07 Aralık 2008, Pazar 16:36:45

BEST AIR’DE ŞOK İSTİFALAR

Best Havayolları inanılmaz bir istifa ile sarsılıyor. Şirkette kriz nedeniyle ödenemeyen maaşlar teknik personeli çileden çıkardı. Tüm teknik personelin istifa ettiği ifade edilirken, istifaların ardında başka nedenler de var…
  • PARALARIMIZI ALDIK DİYE NEDEN BİR TEKNİKÇİ TEŞEKKÜR YAZISI YAZMIYOR? HAYDİ UÇAĞIN BİRİSİ 4 AYDIR BAKIMDA HEMEN NİYE UÇURAMIYORSUNUZ?TEKNİKÇİLER......
  • Tüm yönetim kademeleri a dan z ye degişecektir.şimdi anlayabiliyormusunuz neden şirketin satılması önlenmeye calısılıyor. calısanların haklarının ödenmemesi pahasına..Koltuklar kıymetli.
  • sorunların tek cözümü şirketin paralı bir kişi yada kişilere devredilmesidir.bahtışenin çalışanların hakları üzerine oturup şirketin satış fiyatını yüksek tutmaya calısmasıda kabul edilemezdir.Sat..sende kurtul hepimizde kurtulalım.yada öde borcunu..
  • Arkadaşlar, Kaptanlar istifa ediyor, arpalarını aldımı koskoca adamlar tıpış tıpış göreve devam ediyor. Bugün teknik istifa etmiş, 17 aralıkta paraları gelince yine koskoca adamlar tıpış tıpış göreve devam edecek. Yani koskoca adamların şirkete blöf yapmaktan başka yaptıkları bişi yok. Ama kötü olan para yoksa neden şirket blöfleri görüp parayı ödüyor ?? Demekki illa personelin istifa etmesi gerekiyor Bestte..
  • Emr sana sonuna kadar katılıyorum.Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez amaişte böyle insanların hakettikleri maaşları vermeyip insanları zor durumda bırakırlarsa insanlarda aslında yapmamaları gereken, uğraşmamaları gereken konulara dalıyor.Tabii ki iyi bir şey değil ama canı yanan insan da bir şekilde tepki verip can yakmaya çalışıyor.Bence BEST AIR de maddi problem yok.Maddi problemi patroniçe hanım şirket gelirlerini başka yöne kaydırarak yaratıyor.2 uçağın uçuyor bir uçağını C bakımdan bir iki parça için çıkartmıyorsun.Ozaman senin bu şirketi yaşatmaya niyetin yok.Hazır alıcı varken satmaya da yanaşmıyorsun çünkü iyi niyetli değilsin.Gelen paraları başka yöne aktarıp çalışan personelini mağdur edeceksin SHGM de hiçbirşey yapmadan seyredecek.Peki bu iyi niyetli olmayan kişilere kim dur diyecek.Personeline para verme,bakımda uçağına malzeme getirmek için para verme allah bilir uçan uçaklarındaki arızalarına da malzeme getirtmiyorsun ve uçuş güvenliğini de riske atıyorsun.Hep beraber seyredelim bakalım son pişmanlık fayda edecekmi.Felaket adım adım adım geliyor.
  • yorum yaparken düzeyli olmak lazım, yöneticilerin sevgilileri veya özel yaşantıları kimseyi ilgilendirmez bu ülkenin vatandaşı olan herkes dilediği gibi yaşama hakkına sahiptir.. öncelikle birçok arkadaşım yorum yaparken çok yanlış ve gereksiz konuları irdeliyor.. bir insan kazandığı parayı istediği yerde harcıyabilir buna kimse karışamaz,yani kimse paranı sevgilinemi harcadın başkasınamı diyemez.. gelelim asıl konuya, bir para sıkıntısı yaşandığı ve insanların mağdur olduğu apaçık bir gerçektir ve herkes ekmek yediği yere saygısından bugüne kadar sabretmiştir ve yine apaçıktırki artık kimsenin dayanacak gücü kalmadığı için insanoğlu doğası gereği başka arayışlara girmiştir.. burda yapılması gereken, şirket sahibinin bir an önce bu maddi problemi ortadan kaldırıp yani şirkete bir yerden para getirip rayından çıkan treni tekrar rayına sokmalıdır.. veya bir ortak bulmalı veya satmalıdır.. bu üç çözümden biri acil olarak yapılmalıdırki, bugüne kadar çok güzel işler başarmış, kazasız belasız uçuşlar gerçekleştirmiş bu güzide şirket yok olmasın.. yazık olmasın.. insanlarda daha fazla mağdur olmasın.. saygılarımla..
  • TOMAN BEY HERSENE SEVGILI DEGISTINECEGINE KADINLARA EV ARABA ALACAGINA PERSONELIN MAASINI ÖDEYIN BAYRAM GÜNÜ INSANLAR EVINE MÜSAFIR SEKERI ALAMADI
  • ister alnından ister hoşuna giden diğer yerlerinden öpebilirsin zevkin, bişi diyemeyiz....
  • 14 teknisyenin 13 ünün para almadan görevine dönmesinin günümüzdeki adı vefa bizim zamanımızda baska bi sekilde adlandırılıyordu:))) vefaymış...
  • of of!!!

Best Havayolları’nda maaş sıkıntısı teknik personelin istifa etmesine neden oldu. AirportHaber’e gelen bilgilere göre uçuşların aksamaması için şirket tarafından sadece pilotlara maaş ödendi. Uzun zamandır maaşlarını zor alan şirket çalışanları Kasım maaşını alamayınca çileden çıktı. Bayram üzere maaş alamayan ve maaşların sadece pilotlara verildiğini öğrenen özellikle teknik personelin toplu olarak istifa ettikleri öğrenildi.

 

Genel Müdür Teoman Tosun’un istifaları aldığı ancak henüz yürürlüğe koymadığı çalışanlardan fedakârlık isteyerek 17 Aralık 2008’e kadar süre istediği de gelen haberler arasında.

 

Türkiye’de son dönemde havacılık sektöründe yaşanan sıkıntılar İnter Havayolları’nın kapanmasına neden olmuştu. Best Havayolları’nın ise bu krizi nasıl atlatacağı merak edilirken şirket yönetimi yaşanan olaylarla ilgili sessizliğini koruyor.


©AirportHaber Özel

BEST AIR’DE ŞOK İSTİFALAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (75)

önemli olan para ~ 15 yıl önce
PARALARIMIZI ALDIK DİYE NEDEN BİR TEKNİKÇİ TEŞEKKÜR YAZISI YAZMIYOR? HAYDİ UÇAĞIN BİRİSİ 4 AYDIR BAKIMDA HEMEN NİYE UÇURAMIYORSUNUZ?TEKNİKÇİLER......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
patron degişmeli ~ 15 yıl önce
Tüm yönetim kademeleri a dan z ye degişecektir.şimdi anlayabiliyormusunuz neden şirketin satılması önlenmeye calısılıyor. calısanların haklarının ödenmemesi pahasına..Koltuklar kıymetli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
patron değişmeli ~ 15 yıl önce
sorunların tek cözümü şirketin paralı bir kişi yada kişilere devredilmesidir.bahtışenin çalışanların hakları üzerine oturup şirketin satış fiyatını yüksek tutmaya calısmasıda kabul edilemezdir.Sat..sende kurtul hepimizde kurtulalım.yada öde borcunu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guest ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar, Kaptanlar istifa ediyor, arpalarını aldımı koskoca adamlar tıpış tıpış göreve devam ediyor. Bugün teknik istifa etmiş, 17 aralıkta paraları gelince yine koskoca adamlar tıpış tıpış göreve devam edecek. Yani koskoca adamların şirkete blöf yapmaktan başka yaptıkları bişi yok. Ama kötü olan para yoksa neden şirket blöfleri görüp parayı ödüyor ?? Demekki illa personelin istifa etmesi gerekiyor Bestte..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışan ~ 15 yıl önce
Emr sana sonuna kadar katılıyorum.Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez amaişte böyle insanların hakettikleri maaşları vermeyip insanları zor durumda bırakırlarsa insanlarda aslında yapmamaları gereken, uğraşmamaları gereken konulara dalıyor.Tabii ki iyi bir şey değil ama canı yanan insan da bir şekilde tepki verip can yakmaya çalışıyor.Bence BEST AIR de maddi problem yok.Maddi problemi patroniçe hanım şirket gelirlerini başka yöne kaydırarak yaratıyor.2 uçağın uçuyor bir uçağını C bakımdan bir iki parça için çıkartmıyorsun.Ozaman senin bu şirketi yaşatmaya niyetin yok.Hazır alıcı varken satmaya da yanaşmıyorsun çünkü iyi niyetli değilsin.Gelen paraları başka yöne aktarıp çalışan personelini mağdur edeceksin SHGM de hiçbirşey yapmadan seyredecek.Peki bu iyi niyetli olmayan kişilere kim dur diyecek.Personeline para verme,bakımda uçağına malzeme getirmek için para verme allah bilir uçan uçaklarındaki arızalarına da malzeme getirtmiyorsun ve uçuş güvenliğini de riske atıyorsun.Hep beraber seyredelim bakalım son pişmanlık fayda edecekmi.Felaket adım adım adım geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emr ~ 15 yıl önce
yorum yaparken düzeyli olmak lazım, yöneticilerin sevgilileri veya özel yaşantıları kimseyi ilgilendirmez bu ülkenin vatandaşı olan herkes dilediği gibi yaşama hakkına sahiptir.. öncelikle birçok arkadaşım yorum yaparken çok yanlış ve gereksiz konuları irdeliyor.. bir insan kazandığı parayı istediği yerde harcıyabilir buna kimse karışamaz,yani kimse paranı sevgilinemi harcadın başkasınamı diyemez.. gelelim asıl konuya, bir para sıkıntısı yaşandığı ve insanların mağdur olduğu apaçık bir gerçektir ve herkes ekmek yediği yere saygısından bugüne kadar sabretmiştir ve yine apaçıktırki artık kimsenin dayanacak gücü kalmadığı için insanoğlu doğası gereği başka arayışlara girmiştir.. burda yapılması gereken, şirket sahibinin bir an önce bu maddi problemi ortadan kaldırıp yani şirkete bir yerden para getirip rayından çıkan treni tekrar rayına sokmalıdır.. veya bir ortak bulmalı veya satmalıdır.. bu üç çözümden biri acil olarak yapılmalıdırki, bugüne kadar çok güzel işler başarmış, kazasız belasız uçuşlar gerçekleştirmiş bu güzide şirket yok olmasın.. yazık olmasın.. insanlarda daha fazla mağdur olmasın.. saygılarımla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIK OLDU ~ 15 yıl önce
TOMAN BEY HERSENE SEVGILI DEGISTINECEGINE KADINLARA EV ARABA ALACAGINA PERSONELIN MAASINI ÖDEYIN BAYRAM GÜNÜ INSANLAR EVINE MÜSAFIR SEKERI ALAMADI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TUA ~ 15 yıl önce
ister alnından ister hoşuna giden diğer yerlerinden öpebilirsin zevkin, bişi diyemeyiz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vefasız ~ 15 yıl önce
14 teknisyenin 13 ünün para almadan görevine dönmesinin günümüzdeki adı vefa bizim zamanımızda baska bi sekilde adlandırılıyordu:))) vefaymış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emr ~ 15 yıl önce
of of!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000