03 Kasım 2010, Çarşamba 09:55:43

Ben Gurion'da önlemler arttırıldı

Güvenlik yetkilileri, İsrail İç Güvenlik Servisi Şin Bet’in yakın dönemde yaşanan tehditlere karşı havaalanı güvenliğini eğittiğini açıkladı.
  • adamlar golgelerınden bıle korkuyorlar. ıstemem zengınliği dünyada söz sahibi olmayı., teknolojiyi. kendi gölgemden korkacaksam öleyim daha iyi...
  • Yakinda bitane havayi fisek patlatacaklar gostermelik olarak orada..... Zaten ne hikmetse adamlar munetcim heb onceden ' hissediyorlar ' olacaklari :)))
  • el al batılı ülkeler dışında uçuş ağlarından zaten çekilmişti önceden... geçen yıllarda türkiye uçuşlarıda durdurmuştu ve atlasjet ile ortak uçuşlara başlamıştı..mavi marmara baskınından sonra atlasjet'de uçuşları sanırım boykot olarak durdurmuştu..
İsrail havacılık yetkilileri ise geçtiğimiz hafta ortaya çıkarılan El Kaide bombalarının ardından Ben Gurion Havaalanında güvenlik önlemlerini artıracaklarını belirtti.

Yetkililer, Şin Bet’in havaalanlarında görevli güvenlik birimlerinin yer aldığı tatbikatlar düzenlediğini ifade etti. Salı günü ise İsrailli yetkililer yabancı yetkililerle Ben Gurion havaalanında güvenlik denetimi gerçekleştirdi. Denetimde havaalanının güvenlik altyapısı gözden geçirildi.

İsrailli yetkililer, son yıllara yolcu uçaklarına yönelik bir saldırı yapılmamış olmasına rağmen, El Kaide’nin başta İsrail olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki havaalanları ile yolcu uçaklarını tehdit edebileceğini düşünüyor.

Ben Gurion'da önlemler arttırıldı

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
adamlar golgelerınden bıle korkuyorlar. ıstemem zengınliği dünyada söz sahibi olmayı., teknolojiyi. kendi gölgemden korkacaksam öleyim daha iyi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yakinda bitane havayi fisek patlatacaklar gostermelik olarak orada..... Zaten ne hikmetse adamlar munetcim heb onceden ' hissediyorlar ' olacaklari :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
el al batılı ülkeler dışında uçuş ağlarından zaten çekilmişti önceden... geçen yıllarda türkiye uçuşlarıda durdurmuştu ve atlasjet ile ortak uçuşlara başlamıştı..mavi marmara baskınından sonra atlasjet'de uçuşları sanırım boykot olarak durdurmuştu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000