06 Mayıs 2016, Cuma 09:24:41

Berlin-Bodrum seferleri başladı

Almanya'dan Bodrum'a başlatılan direkt uçak seferlerinin kapsamında Berlin'den Milas-Bodrum Havalimanı'na gelen 111 yolcu, çiçeklerle karşılandı.
  • 11 yolcu komik değilmi
  • her şey berlin in berlin filmindeki gibi olur umarım
  • sevimsiz bir havayolu şirketi! Şu boyamalarına sinir oluyorum...
  • Süper hayirli olsun dedikleri söyl diklerini bir bir yapan airline teprik ediyorum Türkiy Satis mdr. ayriyeten teprik etmek isterim Almanya NRW ucus planlamalari yapilsa cok iyi olur Bodrum icin
  • Ayni bizim ekipler gibi :)

Bodrum Belediyesi, Bodrum Tanıtma Vakfı, Bodrum Otelciler Derneği (BODER) ile TAV işbirliğinde, ilçeye Almanya'dan direkt uçuşlar başlatıldı. Germania Havayoluna ait uçak Milas-Bodrum havalimanına indi.

İşlemler için uçaktan dış hatlar terminaline giriş yapan yolcular, karanfillerle karşılandı.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Almanya'dan direkt gelen ilk uçağı törenle karşıladıklarını söyledi.

Belediye olarak Berlin'deki fuarlara katıldıklarını ifade eden Altındağ, "Hiçbir zaman Türk turizminin kötü gideceğine inanmıyoruz. Biz bunu telafi etmek için canla başla çalışıyoruz" dedi.

Ekim sonuna kadar direkt uçuşlar devam edecek

İlçeye gelen uçağın charter uçak olmadığını anlatan Altındağ, şöyle konuştu:

"İlçeye 111 yolcuyla gelen uçağımız, charter değil Berlin'den gelen tarifeli uçaktır. Ekim ayı sonuna kadar direkt uçuşlar yapacağız. Bugün çok güzel karşılama yaptığımızı düşünüyorum. Gelen yolcularda inşallah burada iyi bir tatil, iyi bir konaklama yapacak."

Altındağ, kış aylarında yaptıkları çalışmaların verimli olduğuna da dikkati çekerek, "İnsanların Bodrum'a olan ilgisi her geçen gün artıyor. Çeşitli görüşmeler ve fuarlarla eksik tarafları kapatacağımızı düşünüyoruz. Hiçbir otelcimiz karamsar olmasın" diye konuştu.

İlk uçakta Selda Bağcan da vardı

Aynı uçakla ilçeye gelen sanatçı Selda Bağcan da yapılan direk seferden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Bağcan, "Yaşamımın bir bölümünü Bodrum'da geçiriyorum. Festivallere hazırlanıyorum. Bodrum'da bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Burada da evim var" dedi.

Yolcuların giriş işlemlerinin ardından uçak personeline de çiçek verildi. Daha sonra üzerinde Almanya ve Türkiye uçuş güzergahının resminin bulunduğu pasta kesildi.

Berlin-Bodrum seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Bjv ~ 8 yıl önce
11 yolcu komik değilmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bjv yanit ~ 8 yıl önce
11 derken? :) 111 olmasin
meltem ~ 8 yıl önce
her şey berlin in berlin filmindeki gibi olur umarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 8 yıl önce
sevimsiz bir havayolu şirketi! Şu boyamalarına sinir oluyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lemana cevap ~ 8 yıl önce
Meyve veren agac taslamak bu olsa gerek
Germania ~ 8 yıl önce
Süper hayirli olsun dedikleri söyl diklerini bir bir yapan airline teprik ediyorum Türkiy Satis mdr. ayriyeten teprik etmek isterim Almanya NRW ucus planlamalari yapilsa cok iyi olur Bodrum icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayni bizim ekipler gibi ~ 8 yıl önce
Ayni bizim ekipler gibi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000