27 Ekim 2009, Salı 07:43:21

Belarus'ta uçak düştü!

Belarus'un başkenti Minsk yakınında Rus uçağının düşmesi sonucu 5 kişi öldü...
  • Yorumun çok yanlış. Bizde bir laf vardır "Dervişin fikri ne ise zikride odur". Rumuzundan zihniyetinin ne olduğu anlaşılıyor. Sana bir tavsiye, yaratılanı sev yaradandan dolayı.
  • Klasik bir "ayyaş rus pilot" vak'ası olduğuna rumuzum kadar eminim. Yarısı ayyaş, kalan yarısı fuhuş çalışanı olan bir milletten daha ne beklenebilir ki?

Belarus ilk Yardım Hizmetleri Bakanlığı sözcüsü Sergey Mikinkim, merkezi Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan ve lüks özel jet filosu işleten S-Air adlı şirkete ait uçağın akşam saatlerinde bataklık bir bölgeye düştüğünü söyledi.

Uçakta 3'ü yolcu ve 3'ü mürettebat, toplam 6 kişinin bulunduğunu belirten Mikinkim, kaza sonucu ölen 5 kişinin cesedine ulaşıldığını, uçaktaki 6. kişinin akıbetinin ise bilinmediğini kaydetti.

Mikinkim, uçağın tipi veya kaza nedeni hakkında açıklama yapmadı.

Belarus'ta uçak düştü!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumun çok yanlış. Bizde bir laf vardır "Dervişin fikri ne ise zikride odur". Rumuzundan zihniyetinin ne olduğu anlaşılıyor. Sana bir tavsiye, yaratılanı sev yaradandan dolayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Klasik bir "ayyaş rus pilot" vak'ası olduğuna rumuzum kadar eminim. Yarısı ayyaş, kalan yarısı fuhuş çalışanı olan bir milletten daha ne beklenebilir ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000