16 Ağustos 2014, Cumartesi 09:32:20

BEKLEME SALONUNDAKİLER DE ŞAŞIRDI

Bir gencin Prag Havaalanı’nda piyano ile klasik ve modern müzik çalması ile ilgili video görüntüleri, video paylaşım sitesi YouTube’de bir hafta içerisinde yaklaşık 7 milyon kişi tarafından izlendi.
  • Müthiş yetenekli, klasikleri çalmak sıradandır ama ona kattığı yorumlar yeteneğini gösteriyor. Orada olup elini sıkmak isterdim. Toplum olarak en az bir enstrüman çalmayı denesek zihnimizin aydınlandığını net görebiliriz. (Load Master)
  • Sansa bak gecen hafta oradaydım. Bana denk gelmedi :)
  • Bizde olsa piyanoyu calarlardi
  • Su haberde bile yorumlarda turkiyede olsa soyle boyle olurdu diye konuşulması bizim aslında ne kadar tahammülsüz ne kadar kendinden baska birşeyi düşünmeyen bir topluluk oldugumuzu gösteriyor.
  • Millet piyano calar bizimkiler para

Genç, videoda Vaclav Havel Havaalanı bekleme salonunda piyanonun başına oturarak önce Beethoven’in “K Elise”’ adlı eserini ve onun versiyonlarını, daha sonra ise Celine Dion’un ünlü “My Heart Will Go On” şarkısını çaldı.

The Daily Star’ın bildirdiğine göre, piyano çalan bu genç bir haftadan fazla süredir müzik aletleri çalmayan ve Avrupa’daki tatilden evine dönen Lübnanlı piyano sanatçısı Maan Hamadeh'di.

Videoda yolcuların gayet içten bir şekilde müzisyeni algıladıklarını, daha sonrasında ise ellerindeki kitap ve elektronik aletleri bırakarak büyük bir hayranlıkla onu dinledikleri görülüyor. Lübnanlı piyano çalmayı bitirince ise salon alkış ve tezahürat sesleri ile inliyor.

BEKLEME SALONUNDAKİLER DE ŞAŞIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Müthiş yetenekli, klasikleri çalmak sıradandır ama ona kattığı yorumlar yeteneğini gösteriyor. Orada olup elini sıkmak isterdim. Toplum olarak en az bir enstrüman çalmayı denesek zihnimizin aydınlandığını net görebiliriz. (Load Master)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
I was there ~ 10 yıl önce
Sansa bak gecen hafta oradaydım. Bana denk gelmedi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bizde olsa piyanoyu calarlardi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Su haberde bile yorumlarda turkiyede olsa soyle boyle olurdu diye konuşulması bizim aslında ne kadar tahammülsüz ne kadar kendinden baska birşeyi düşünmeyen bir topluluk oldugumuzu gösteriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Millet piyano calar bizimkiler para

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000