01 Ekim 2009, Perşembe 13:42:30

BEKLENMEDİK İSTİFA...

Türk sivil havacılığına uzun süredir hizmet veren başarılı yöneticilerden Fatih Yurdakul, görevinden istifa etti.
  • FATİH BEY KURTULDU VE BENDE KURTULDUM AMA BU ŞİRKETİN BAŞINA ÜÇ BEŞ TANE KENDİNİ BİLMEZ YENİ YTEME YÖNETİCİ SÖZÜM ONA ZİBİDİLER ÇOK YAKINDIR BATIRMALARI BU ŞİRKETİ YAZIK OLACAK BU ŞİRKETE YAZIK ....
  • Bence ULS nin önü açıldı. Fatih beyin yolu açık olsun o zaten tedbirini almıştır. Önemli olan Vicdanen rahat olup, gece yatarken başını yatağına rahat koyabilmektir.
  • Yazdiğiniz yaziyi okudum..inanin ''üzülmedim desem yalan olur. Bak kardeş seni çok yakindan çok iyi taniyan,teknik camiyadan biriyim..Bu olayda fatih beyi suçlaman bence pek doğru degil. Ben olayin gerçegini özünü kisaca anlatayim..Seni abi dedigin, bütün sirlarini anlatiğin samimi arkadaşlarin yakti. Senin çalişkanliğini AHL teknik camiya bilir..sen genede Allaha havale et..''' Duydugum göre işinde varmiş şimdi. seni özürlünün beduasi yeter senlen oynayanlara....seninde Allah yolunu acik etsin..
  • şirketin önündeki set açıldı; şirket gerçek anlamda uçuşa geçeceğine inanıyorum.
  • Tam oh be diyecektik ki gelen gideni aratır oldu
  • sn.fatih bey.. mevkinize yakişiyordunuz..Yerinizi dolduruyodunuz...sizi herzaman takdir etmişimdir.. Dört yil yaninizda gece gündüz demeden çaliştim..Hiç asli olyan bir iftiray uğradim.. Geçen sene kurban bayramina bir hafta kala kişin ortasinda ''17 yasinda engelli çocugumla hiç sorgulanmadan anlamadan işten çikartiniz..Size yeni işinizde hayatinizda başarilar dillerim. ama Size hiç bir zaman hakimi helal etmiyorum. B u dünyanin öbür dünyasida var ''eğer inaniyorsaniz..yeni işinizde adaletli davranirsaniz yargisiz infaz yapmazsaniz..ALLAH SİZİN YOLUNUZU HER ZAMAN AÇİK EDER...
  • banko sertaç
  • serta çtır herhalde.
  • setaçtır bence bayramda da sakallı gezilmezki kardeşim.
  • ben sertaç gitmiştir dedim ama artık bi çalışanı yakasına yapışınca hrhld.bu ne hımbıl bu ne berduşluk kardeşim.sırtımda taşımaktan öldüm.neyse onunda yaşayacak vakti varmış. bi level 1 bulgu yakışır setaç a.nankör şey.ankaradan gelsin.form 4 ü nüde alın az gelir.

Kuzu Havayolları'ndaki başarısıyla dikkat çeken Fatih Yurdakul, Kuzu Kargo ile Rus ULS'nin birleşmesinden sonra Genel Müdürlük görevine devam ediyordu.Fatih Yurdakul

Birleşmenin üzerinden bir yıl geçti ve Yurdakul, görevinden istifa etti.

Birleşme olduğu dönemde bir yıl sonunda ayrılacağı kararı verdiğini kaydeden Yurdakul, biraz dinlendikten sonra havacılık sektöründe farklı bir konumda çalışmalarını yürüteceğini söyledi.


Fatih Yurdakul, Kuzu Kargo'nun gelişiminde büyük pay sahibiydi. Başarılı çalışmalarıyla havacılık sektöründe adından söz ettiren Yurdakul, KUzu Kargo ve ULS'nin birleşiminde de önemli rol oynamıştı.

©AirportHaber.com

BEKLENMEDİK İSTİFA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
FATİH BEY KURTULDU VE BENDE KURTULDUM AMA BU ŞİRKETİN BAŞINA ÜÇ BEŞ TANE KENDİNİ BİLMEZ YENİ YTEME YÖNETİCİ SÖZÜM ONA ZİBİDİLER ÇOK YAKINDIR BATIRMALARI BU ŞİRKETİ YAZIK OLACAK BU ŞİRKETE YAZIK ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence ULS nin önü açıldı. Fatih beyin yolu açık olsun o zaten tedbirini almıştır. Önemli olan Vicdanen rahat olup, gece yatarken başını yatağına rahat koyabilmektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yazdiğiniz yaziyi okudum..inanin ''üzülmedim desem yalan olur. Bak kardeş seni çok yakindan çok iyi taniyan,teknik camiyadan biriyim..Bu olayda fatih beyi suçlaman bence pek doğru degil. Ben olayin gerçegini özünü kisaca anlatayim..Seni abi dedigin, bütün sirlarini anlatiğin samimi arkadaşlarin yakti. Senin çalişkanliğini AHL teknik camiya bilir..sen genede Allaha havale et..''' Duydugum göre işinde varmiş şimdi. seni özürlünün beduasi yeter senlen oynayanlara....seninde Allah yolunu acik etsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şirketin önündeki set açıldı; şirket gerçek anlamda uçuşa geçeceğine inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tam oh be diyecektik ki gelen gideni aratır oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sn.fatih bey.. mevkinize yakişiyordunuz..Yerinizi dolduruyodunuz...sizi herzaman takdir etmişimdir.. Dört yil yaninizda gece gündüz demeden çaliştim..Hiç asli olyan bir iftiray uğradim.. Geçen sene kurban bayramina bir hafta kala kişin ortasinda ''17 yasinda engelli çocugumla hiç sorgulanmadan anlamadan işten çikartiniz..Size yeni işinizde hayatinizda başarilar dillerim. ama Size hiç bir zaman hakimi helal etmiyorum. B u dünyanin öbür dünyasida var ''eğer inaniyorsaniz..yeni işinizde adaletli davranirsaniz yargisiz infaz yapmazsaniz..ALLAH SİZİN YOLUNUZU HER ZAMAN AÇİK EDER...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
banko sertaç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
serta çtır herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
setaçtır bence bayramda da sakallı gezilmezki kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben sertaç gitmiştir dedim ama artık bi çalışanı yakasına yapışınca hrhld.bu ne hımbıl bu ne berduşluk kardeşim.sırtımda taşımaktan öldüm.neyse onunda yaşayacak vakti varmış. bi level 1 bulgu yakışır setaç a.nankör şey.ankaradan gelsin.form 4 ü nüde alın az gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000