03 Mart 2009, Salı 14:11:50

Bergüzar Korel kokpitte mi uçuyor?

Ünklü oyuncu Bergüzar Korel, uçak korkusu yüzünden kokpitte seyahat ediyor...
  • Niye bu kadar tepki anlayamadım,bu işin içinde 10 senedir çalışıyorum birçok defa uçtum.Birçok kaptan arkadaşım olduğu gibi,eşimde kaptan. Tabiki cockpıt'e yolcu ve yakın davet edilebilir. Yada girmek isteyenler olabilirr.Ancak kaptan ister kabul eder,istemezse de etmez.Ancak eğitim uçuşlarında başbakan bile gelse,kaptan asla cockpıte kimseyi almaz.BU ilk defa duyulan birşey değilki.Hiç uçmadığım bir uçağa bende binsem,bende merak edip girmek isterdim açıkçası içeri.Tabiiii saatlerce oturmak için değil.
  • Ben yillardir THY de Opratins memuruydum Loadsheet /Wight and Balance - Düsseldorf da ve Cockpitte cok uctuk (DC9/DC10/B727 yillari) yalniz bugüne kadar cockpitte ucan bir ünlü veya herhangi bir yolcu dahi görmedim bu mümkün degil Sirket Personeli bile en acil durumlarda ucakta yaer olmayinca kabul ediliyordu ve bu durum 11 Eylülden sonra da daha da konrol altina alindi ben buna inanmiyorum. Eger bunu kabul eden Kaptanlar varsa THY de cok yazik diyorum görevlerini su istimal ediyorlar o zaman
  • Thy nin kaza yapan uçağının Jumpseat inde 2.F/O yerine bir yolcu veya adı geçen ünlü çıksaydı,neler olurdu sence? Bence sen bu düşüncenle gidersen yakında o PPL i de geri iade edersin....
  • "saçmalamayın"diyen arkadaş.........zaten sizin gibi düşünenlerin torpili-iltiması-yalakalığı yüzünden ayrımcılık yapılıyor ve kurallar çiğneniyor ,madem uçuyorlar neden her istiyen economy yolcuyu uçurmuyorlar?nerde kaldı kurallar,güvelik,vs..ben görürsem şikayet ederim ama..
  • ARKADAŞLAR,BEN PİLOT(HAVAYOLU) DEĞİLİM,AMA ÇOK YAKINIM KAPTAN.VE HEM BEN HEMDE O KAPTANIMIZIN BİR ÇOK AKRABASI KOKPİTTE UÇTU.HATTA BEN HAVACILIKLAN FAAL OLARAK İLGİLENDİĞİM İÇİN,ONUN YURTİÇİ SEEFERLERİNE GİDİŞ DÖNÜŞ BİLET ALIP,2 BACAĞIDA JUMPSEATTE ÇOK DEFA UÇTUM.UÇAĞI HAYATIMDA SADECE HAVADA GÖRENLERDEN DEĞİLİM BU ARADA.ŞU ANDA PPL SAHİBİ BİR PİLOTUM,BİLGİNİZE.ÜNLÜLERİN DE DEFALARCA UÇTUĞUNU BİLİYORUM.BEN KENDİNİZİ PİLOTLARIN YERİNE KOYUN DİYE ÖYLE BİR YAZI YAZDIM,ANCAK HERKES BENİ SAHTE PİLOT İLAN ETTİ.:)BEN PİLOTUM ANCAK TEK MOTORLU PİSTONLU UÇAKLI UÇURMA YETKİM VAR,O DA SADECE VFR ŞARTLAR HAKİMKEN.AMA BERGÜZAR KOREL GELİRSE BENİM UFAK TAYYAREME,ALIRIM;) BU KADAR KOMPLEKSLİ VE SIĞ DÜŞÜNMEYİN.
  • misafir kardeşlerim kimse kimseyi kokpite alamaz.kimin yetkisiyle hangi yolcuyu kokpite alıyosunuz.var mı alabilen ben aldım desin???zaten herkes yolcu???misafirlerin hoşuna giden bi yorum olsun bari:)misafir olmayın katılımcı olun.paylaşımcı olun bi şeyler kapın madem burdasınız:)
  • korel sözü bana korel tolga öküzünü hatırlattı.ne ala memlekt her haltı ye bhala alkışlasınlar.ne ala memlekt.
  • çilli sivilceli seni.binbir geceden başka ne marifetiniz var.istediğiniz yerde uçun.............
  • Gerçekten, bir insan kendi ülkesinin bayrağını taşıyan (hatta özel bile olsa) şirketi bukadar sevmez. Hiçbir yerde THY yazılmamış, nereden çıkıyor THY olduğu? Yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler.
  • Bergüzar Korelden ve yaptıklarını izlemekten bıkmayan var mı?

gecce.com'un haberine göre ünlü oyuncu Bergüzar Korel, uzun seyahatlerinde kullandığı uçakta korkusu nedeniyle kokpitte seyahat ediyor.

Seyahatlerinde otomobili tercih eden Korel, uzun seyahatlerde ise uçak kullanmak zorunda olduğu için korkusu nedeniyle kokpite kaçıp, yolculuğunu orada sürdürüyor.

Bergüzar Korel kokpitte mi uçuyor?

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 15 yıl önce
Niye bu kadar tepki anlayamadım,bu işin içinde 10 senedir çalışıyorum birçok defa uçtum.Birçok kaptan arkadaşım olduğu gibi,eşimde kaptan. Tabiki cockpıt'e yolcu ve yakın davet edilebilir. Yada girmek isteyenler olabilirr.Ancak kaptan ister kabul eder,istemezse de etmez.Ancak eğitim uçuşlarında başbakan bile gelse,kaptan asla cockpıte kimseyi almaz.BU ilk defa duyulan birşey değilki.Hiç uçmadığım bir uçağa bende binsem,bende merak edip girmek isterdim açıkçası içeri.Tabiiii saatlerce oturmak için değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben yillardir THY de Opratins memuruydum Loadsheet /Wight and Balance - Düsseldorf da ve Cockpitte cok uctuk (DC9/DC10/B727 yillari) yalniz bugüne kadar cockpitte ucan bir ünlü veya herhangi bir yolcu dahi görmedim bu mümkün degil Sirket Personeli bile en acil durumlarda ucakta yaer olmayinca kabul ediliyordu ve bu durum 11 Eylülden sonra da daha da konrol altina alindi ben buna inanmiyorum. Eger bunu kabul eden Kaptanlar varsa THY de cok yazik diyorum görevlerini su istimal ediyorlar o zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Thy nin kaza yapan uçağının Jumpseat inde 2.F/O yerine bir yolcu veya adı geçen ünlü çıksaydı,neler olurdu sence? Bence sen bu düşüncenle gidersen yakında o PPL i de geri iade edersin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"saçmalamayın"diyen arkadaş.........zaten sizin gibi düşünenlerin torpili-iltiması-yalakalığı yüzünden ayrımcılık yapılıyor ve kurallar çiğneniyor ,madem uçuyorlar neden her istiyen economy yolcuyu uçurmuyorlar?nerde kaldı kurallar,güvelik,vs..ben görürsem şikayet ederim ama..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ARKADAŞLAR,BEN PİLOT(HAVAYOLU) DEĞİLİM,AMA ÇOK YAKINIM KAPTAN.VE HEM BEN HEMDE O KAPTANIMIZIN BİR ÇOK AKRABASI KOKPİTTE UÇTU.HATTA BEN HAVACILIKLAN FAAL OLARAK İLGİLENDİĞİM İÇİN,ONUN YURTİÇİ SEEFERLERİNE GİDİŞ DÖNÜŞ BİLET ALIP,2 BACAĞIDA JUMPSEATTE ÇOK DEFA UÇTUM.UÇAĞI HAYATIMDA SADECE HAVADA GÖRENLERDEN DEĞİLİM BU ARADA.ŞU ANDA PPL SAHİBİ BİR PİLOTUM,BİLGİNİZE.ÜNLÜLERİN DE DEFALARCA UÇTUĞUNU BİLİYORUM.BEN KENDİNİZİ PİLOTLARIN YERİNE KOYUN DİYE ÖYLE BİR YAZI YAZDIM,ANCAK HERKES BENİ SAHTE PİLOT İLAN ETTİ.:)BEN PİLOTUM ANCAK TEK MOTORLU PİSTONLU UÇAKLI UÇURMA YETKİM VAR,O DA SADECE VFR ŞARTLAR HAKİMKEN.AMA BERGÜZAR KOREL GELİRSE BENİM UFAK TAYYAREME,ALIRIM;) BU KADAR KOMPLEKSLİ VE SIĞ DÜŞÜNMEYİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
misafir kardeşlerim kimse kimseyi kokpite alamaz.kimin yetkisiyle hangi yolcuyu kokpite alıyosunuz.var mı alabilen ben aldım desin???zaten herkes yolcu???misafirlerin hoşuna giden bi yorum olsun bari:)misafir olmayın katılımcı olun.paylaşımcı olun bi şeyler kapın madem burdasınız:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
korel sözü bana korel tolga öküzünü hatırlattı.ne ala memlekt her haltı ye bhala alkışlasınlar.ne ala memlekt.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çilli sivilceli seni.binbir geceden başka ne marifetiniz var.istediğiniz yerde uçun.............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gerçekten, bir insan kendi ülkesinin bayrağını taşıyan (hatta özel bile olsa) şirketi bukadar sevmez. Hiçbir yerde THY yazılmamış, nereden çıkıyor THY olduğu? Yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bergüzar Korelden ve yaptıklarını izlemekten bıkmayan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000