11 Eylül 2009, Cuma 09:24:07

BEST AIR YOLCULARI PERİŞAN OLDU!

Best Havayolları’nın İstanbul-Düsseldorf uçağıyla Almanya’ya gitmek için Atatürk Havalimanı’na gelen yolcular hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaştılar...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Sizin orasi bizim brukselden daha betermis be :) siz kimlerle ugrasiyorsunuz bizde pala ve destiyle ugrasiyoruz
  • Arkadaslar destekleriniz icin tsk ederim. Evet bende diyorum kiskananlarim catlasin diye. Bana 1 haftadir telefon acip sürekli Best´in fiyatlarini sorduran cok yakinimdaki acenta sana sesleniyorum seninde kimligini biliyorum. Persembe günü benim ADA Dus ucaginda yolcumun olmadigini sen bilemezdin cünki her ucakta cok sayida yolcum oldugundan o ucaktada vardir sandin ve UTANMADAN ÖLMÜS ANNEME KÜFÜR ETTIRDIN ELEMANINA bir yolcummussun gibicesine. Ugrasma benimle kardesim benim boyuma yetisemezsin anca pesimden kosar durursun. Bak ben 6 yildir ayni adresimdeyim ve dahada büyümeye kararliyim kim tutar beni hadi kolaysa sen tut. TUTAMAZSINKI buna cesaret ve yürek ister yüregin olsaydida zaten gizli sahis olarak yazmazdin.
  • 50ye satip 150 ye getirmislerse yolculari durumlari ortada iste, is ve idare nedir bilmiyor bunlar. Batacaklar yakinda batacaklar! Ne olmus, hava alaninda bagladiklari ucaklarini kurtarabilmislermi? Once borclarini odesinler herkese haram yemesinler.
  • YA BESTAIR TÜM YOLCULARINI GETIRIYOR... BUNLARIN SORUNU NE? BIRISI ANLATSA YA:)) HIC BIR YOLCU YA DA ACENTE ISMIYLE ORTAYA CIKIP SIKAYET ETMIYOR. ANCAK ISIMSIZ SAHISLAR CIGIRTKANLIK YAPIYOR:)) NEDEN:))
  • arkadasim, demek ki se´nden korktular ki, acente ismi vererek yaziyorlar. bunu gurur payesi yap... tüm ucak sirketlerinin dortmund taki en büyük acentesi sensin, bunu cekemiyorlar... takmaaaaaaa.))
  • ya adamlar yolcularini birakmamislar, muhteremin:)) yazdigi gibi, 50 ye satip, 150 ye getirmisler de bundan kime ne :)) adamín parasi var getiriyor:)) yolcumu getiriyor ve yolcum da memnun ya kime ne... yürü bestair kim tutar seni... YANINDAYIZ.
  • ates reisen eksik yazdin.... ekrem bey, bahtisen hanim, bestair ekibi hepsi her istedigini yapiyor... sen merak etme.. simdi düsünsünler.... tek laf atilan ag sen degilsin.... kendileri satis yapamadiklari, kredileri bittigi icin kime saldíracaklarini sasirdilar tabii ki ilk önce de en büyük rakiplerine laf atiyorlar.... delikanlilarsa, kimlikse ortaya cíksinlar. yanindayiz ates.....
  • ates reisen´in yolcusuyum. tüm ailem, akrabalarim, esim dostum ahbabim 5 yildir Ates reisen dan ucuyor. ve bugüne ne kadar ne bestair de ne de baska bir sirkette yolcu birakmadi. ayrica, sen... ates reisen a bu yaziyi atfeden sahis, senin kimligini de biliyoruz. acenteleri arayip, ates reiseni kötüledigini de biliyoruz. haddini bil, dünya cok kücük....
  • Kendini bilmeyen bir insan ki ondada süphem vardir yorum yazmis sanirim beni bir baskasiyla karistirdi. Ben burdayim hic bir yerede kacmis degilim kacmak icinde sebebim yoktur. Evet Best babamin mali diyecek biseyin varmi daha? Ekrem beye gelince bana bir yat bir villa birde lüx bir araba verdi. Peki simdi icin rahat ettimi? Bak acikca sorularina cevap verdim kimligimide gizlemeden sen neden gizledin?Benim kadar cesaretin yokmuydu kimligini gizlemeden yazacak?

Best Havayolları’nda sular durulmuyor...

İlk olarak şirket muhasebesinde yapılan vurgun... Ardından Nijerya Merkezli Air Niamey şirketi alacaklarına karşılık Best Havayolları’nın iflasını istemesi ve akabinde Air Niamey’in Best Air uçağını bağlatması... Tüm bu yaşananların yanında bir de bağlanan uçağın içerisinde bulunan Türk ekibin uçakta rehin kalması...

Son günlerde oldukça zor zamanlar geçiren Best Air’in bugün yapılması gereken İstanbul-Düsseldorf seferini de gerçekleştirmemesi olaylar zincirine bir yenisi daha ekledi.

Bugün Atatürk Havalimanı’na gelen ve Best Air’ın saat 07:00’de gerçekleştireceği İstanbul-Düsseldorf uçağıyla Almanya’ya gitmeyi planlayan yolcular adeta şaşkına döndü. Almanya’ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na gelen 40 kadar biletli yolcu hiçbir şirket yetkilisine ulaşamayınca neye uğradıklarını anlayamadı.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre, mağdur olan yolcuların bir kısmının THY’den bilet alarak Almanya’ya gittiği, parası olmayanların da evlerine geri döndüğü yönünde.

Öte yandan, Best Air’ın bugün Kayseri ve Adana’dan Almanya’ya da sefer düzenlemesi gerektiği ancak bu seferlerin de gerçekleştirilememe ihtimali olduğu belirtiliyor.

©AirportHaber.com

BEST AIR YOLCULARI PERİŞAN OLDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sizin orasi bizim brukselden daha betermis be :) siz kimlerle ugrasiyorsunuz bizde pala ve destiyle ugrasiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaslar destekleriniz icin tsk ederim. Evet bende diyorum kiskananlarim catlasin diye. Bana 1 haftadir telefon acip sürekli Best´in fiyatlarini sorduran cok yakinimdaki acenta sana sesleniyorum seninde kimligini biliyorum. Persembe günü benim ADA Dus ucaginda yolcumun olmadigini sen bilemezdin cünki her ucakta cok sayida yolcum oldugundan o ucaktada vardir sandin ve UTANMADAN ÖLMÜS ANNEME KÜFÜR ETTIRDIN ELEMANINA bir yolcummussun gibicesine. Ugrasma benimle kardesim benim boyuma yetisemezsin anca pesimden kosar durursun. Bak ben 6 yildir ayni adresimdeyim ve dahada büyümeye kararliyim kim tutar beni hadi kolaysa sen tut. TUTAMAZSINKI buna cesaret ve yürek ister yüregin olsaydida zaten gizli sahis olarak yazmazdin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
50ye satip 150 ye getirmislerse yolculari durumlari ortada iste, is ve idare nedir bilmiyor bunlar. Batacaklar yakinda batacaklar! Ne olmus, hava alaninda bagladiklari ucaklarini kurtarabilmislermi? Once borclarini odesinler herkese haram yemesinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YA BESTAIR TÜM YOLCULARINI GETIRIYOR... BUNLARIN SORUNU NE? BIRISI ANLATSA YA:)) HIC BIR YOLCU YA DA ACENTE ISMIYLE ORTAYA CIKIP SIKAYET ETMIYOR. ANCAK ISIMSIZ SAHISLAR CIGIRTKANLIK YAPIYOR:)) NEDEN:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadasim, demek ki se´nden korktular ki, acente ismi vererek yaziyorlar. bunu gurur payesi yap... tüm ucak sirketlerinin dortmund taki en büyük acentesi sensin, bunu cekemiyorlar... takmaaaaaaa.))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya adamlar yolcularini birakmamislar, muhteremin:)) yazdigi gibi, 50 ye satip, 150 ye getirmisler de bundan kime ne :)) adamín parasi var getiriyor:)) yolcumu getiriyor ve yolcum da memnun ya kime ne... yürü bestair kim tutar seni... YANINDAYIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ates reisen eksik yazdin.... ekrem bey, bahtisen hanim, bestair ekibi hepsi her istedigini yapiyor... sen merak etme.. simdi düsünsünler.... tek laf atilan ag sen degilsin.... kendileri satis yapamadiklari, kredileri bittigi icin kime saldíracaklarini sasirdilar tabii ki ilk önce de en büyük rakiplerine laf atiyorlar.... delikanlilarsa, kimlikse ortaya cíksinlar. yanindayiz ates.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ates reisen´in yolcusuyum. tüm ailem, akrabalarim, esim dostum ahbabim 5 yildir Ates reisen dan ucuyor. ve bugüne ne kadar ne bestair de ne de baska bir sirkette yolcu birakmadi. ayrica, sen... ates reisen a bu yaziyi atfeden sahis, senin kimligini de biliyoruz. acenteleri arayip, ates reiseni kötüledigini de biliyoruz. haddini bil, dünya cok kücük....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kendini bilmeyen bir insan ki ondada süphem vardir yorum yazmis sanirim beni bir baskasiyla karistirdi. Ben burdayim hic bir yerede kacmis degilim kacmak icinde sebebim yoktur. Evet Best babamin mali diyecek biseyin varmi daha? Ekrem beye gelince bana bir yat bir villa birde lüx bir araba verdi. Peki simdi icin rahat ettimi? Bak acikca sorularina cevap verdim kimligimide gizlemeden sen neden gizledin?Benim kadar cesaretin yokmuydu kimligini gizlemeden yazacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000