05 Mayıs 2010, Çarşamba 21:14:42

BEST AIR KAPI DIŞINA KONULDU

İşletme ruhsatı üç gün sonra askıya alınacak olan Best Havayolları’nda umutlar giderek tükeniyor. Zor durumdaki şirketin, Dünya Ticaret Merkezi’ndeki ofisi de haciz kararıyla boşaltıldı.
  • ne kadar deneyimli kişileri işlerinden çıkardın yerlerini kimle doldurdun kimlerin lafına göre hareket ettin neden bu hale geldin bir düşün kurumsallaşamamanın nedenleri senin yönetimdeki acizliğinden, deneyimsizliğinden, yönetim çocuk oyuncağı olsa, bizim bakkalda bir firma açardı ama o kendi bakkalını yönetiyor, çok sıkılırsa da bakkalını yönetmesi için kar paylı ortaklık kuruyor yeni işlere giriyor ya da aynı sektörde büyüme sağlıyor new brandalar üretiyor. kabahati başkalarında arayıp insanları suçlamaktan vazgeç best aynaya bak.
  • OKADAR ÇOK ŞEY SÖYLENİYORDA KONU ÇALIŞANIN HAKKINA GELİNCE KİMSEDEN ÇIT ÇIKMIYOR BUNLAR PARAVAN ŞİRKETLER OYUNUN İÇİNDE OYUN HESABI BİRAZ DERİN DÜŞÜNÜLDÜĞÜ ZAMAN HERŞEY ANLAŞILIYOR ZATEN FAZLA SÖZE GEREK YOK İDTM E MUHAFAZA YA GELMERİDE İYİ OLMUŞ EDEN BULUR HESABI...
  • HAVACILIK SEKTÖRÜNE NE KADAR GİRMEK ZOR İSE KAPATMADE O KADAR UCUZ OLMAMALI.MİLYON DOLARLARIN YATIRILDIĞI SEKTÖR.SİVİL HAVACILIK YETKİLİLERİ DEDİKODULARLA DEĞİL OBJEKTİF KARARLARA GÖRE DEĞERLENDİRİR.BİR TAKIM İFTİRALAR YALAKALIKLAR ,KAPATMALAR BU MEMLEKETE FAYDA SAĞLAMAZ.CEZAEVLERİNDEKİ ISLAHEVLERİNDEKİ İNSANLARI NASIL YARARLI HALE GETİRİRİZ DENİLEN ÇAĞDA HİÇBİR YATIRIM TECRÜBESİ OLMAYAN İNSANLARIN KAPANINCA ALACAKLARINI ALACAKMIŞ GİBİ HAYALLERLE KAPATILMASINI TEMENNİ ETMELERİNİ YADIRGIYORUM.ÇOK DÜŞÜNÜYORSANIZ ÇALIŞIRKEN AYNI ÇABAYI GÖZTERSEYDİNİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM İYİ GÜNLERALE GETİRİK
  • HAYATTA KALMAN İÇİN YAPILAN FEDAKARLIKLARA NANKÖRLÜK EDİYORSAN KAPANMAYI HAK EDİYORSUNDUR. TEŞEKKÜR ETMEN GEREKEN İNSAN SAYISI ÇOK.
  • DEVAM EDİP ETMEYECEĞİNİ SİVİL HAVACILIK OBJEKTİF OLARAK BELİRLER. TÜRKİYEDE HAVACILIK YATIRIMI HEM ÇOK ZOR HEMDE GÜÇLÜ FİNANS İSTEYEN İŞKOLU. AÇILMASI NE KADAR ZORSA KAPATILMASIDA O KADAR ZOR OLSA GEREK.HİÇBİR İŞYERİNİN KAPATILMASI HİÇBİR KİMSEYE GETİRİ SAĞLAMAZ.TEMENNİMİZ ODUR Kİ KAPATILACAK SONUÇ DOĞURMAZ.KAPATMA NE TÜRKİYEYE NEDE ALACAKLILARA FAZLA FAYDA SAĞLAMAZ.TEŞEKKÜRLER
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Artik yine sure uzatildi derlerse pes yani derim! Ortada ne sirket var, ne personel, ne ofis ne de ucaklar! Bu kadar uzatilmasi bile buyuk hata, nerede bu yetkililer, kimse denetlemezmi bu kurumlari. Basindan beri torpil ve rusvet olaylari ile buraya geldiler zaten. Artik kapatilip paralarini alamayan calisanlarin haklari verilmeli.
  • haber niteliği taşımıyor mu acaba best'in son hali kapand mı kapanmadı mı? uzatıldımı yine torpil ve rüşvetle süre? ne oldu ?
  • SAYIN BAHTIŞEN HANIM….AŞAĞIDAKİ SEÇENEKLERDEN HANGİSİNDE YANLIŞLIK YAPTIN DÜŞÜN…DÜŞÜN…..BİR DAHA DÜŞÜN -BİLGİSİZLİK………………….. -YANLIŞ PERSONEL YANLIŞ İDARECİ. -YANLIŞ YATIRIM YANLIŞ SEKTÖR SEÇİMİ . -YANLIŞ DANIŞMANLAR…… BENCE HEPİSİNDE HATA YAPTIN.SONUÇ MEYDANDA.YATIRIMCILARDA BU SORULARI KENDİNE SORSUN ÖYLE İŞE KALKIŞSIN.HEM ÇALIŞANA,HEM YAKINLARINA HEMDE ETRAFA ZARAR VERMESİN.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün mali ve yönetimsel sorunlar yaşadığı için operasyonlarını yapamayan Best Havayolları’na verdiği işletme ruhsatının süresi üç gün sonra bitecek.

Eğer 8 Mayıs Cumartesi gününe kadar beklenmedik bir durum olmazsa Best Havayolları’nın adı tarihe karışacak.

Bu bilgileri gün içinde Airporthaber’den okumuştunuz. İşte bu haberin hemen sonrasında Best Havayolları’nın Dünya Ticaret Merkezi’ndeki ofisine haciz memurları geldi.

Ofiste bulunan malzemeler görevliler tarafından haczedildi. Böylece Best Havayolları, ofissiz kaldı. Şirketin yönetim bürosunun da haczedilmesi, işletme ruhsatının sona ermesine saatler kala umutların giderek azaldığı düşüncesini ortaya koydu.













©AirportHaber.com
BEST AIR KAPI DIŞINA KONULDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Misafir ~ 14 yıl önce
ne kadar deneyimli kişileri işlerinden çıkardın yerlerini kimle doldurdun kimlerin lafına göre hareket ettin neden bu hale geldin bir düşün kurumsallaşamamanın nedenleri senin yönetimdeki acizliğinden, deneyimsizliğinden, yönetim çocuk oyuncağı olsa, bizim bakkalda bir firma açardı ama o kendi bakkalını yönetiyor, çok sıkılırsa da bakkalını yönetmesi için kar paylı ortaklık kuruyor yeni işlere giriyor ya da aynı sektörde büyüme sağlıyor new brandalar üretiyor. kabahati başkalarında arayıp insanları suçlamaktan vazgeç best aynaya bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
OKADAR ÇOK ŞEY SÖYLENİYORDA KONU ÇALIŞANIN HAKKINA GELİNCE KİMSEDEN ÇIT ÇIKMIYOR BUNLAR PARAVAN ŞİRKETLER OYUNUN İÇİNDE OYUN HESABI BİRAZ DERİN DÜŞÜNÜLDÜĞÜ ZAMAN HERŞEY ANLAŞILIYOR ZATEN FAZLA SÖZE GEREK YOK İDTM E MUHAFAZA YA GELMERİDE İYİ OLMUŞ EDEN BULUR HESABI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HAVACILIK SEKTÖRÜNE NE KADAR GİRMEK ZOR İSE KAPATMADE O KADAR UCUZ OLMAMALI.MİLYON DOLARLARIN YATIRILDIĞI SEKTÖR.SİVİL HAVACILIK YETKİLİLERİ DEDİKODULARLA DEĞİL OBJEKTİF KARARLARA GÖRE DEĞERLENDİRİR.BİR TAKIM İFTİRALAR YALAKALIKLAR ,KAPATMALAR BU MEMLEKETE FAYDA SAĞLAMAZ.CEZAEVLERİNDEKİ ISLAHEVLERİNDEKİ İNSANLARI NASIL YARARLI HALE GETİRİRİZ DENİLEN ÇAĞDA HİÇBİR YATIRIM TECRÜBESİ OLMAYAN İNSANLARIN KAPANINCA ALACAKLARINI ALACAKMIŞ GİBİ HAYALLERLE KAPATILMASINI TEMENNİ ETMELERİNİ YADIRGIYORUM.ÇOK DÜŞÜNÜYORSANIZ ÇALIŞIRKEN AYNI ÇABAYI GÖZTERSEYDİNİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM İYİ GÜNLERALE GETİRİK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HAYATTA KALMAN İÇİN YAPILAN FEDAKARLIKLARA NANKÖRLÜK EDİYORSAN KAPANMAYI HAK EDİYORSUNDUR. TEŞEKKÜR ETMEN GEREKEN İNSAN SAYISI ÇOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DEVAM EDİP ETMEYECEĞİNİ SİVİL HAVACILIK OBJEKTİF OLARAK BELİRLER. TÜRKİYEDE HAVACILIK YATIRIMI HEM ÇOK ZOR HEMDE GÜÇLÜ FİNANS İSTEYEN İŞKOLU. AÇILMASI NE KADAR ZORSA KAPATILMASIDA O KADAR ZOR OLSA GEREK.HİÇBİR İŞYERİNİN KAPATILMASI HİÇBİR KİMSEYE GETİRİ SAĞLAMAZ.TEMENNİMİZ ODUR Kİ KAPATILACAK SONUÇ DOĞURMAZ.KAPATMA NE TÜRKİYEYE NEDE ALACAKLILARA FAZLA FAYDA SAĞLAMAZ.TEŞEKKÜRLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Artik yine sure uzatildi derlerse pes yani derim! Ortada ne sirket var, ne personel, ne ofis ne de ucaklar! Bu kadar uzatilmasi bile buyuk hata, nerede bu yetkililer, kimse denetlemezmi bu kurumlari. Basindan beri torpil ve rusvet olaylari ile buraya geldiler zaten. Artik kapatilip paralarini alamayan calisanlarin haklari verilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
haber niteliği taşımıyor mu acaba best'in son hali kapand mı kapanmadı mı? uzatıldımı yine torpil ve rüşvetle süre? ne oldu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAYIN BAHTIŞEN HANIM….AŞAĞIDAKİ SEÇENEKLERDEN HANGİSİNDE YANLIŞLIK YAPTIN DÜŞÜN…DÜŞÜN…..BİR DAHA DÜŞÜN -BİLGİSİZLİK………………….. -YANLIŞ PERSONEL YANLIŞ İDARECİ. -YANLIŞ YATIRIM YANLIŞ SEKTÖR SEÇİMİ . -YANLIŞ DANIŞMANLAR…… BENCE HEPİSİNDE HATA YAPTIN.SONUÇ MEYDANDA.YATIRIMCILARDA BU SORULARI KENDİNE SORSUN ÖYLE İŞE KALKIŞSIN.HEM ÇALIŞANA,HEM YAKINLARINA HEMDE ETRAFA ZARAR VERMESİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000