04 Kasım 2011, Cuma 12:40:50

BELARUS İLE VİZELER KALKIYOR

Belarus Dışişleri Bakanı Sergey Martinov, Türkiye ile vizelerin karşılıklı kaldırılması çalışmalarının tamamlandığını ve anlaşmanın Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun imzasını beklediğini söyledi...
  • Belarus cok özel ve kesfedilmesi gereken bir ülke. cok olumlu bir adim. vozesiz gidebilmek cok kolaylik saglayaak. umarim THY ve Belavia'nin da ucuslarinda frekans artisi saglanir. Yasasin!
  • DEGERLI ARKADASLAR NEDEN YORUM YAZMIS OLMAK ICIN KENDINIZI KASIYORSUNUZ.HABERI OKUYUN GECIN.
  • isimiz hizmet gucumuz millet, boyuksun basbakanim, hDI MILLET SIMDI BELARUS ZAMANI
  • saçmalamış Belarus bakanı rusyadan sonra 2 ülkeymiş.daha haberleri yok b.d.t ulkelerden Kazakistan Kırgızıstan Tacikistan yıllardan beri Türkiyeye vize uygulamiyorlar.böyle bakanlarda varmış...
  • Ah bi de adam gibi ülkelere kalksa vizeler..
  • holey
Belarus Dışişleri Bakanı Sergey Martinov, Türkiye ile vizelerin karşılıklı kaldırılması çalışmalarının tamamlandığını ve anlaşmanın Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun imzasını beklediğini söyledi. Martinov, “Turizm alanında da yapılacak çok şey var. Hem Türkiye'ye giden turist sayısının hem Türkiye'den gelenlerin sayısının artmasını istiyoruz” dedi.
 
Belarus Dışişleri Bakanı Sergey Martinov, AA'ya yaptığı açıklamada, vizelerin karşılıklı olarak kaldırılmasına yönelik anlaşmanın hazırlıklarının tamamlandığını ve imzalanmaya hazır olduğunu belirterek, “Sayın Davutoğlu ile ön mutabakatımız mevcut ve kendisini özellikle bu anlaşmayı imzalaması için Minsk'e davet ettim” dedi.
 
Türkiye ve Belarus vatandaşlarının, vizelerin bir an önce kaldırılmasını istediğini kaydeden Martinov, Bağımsız Devletler Topluluğu üyesi ülkeler içinde Belarus'un Rusya'dan sonra Türk vatandaşlarına yönelik vizeyi kaldıran ikinci ülke olacağını kaydetti.
 
Belarus turizm konusunda da çalışma yapacak 
 
Turizm alanında da yapılabilecek çok şey olduğunu kaydeden Martinov, sadece ülkelerinden Türkiye'ye değil aynı zamanda Türkiye'den ülkelerine yönelik turist sayısının artmasını istediklerini belirtti. 
 
Martinov, bu konudaki çalışmaların devam ettiğini ve gelecek yıl Türkiye'de Belarus tanıtım günlerinin yapılacağını ifade ederek, bunu Türkiye'de halkın kendilerini tanıması açısından son derece önemli olduğunu vurguladı.
BELARUS İLE VİZELER KALKIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Belarus cok özel ve kesfedilmesi gereken bir ülke. cok olumlu bir adim. vozesiz gidebilmek cok kolaylik saglayaak. umarim THY ve Belavia'nin da ucuslarinda frekans artisi saglanir. Yasasin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
DEGERLI ARKADASLAR NEDEN YORUM YAZMIS OLMAK ICIN KENDINIZI KASIYORSUNUZ.HABERI OKUYUN GECIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
isimiz hizmet gucumuz millet, boyuksun basbakanim, hDI MILLET SIMDI BELARUS ZAMANI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
saçmalamış Belarus bakanı rusyadan sonra 2 ülkeymiş.daha haberleri yok b.d.t ulkelerden Kazakistan Kırgızıstan Tacikistan yıllardan beri Türkiyeye vize uygulamiyorlar.böyle bakanlarda varmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ah bi de adam gibi ülkelere kalksa vizeler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
holey

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000