17 Ağustos 2009, Pazartesi 08:55:42

Berna Tanyolaç kalp ameliyatı oldu

Türk Havayolları Kabin Eğitim Müdürü Berna Tanyolaç, kalp rahatsızlığı nedeniyle ameliyat oldu.
  • bizim bu güleryüze canımız fedadır.
  • senin isteğin üzerine hastanede yanında olamasak da kalbimizin seninle olduğunu biliyorsun canım arkadaşım.ama haftaya antalya yanına gelecek,biliyorsun :) hepimizi içinde barındıran koccaman,temiz bir kalbin var ve yorduk belki de bu güzel kalbi..ama daha güzel günler bizi bekliyor ve söz verdin kuveyte ziyaretime geleceksin :)
  • en çok sevenleri dualarla yolcu etti berna yi ameliyata...5 saat suren ameliyattan ve 22 saatlik yoğun bakımdan kazanan olarak cikti... ilk ziyaretcileri : 1- doktoru 2- babasi 3-kardesi 4- annesi oldu..... persembe tabucu olacak insallah.....
  • TAHMIN EDIYORUM BIRCOK KABIN AMIRI BU YORUMLARI OKUYRACAK. ONCELLIKLE BERNA'YA COK GECMIS OLSUN. BENIM YAZACAGIM SEY KABIN AMIRLERININ ANONSLARI VE INGILIZCELERI. OZELLIKLE TELAFUZLARI TAM 1970 TURKIYE INGILIZCESI. LUTFEN ANONSU MECBUR KALMADIKCA SIZ YAPMAYIN MAKINAYA BIRAKIN. OZELLIKLE SI-VIITC OF (SWITCH OFF) DIYE TELAFUZ EDILDI MI ANLIYORUM KI KIRO TURKCE TELFUZU. SIII-WITCH DEGIL ARAKADSLAR,YAZILDIGI GIBI SWITCH. YANI ILK S DEN SONRA I YI YUTACAKSIN. NIW YORK TELAFUZUNDA OLDUGU GIBI. W HARFINI YUTACAKSIN. NIU YORK DIYECEKSIN. KOMIK OLUYORSUNUZ. BIRAZ DIKKAT. KAPTANLARA ZATEN HIC GIRMEK ISTEMIYORUM. ARTIK YAZMAYA DEGMEZ.
  • BENDE OYLE TAHMIN ETTIM AYSE HANIMDAN ALMISTIR İLK GECMIS OLSUN DILEGINI HATTA CICEKTE GONDRMISTIR :)))
  • İlk geçmiş olsun tebrikini soran arkadaş, "İlk geçmiş olsun tebriki ayşe hanımdan, sonraki airport haberden"
  • bernacım tatlim umarım seni yakın zamanda aramızda görürüz tekrar.seni seviyorum canım arkadaşım.
  • Sayin Kabin amiri, ozur dilerim ama size katilmiyorum... size garsonluktan bahsetmiyorum. Ingilizce ile yolcusuyla iletisim kuramayan ekip acil durumlarda Turk yolcusu haric nasil anlasacak? Chicken mi yada beefmi diyecek? En basitinden lutfen airlinequality.com web sitesine gidin ve THY ekipleri hakkinda yazilmis yorumlari bir zahmet okuyunuz. Turkce konusmayan yolcusunu sanki ucakta yokmus gibi ihmal eden ve hizmet etmekten kacian ekip??? Lutfen gercekleri gorelim artik.
  • Gelmiş geçmiş olsun. Heyecanlı yaşantıdan uzak durmak lazım. Buna dikkat etmeli
  • berna hanımı 1.5 sene once eğitimdeyken tanıdım kendisi mudur kimliğinin yanında bizlerle dostça sohbet eden, hal hatrımızı soran insan gibi insandır çok buyuk gecmiş olsun en kısa zamanda işinin basına donmesini dilerim.

Türkiye Kabin Memurları Derneği Başkanlığı’nı da yapan Berna Tanyolaç, kalp kapakçığındaki düzensiz çalışma nedeniyle ameliyat edildi.

Cuma günü Anadolu Sağlık Merkezi (Jhohns Hopkins Hastanesi) başarılı bir ameliyat geçiren Berna Tanyolaç’ın sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

AirportHaber Ailesi olarak Berna Tanyolaç’a geçmiş olsun diyoruz.

Berna Tanyolaç kalp ameliyatı oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 15 yıl önce
bizim bu güleryüze canımız fedadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
senin isteğin üzerine hastanede yanında olamasak da kalbimizin seninle olduğunu biliyorsun canım arkadaşım.ama haftaya antalya yanına gelecek,biliyorsun :) hepimizi içinde barındıran koccaman,temiz bir kalbin var ve yorduk belki de bu güzel kalbi..ama daha güzel günler bizi bekliyor ve söz verdin kuveyte ziyaretime geleceksin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
en çok sevenleri dualarla yolcu etti berna yi ameliyata...5 saat suren ameliyattan ve 22 saatlik yoğun bakımdan kazanan olarak cikti... ilk ziyaretcileri : 1- doktoru 2- babasi 3-kardesi 4- annesi oldu..... persembe tabucu olacak insallah.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TAHMIN EDIYORUM BIRCOK KABIN AMIRI BU YORUMLARI OKUYRACAK. ONCELLIKLE BERNA'YA COK GECMIS OLSUN. BENIM YAZACAGIM SEY KABIN AMIRLERININ ANONSLARI VE INGILIZCELERI. OZELLIKLE TELAFUZLARI TAM 1970 TURKIYE INGILIZCESI. LUTFEN ANONSU MECBUR KALMADIKCA SIZ YAPMAYIN MAKINAYA BIRAKIN. OZELLIKLE SI-VIITC OF (SWITCH OFF) DIYE TELAFUZ EDILDI MI ANLIYORUM KI KIRO TURKCE TELFUZU. SIII-WITCH DEGIL ARAKADSLAR,YAZILDIGI GIBI SWITCH. YANI ILK S DEN SONRA I YI YUTACAKSIN. NIW YORK TELAFUZUNDA OLDUGU GIBI. W HARFINI YUTACAKSIN. NIU YORK DIYECEKSIN. KOMIK OLUYORSUNUZ. BIRAZ DIKKAT. KAPTANLARA ZATEN HIC GIRMEK ISTEMIYORUM. ARTIK YAZMAYA DEGMEZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BENDE OYLE TAHMIN ETTIM AYSE HANIMDAN ALMISTIR İLK GECMIS OLSUN DILEGINI HATTA CICEKTE GONDRMISTIR :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İlk geçmiş olsun tebrikini soran arkadaş, "İlk geçmiş olsun tebriki ayşe hanımdan, sonraki airport haberden"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bernacım tatlim umarım seni yakın zamanda aramızda görürüz tekrar.seni seviyorum canım arkadaşım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayin Kabin amiri, ozur dilerim ama size katilmiyorum... size garsonluktan bahsetmiyorum. Ingilizce ile yolcusuyla iletisim kuramayan ekip acil durumlarda Turk yolcusu haric nasil anlasacak? Chicken mi yada beefmi diyecek? En basitinden lutfen airlinequality.com web sitesine gidin ve THY ekipleri hakkinda yazilmis yorumlari bir zahmet okuyunuz. Turkce konusmayan yolcusunu sanki ucakta yokmus gibi ihmal eden ve hizmet etmekten kacian ekip??? Lutfen gercekleri gorelim artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gelmiş geçmiş olsun. Heyecanlı yaşantıdan uzak durmak lazım. Buna dikkat etmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
berna hanımı 1.5 sene once eğitimdeyken tanıdım kendisi mudur kimliğinin yanında bizlerle dostça sohbet eden, hal hatrımızı soran insan gibi insandır çok buyuk gecmiş olsun en kısa zamanda işinin basına donmesini dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000