16 Eylül 2010, Perşembe 16:50:07

Berlusconi'nin uçağı acil iniş yaptı!

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'yi taşıyan İtalyan Hava Kuvvetlerine ait Airbus A319 tipi uçak Brüksel'e gitmek üzere havalandıktan kısa bir süre sonra Milan Linate Havaalanı'na iniş yaptı.
  • VIP prosedurunu bilerek mi bu yorumda bulundunuz? VIP in en yakin meydan yerinde `uculabilecek` durumda ise Milano yu kendisinin tercih etmedigini nereden biliyorsunuz?
  • Zurich e kadar uçmuş, riske etmeyeyim diye geri dönmüş. Brüksel'e uçmaya devam etseydin birkaç dakika fark ederdi. O kadar riskli ise ne diye geri döndün? İnseydin en yakın meydana.

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi bir dizi görüşme için Brüksel'e gitmek üzere bindiği uçak acil iniş yaptı. 

Airbus A319 tipi uçağın kokpit camında hava nedeniyle meydana gelen şişkinlik sonrası kaptan pilot uçağı riske etmedi. Zürih yakınlarında durumu farkeden ve geri dönen pilot "Uçuşu riske edemezdim. Geri dönmek zorundaydım" diyerek yaşanan olayın büyütülecek bir sorun olmadığını tedbir amacıyla geri döndüğünü belirtti.

Berlusconi yaşanan olay hakkında açıklama yapmazken, başka bir özel uçakla Brüksel'e ulaştığı belirtildi.

Berlusconi'nin uçağı acil iniş yaptı!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
VIP prosedurunu bilerek mi bu yorumda bulundunuz? VIP in en yakin meydan yerinde `uculabilecek` durumda ise Milano yu kendisinin tercih etmedigini nereden biliyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zurich e kadar uçmuş, riske etmeyeyim diye geri dönmüş. Brüksel'e uçmaya devam etseydin birkaç dakika fark ederdi. O kadar riskli ise ne diye geri döndün? İnseydin en yakın meydana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000