08 Temmuz 2009, Çarşamba 11:12:24

BEST AIR SÖZÜNDE DURACAK MI?

Best Air, dün yapacağı Duesseldorf uçuşunu 9,5 saat rötarlı olarak gerçekleştirdi.
  • eger cop adamlarla resim cizme gayretindeyseniz hala büyümemişsiniz demektir tabloya yada eskize dışardan bakabilmeli. insanlara atılan kazıklar bir şekilde çıkar. bunlar birde televizyon kanalı kurmuşlar amerikada bir arkadaşım orda çalışmış geçenlerde konuştuk aylar geçmiş halen alamamış parasını yine içerdekilerde alamıyor üstüne üstelik her türlü küstahlıkta zeytinyağı gibili yaşamlarını sürdürüyorlarmış. arkadaşımın durumuna üzüldüm iş fırsatlarını da tepmiş bunlar için ne diyim saflık etmiş :) hava yollarındada durum aynıymış
  • Kolayi var zayin Best zedeler.. Biletlerinizi 10 euro fazla verip Oger Tours dan alin Turkuaz la gecikmesiz sevdiklerinize kavusun..
  • BAHTISEN - EKREM IKILISI ANCAK BURAYA KADAR... BU UCAKLARA BINMEK DELILIKTIR... SHGM DE ISIN ICINDE HERSEYE GOZ YUMUYOR.... PERSONELININ PARASINI ODEMEYEN BASKASINA PARAMı ODER...
  • Bu şirket uçağının kuyruğunu kabilde vurup SHGM ve Airbus dahil tüm dünyaya Dubai'de vurduğunu ispatlamış bir şirket :) Bunlar o yolculardan ekstra para da alır sözümüzüde tuttuk derlerse kimse şaşmasın..
  • kardesim, yolcular magdur kaldi, ben annemi türkiyeye göndermek istedim, 9,5 saat rötar yapti mübarek, ee bir ucakla tüm ucusnoktandaki planlara ucmak istersen olucagi budur iste
  • Best Air diye bir şirket mi var? Bir dahaki uçuşumu onlarla yapayım bari. Nerede böyle ciddi şirket? Helal olsun geçikmeyi bile ödüyorlar. Hava alanına gidince kontuarlarını arayacağım!
  • Ben Policeyi simdi okudum.Bir iki noktayi gördüm. 1) Ucusun Gecikmesi/Iptali: Best Air Havayollari ile Almanya´dan Türkiye´ye gelen yolcularin seyahatlerinin bitiminde Almanya´ya götürecek ....!!! Bu yolcular daha seyahatlerine baslayamamislardi ki. En allta Cografi Kapsam: Seyahat Saglik Sigortasi .................. T.C sinirlari icerisinde gecerlidir....!! Yolcular Almanya sinirlari icerisindeydiler. Bakalim bakalim ne olacak. bence.Yorum sizin.
  • Bir problem olucağını sanmıyorum yapılan poliçenin klozlarına göre büyük ihtimal Axa sigorta şirketi ödeme yapıcak yani Best air ın kasasından bir şey çıkmaz tabi sigorta şirketine elde olmayan nedenlerle bir rötarın gerçekleştiğini ibraz etmesi gerekebilir..

AirportHaber’e gelen bilgilere göre; dün sabah 11.00’de Duesseldorf’tan kalkması gereken Best Air uçağı, yaklaşık 9,5 saatlik rötarla 20.20 civarında İstanbul’a hareket etti.

Best Air, AXA Assistance ile yaptığı teminat anlaşmasında yer alan, “9 saatten fazla rötar yapması ve hiç uçmaması halinde azami 250 Euro ödeyecektir” maddesine göre, Duesseldorf uçuşundaki yolcu başına 250 Euro’ya kadar ödeme yapmak zorunda.

Paranın ödenmesi için yolcuların, masraf dekontlarını Best Air ile paylaşması gerekiyor.

Ödeme almak için başvuran yolcuların bu bedeli temin edip edemeyeceği ise merak konusu.

İşte Best Air tarafından yolculara sunulan teminat sertifikası;

(RESMİ BÜYÜTMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN)

Best Air

©AirportHaber.com

BEST AIR SÖZÜNDE DURACAK MI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
eger cop adamlarla resim cizme gayretindeyseniz hala büyümemişsiniz demektir tabloya yada eskize dışardan bakabilmeli. insanlara atılan kazıklar bir şekilde çıkar. bunlar birde televizyon kanalı kurmuşlar amerikada bir arkadaşım orda çalışmış geçenlerde konuştuk aylar geçmiş halen alamamış parasını yine içerdekilerde alamıyor üstüne üstelik her türlü küstahlıkta zeytinyağı gibili yaşamlarını sürdürüyorlarmış. arkadaşımın durumuna üzüldüm iş fırsatlarını da tepmiş bunlar için ne diyim saflık etmiş :) hava yollarındada durum aynıymış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kolayi var zayin Best zedeler.. Biletlerinizi 10 euro fazla verip Oger Tours dan alin Turkuaz la gecikmesiz sevdiklerinize kavusun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BAHTISEN - EKREM IKILISI ANCAK BURAYA KADAR... BU UCAKLARA BINMEK DELILIKTIR... SHGM DE ISIN ICINDE HERSEYE GOZ YUMUYOR.... PERSONELININ PARASINI ODEMEYEN BASKASINA PARAMı ODER...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu şirket uçağının kuyruğunu kabilde vurup SHGM ve Airbus dahil tüm dünyaya Dubai'de vurduğunu ispatlamış bir şirket :) Bunlar o yolculardan ekstra para da alır sözümüzüde tuttuk derlerse kimse şaşmasın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kardesim, yolcular magdur kaldi, ben annemi türkiyeye göndermek istedim, 9,5 saat rötar yapti mübarek, ee bir ucakla tüm ucusnoktandaki planlara ucmak istersen olucagi budur iste

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Best Air diye bir şirket mi var? Bir dahaki uçuşumu onlarla yapayım bari. Nerede böyle ciddi şirket? Helal olsun geçikmeyi bile ödüyorlar. Hava alanına gidince kontuarlarını arayacağım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben Policeyi simdi okudum.Bir iki noktayi gördüm. 1) Ucusun Gecikmesi/Iptali: Best Air Havayollari ile Almanya´dan Türkiye´ye gelen yolcularin seyahatlerinin bitiminde Almanya´ya götürecek ....!!! Bu yolcular daha seyahatlerine baslayamamislardi ki. En allta Cografi Kapsam: Seyahat Saglik Sigortasi .................. T.C sinirlari icerisinde gecerlidir....!! Yolcular Almanya sinirlari icerisindeydiler. Bakalim bakalim ne olacak. bence.Yorum sizin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir problem olucağını sanmıyorum yapılan poliçenin klozlarına göre büyük ihtimal Axa sigorta şirketi ödeme yapıcak yani Best air ın kasasından bir şey çıkmaz tabi sigorta şirketine elde olmayan nedenlerle bir rötarın gerçekleştiğini ibraz etmesi gerekebilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000