmıştır.önemli olan düşünmek ve idrak etmektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000