19 Temmuz 2016, Salı 12:19:05

Bekir Bozdağ'dan flaş pilot açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 24 Kasım 2015'te Rus uçağını düşüren pilotların, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan askerler arasında olduğunu açıkladı.
  • Hasbinallah
  • 30 yasindayim kac oy kullandim hesabini siz yapin hepsini Ak Partiye verdim. Yine olsa yine veririm amma ve lakin bunun tek sebebi yerine koyacak bir parti olmadigindandir yoksa ciddi anlamda politik hatalari var son olarak bu rus ucagi. Yahu adamlar siniri ihlal ediyor indiriyoruz. Sen daha kalkip ne diye ayaklanan hainlerin icinde diyorsunki. Ne gerek var. Rusa mi yamanicaz. Kimdir lan rus. Dune kadar kapimizda kopek olanlara atiyorum, ermeni lobisinin en guclu oldugu fransiza, pkk destekcisi ingilize, gezi gibi bir ic savas senaryosunu hazirlayan almana ve paralel hainleri besleyen abdye ne diye sirin gosteriyorsunuz bizi. Ihtiyacimiz mi var. HAYIR. Tam bagimsiz Turkiye icin radikal kararlar alma vaktidir. Olurya bir yetkili okur bunu hukumetten. Bir birey olarak istegim daha vakur bir durustur. Saygilar.
  • Ya o kadar çok söylenecek şey var ki sizin hakkınızda en iyisi boşvermek. Anlayan nasılsa anlıyor
  • ulan baştakiler çıkıp dememiş miydi "emri ben verdim" "bi daha olsun bi daha vururuz" diye. bizim toplumumuz çok dönek cidden ya..
  • Yurt dışı en iyisi hangi ülkedesiniz sığınma hakkı drumları nedir:))
  • Bilmem kendi halkını ve parlementosunu bombalayana ne denir ama ülkeye verdikleri zararın boyutunu yazsam buraya sığmaz.
  • Çimenler eziliyor.
  • tutuklanmiş olabilir dedi.
  • Artık var ya size ne diyeceğimi bilemiyorum. Düşürüldükten sonra biz angajman kurallarını ihlal ettiği için düşürdük diyenler. Sonra yalvar yakar özür dilediler. Uçağın pilotunun eşine ev hediye etmeye kalkışıldı. Şimdide pilotları tutukluyorlar. Arkadaş bu kadar mı dönek olunur. Devlet itibarı bu kadarmı itibarsızlaştırılır. İnanın ben yurt dışında yaşayan bir insanım dışarıdan ülkemin durumu çok kötü. Yakında PKK yı bombalayacak pilot bulamazsınız bu gidişle.
  • 'vur emrini bizzat ben verdim' ve 'bugun olsa yine dusururuz' diyen politikacilari da tutuklasaniza.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 24 Kasım 2015'te Rus uçağını düşüren pilotların, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan askerler arasında olduğunu açıkladı.

Rus uçağının düşürülmesi sebebiyle Ankara ile Moskova arasında çıkan krizin ardından Rusya Devlet Başkanı Putin, Türkiye'ye yönelik birçok yaptırım kararı almıştı. 7 ay süren gerginliğin ardından geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'e yolladığı mektubun ardından iki ülke arasında ilişkiler normalleşme sürecine girmişti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Rus uçağını düşüren pilotların, 15 Temmuz darbe girişimi kapsamında tutuklanan askerler arasında olduğunu açıkladı.

Bekir Bozdağ'dan flaş pilot açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Tam demokrat tipler ~ 8 yıl önce
Hasbinallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buyuk ayip ~ 8 yıl önce
30 yasindayim kac oy kullandim hesabini siz yapin hepsini Ak Partiye verdim. Yine olsa yine veririm amma ve lakin bunun tek sebebi yerine koyacak bir parti olmadigindandir yoksa ciddi anlamda politik hatalari var son olarak bu rus ucagi. Yahu adamlar siniri ihlal ediyor indiriyoruz. Sen daha kalkip ne diye ayaklanan hainlerin icinde diyorsunki. Ne gerek var. Rusa mi yamanicaz. Kimdir lan rus. Dune kadar kapimizda kopek olanlara atiyorum, ermeni lobisinin en guclu oldugu fransiza, pkk destekcisi ingilize, gezi gibi bir ic savas senaryosunu hazirlayan almana ve paralel hainleri besleyen abdye ne diye sirin gosteriyorsunuz bizi. Ihtiyacimiz mi var. HAYIR. Tam bagimsiz Turkiye icin radikal kararlar alma vaktidir. Olurya bir yetkili okur bunu hukumetten. Bir birey olarak istegim daha vakur bir durustur. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kyzer ~ 8 yıl önce
Ya o kadar çok söylenecek şey var ki sizin hakkınızda en iyisi boşvermek. Anlayan nasılsa anlıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bolonez ~ 8 yıl önce
ulan baştakiler çıkıp dememiş miydi "emri ben verdim" "bi daha olsun bi daha vururuz" diye. bizim toplumumuz çok dönek cidden ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaşkın Bey ~ 8 yıl önce
Yurt dışı en iyisi hangi ülkedesiniz sığınma hakkı drumları nedir:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 8 yıl önce
Napcan? Sığıncanmı? ahlaksız korkak!
Liberal ~ 8 yıl önce
Bilmem kendi halkını ve parlementosunu bombalayana ne denir ama ülkeye verdikleri zararın boyutunu yazsam buraya sığmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FİLLER TEPİŞİYOR ~ 8 yıl önce
Çimenler eziliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ceo ~ 8 yıl önce
tutuklanmiş olabilir dedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşkın ~ 8 yıl önce
Artık var ya size ne diyeceğimi bilemiyorum. Düşürüldükten sonra biz angajman kurallarını ihlal ettiği için düşürdük diyenler. Sonra yalvar yakar özür dilediler. Uçağın pilotunun eşine ev hediye etmeye kalkışıldı. Şimdide pilotları tutukluyorlar. Arkadaş bu kadar mı dönek olunur. Devlet itibarı bu kadarmı itibarsızlaştırılır. İnanın ben yurt dışında yaşayan bir insanım dışarıdan ülkemin durumu çok kötü. Yakında PKK yı bombalayacak pilot bulamazsınız bu gidişle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cb ~ 8 yıl önce
Sizin gibi hain pilot olacağına olmasın. Buluruz biz.
gayet guzel ~ 8 yıl önce
'vur emrini bizzat ben verdim' ve 'bugun olsa yine dusururuz' diyen politikacilari da tutuklasaniza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000