13 Kasım 2010, Cumartesi 08:04:09

BELEDİYE BAŞKANININ İFADESİ ALINDI

Meksika'da yapılacak olan Dünya Belediyeler Birliği toplantısına katılmak üzere İstanbul'a geçmek için Kars'a gelen Doğubayazıt Belediye Başkanı BDP'li Canan Korkmaz, kontrol noktasından geçtiği sırada polislerle tartıştı.
  • yorumlar biraz insafsizca olmus.her zamanki gibi gargisiz linc girisimleri.
  • bende karsta yaşıyorum ve o hava alnını kullanıyorum orada görev yapan polis arkadaşlar insanlar karşı gayet kibar ama hayvan sevgisi varmıdır yokmudur bilemem
  • yaa bunlara uçak falan neyine,yürüyerek gitsinler.gökten zenbille mi indi bunlar yaa.benim üzerim aranacak,76 yaşındaki babam geçerken üzerindeki kemerin çıkartılması istenecek ve kuralsa uyulacak.bunların yaptığı ne.?önce insan olmayı öğrenecek bunlar.neye yanıyorum biliyor musunuz;içlerinde öyle kibar ve kültürlü insanlar var ki,kürt kökenli.bunlar onlarında kökenini kirletiyorlar.sadece yazık diyorum.
  • Ne isi varmis ki meksikada,ne ogrencek orda?Medeniyetmi getircek,ilimmi bilimmi?Allahbilir ya bide butun masraflarini devlet karsiliyodur.Daha dogrusu Turk halki...Benden yana haram olsun bir kurusum girerse cebine bogazina..
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Aynı maktül aynı şekilde Amerika da herhangi bir havaalanında polise veya görevli havaalanı güvenlik görevlisine en ufak derece de sesini yükseltme, hayır üzerimi arayamassın, x -raydan tekrar geçmem bana ne sen kimsin dediği anda. Yeni sıfır X-ray ler geldi içini dışını en son akşam ne yediğini, böbreklerinde taş var mı onu bile gösteren cihaza yönlendiriyorlar eğer kabul etmez isen farklı klimalı ferah bir odaya alıyorar orada dahiliye doktoru gelip arıyor.. Ayrıntılı muayyne ediyor kan testi talep edebiliyor. Amerika demokrasinin en çok uygulandığı ülke ancak herkes ama herkes kanunlara uymak zorunda kim olursan ol o kadar uymaz isen ona göre..
  • Halka örnek olması gereken, halkın seçtiği insanların böyle davrandığı bir toplumda; onları görüp örnek alanların ne yapmasını beklersiniz!!!!! Olayın sonucuda kısaca meşhur " Yalova Kaymakamı " hikayesidir.
  • Kurallara Uymak Niye Bu Kadar Zor Geliyor Bunlara?
  • Soru: Ayni zat Amerikada ayni olayi yasasa acaba napardi sizce dostlar? Cevap: Gorevlilere siritarak, ozur diler ve tekrar siritir ve arkasini donerdi.
  • Herkes kanunlara uymak zorunda yasalar çerçevesinde üzerin aranması gerekiyorsa aranacak,özellikle havaalanlarında uçuş güvenliği söz konusu yüzlerce yolcunun hayatı ortada.. Sıkıysa Amerika da havaalanında x-ra den geçerken ses gelsin ya tekrar geçersin ya da üzerini ararlar sen hayır de bakalım da görelim ne olursun. Bu senetörler içinde geçerlidir.. Türkiye de ben aratmam üzerimi, dokunamassın bana, devam bekleme yapma. Devletin resmi polisi seni havaalanında kanunlar çerçevesinde arayacaktır o kadar alt tarafı 5 dak. sürecekken sen bağırdın çağırdın polise zart ettin ne oldu ayıp ya bir belediye başkanı ne durumlara düşüyor efendi olmak yerine ..
Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nin BDP'li Belediye Başkanı Canan Korkmaz, İstanbul'a gitmek üzeri geldiği Kars Havaalanı'ndaki kontrol noktasında polislerle tartışınca uçağa binemedi. Polislerin şikayetçi olması üzerine Korkmaz, 3 yaşındaki oğlu Ali Fırat ile birlikte Kars Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülerek ifade verdi.

Meksika'da yapılacak olan Dünya Belediyeler Birliği toplantısına katılmak üzere İstanbul'a geçmek için Kars'a gelen Doğubayazıt Belediye Başkanı BDP'li Canan Korkmaz, kontrol noktasından geçerek uçağa binmeyi bekledi. Korkmaz, uçak rötar yapınca oğlu Ali Fırat'a su almak için kontrol noktasından geri döndü. Suyu alıp gelen Korkmaz, X-Ray cihazından bir kez daha geçti. Ancak cihazın alarm vermesi üzerine görevliler Korkmaz'ın üzerini aramak istedi.

Korkmaz'ın üzerini aratmak istememesi üzerine Korkmaz ile polis ve havaalanı görevlileri arasında tartışma çıktı. Görevliler, Havayolları Kanunu'na göre yolcuların arındırılmadan uçağa alınmayacağı gerekçesiyle üzerini aratmak istemeyen Korkmaz'ı uçağa almadı. Tartışma iyice büyüyünce polisler Korkmaz'dan şikayetçi oldu. Bunun üzerine Canan Korkmaz, oğlu ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada ifadesi alınan Korkmaz, Kars Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolü yapıldıktan serbest bırakıldı.

Canan Korkmaz'a partililer Emniyet Müdürlüğü ve hastanede destek verirken, Korkmaz, Erzurum üzerinden İstanbul'a gitmek üzere kara yolu ile hareket etti.
BELEDİYE BAŞKANININ İFADESİ ALINDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
yorumlar biraz insafsizca olmus.her zamanki gibi gargisiz linc girisimleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bende karsta yaşıyorum ve o hava alnını kullanıyorum orada görev yapan polis arkadaşlar insanlar karşı gayet kibar ama hayvan sevgisi varmıdır yokmudur bilemem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaa bunlara uçak falan neyine,yürüyerek gitsinler.gökten zenbille mi indi bunlar yaa.benim üzerim aranacak,76 yaşındaki babam geçerken üzerindeki kemerin çıkartılması istenecek ve kuralsa uyulacak.bunların yaptığı ne.?önce insan olmayı öğrenecek bunlar.neye yanıyorum biliyor musunuz;içlerinde öyle kibar ve kültürlü insanlar var ki,kürt kökenli.bunlar onlarında kökenini kirletiyorlar.sadece yazık diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne isi varmis ki meksikada,ne ogrencek orda?Medeniyetmi getircek,ilimmi bilimmi?Allahbilir ya bide butun masraflarini devlet karsiliyodur.Daha dogrusu Turk halki...Benden yana haram olsun bir kurusum girerse cebine bogazina..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aynı maktül aynı şekilde Amerika da herhangi bir havaalanında polise veya görevli havaalanı güvenlik görevlisine en ufak derece de sesini yükseltme, hayır üzerimi arayamassın, x -raydan tekrar geçmem bana ne sen kimsin dediği anda. Yeni sıfır X-ray ler geldi içini dışını en son akşam ne yediğini, böbreklerinde taş var mı onu bile gösteren cihaza yönlendiriyorlar eğer kabul etmez isen farklı klimalı ferah bir odaya alıyorar orada dahiliye doktoru gelip arıyor.. Ayrıntılı muayyne ediyor kan testi talep edebiliyor. Amerika demokrasinin en çok uygulandığı ülke ancak herkes ama herkes kanunlara uymak zorunda kim olursan ol o kadar uymaz isen ona göre..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Halka örnek olması gereken, halkın seçtiği insanların böyle davrandığı bir toplumda; onları görüp örnek alanların ne yapmasını beklersiniz!!!!! Olayın sonucuda kısaca meşhur " Yalova Kaymakamı " hikayesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kurallara Uymak Niye Bu Kadar Zor Geliyor Bunlara?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Soru: Ayni zat Amerikada ayni olayi yasasa acaba napardi sizce dostlar? Cevap: Gorevlilere siritarak, ozur diler ve tekrar siritir ve arkasini donerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Herkes kanunlara uymak zorunda yasalar çerçevesinde üzerin aranması gerekiyorsa aranacak,özellikle havaalanlarında uçuş güvenliği söz konusu yüzlerce yolcunun hayatı ortada.. Sıkıysa Amerika da havaalanında x-ra den geçerken ses gelsin ya tekrar geçersin ya da üzerini ararlar sen hayır de bakalım da görelim ne olursun. Bu senetörler içinde geçerlidir.. Türkiye de ben aratmam üzerimi, dokunamassın bana, devam bekleme yapma. Devletin resmi polisi seni havaalanında kanunlar çerçevesinde arayacaktır o kadar alt tarafı 5 dak. sürecekken sen bağırdın çağırdın polise zart ettin ne oldu ayıp ya bir belediye başkanı ne durumlara düşüyor efendi olmak yerine ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000