14 Ağustos 2013, Çarşamba 12:07:27

BEĞEN PAYLAŞ VE UÇ!

İletişim mecralarının arasına popüler sosyal medya kanallarını ekleyen SunExpress, sosyal medya kanallarının tanıtımı için uçuran bir kampanya düzenliyor...
  • kanka begen bilet kazanıcam. loskoca sunex facebook vs ile ugraşıyor. ilginç
  • KOSKOCA SUNEX SADECE 40 KIRK BİLET VERİYOR Kİ GEL DE GÜLME BUNA.YİNE ÇOK FAZLA VERMİŞLER Kİ 1 TANE DE VEREBİLİRLERDİ.ÇOK KOMİK BİR PROMOSYON.ÇOK GÜLDÜM BEN BUNA :)
  • SEBEP NE YAZAN ARKADAS SEN SUNEXPRESSIN AVUKATISIN HERHALDE BOYLE KORUDUGUNA GORE ALMANCILARI
  • sizden gelecek bılet çöpden gelsın.. Ben size para vereyimde 40 kişiyi ücretsiz uçurun..

Türk Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, en popüler sosyal medya kanallarının tanıtımı için “Beğen, Paylaş ve Kazan” adlı 40 ücretsiz bileti kapsayan bir kampanya başlattı. Kampanya çerçevesinde, ziyaretçilerin yapması gereken tek şey SunExpress’in Facebook sayfalarını beğenmeleri ve paslaşmaları. ... Ağustos’a kadar SunExpress’in Facebook sayfasının beğenen ve paylaşan takipçiler arasında yapılacak çekiliş ile toplam 40 ücretsiz gidiş/dönüş bileti sahiplerini bulacak.

SunExpress,  sosyal medyada Facebook ve Twitter başta olmak üzere hatırı sayılır derecede kullanıcı sayısına sahip Google+, Instagram, Pinterest, Youtube, LinkedIn ve Xing gibi popüler platformlarda da resmi hesapları ile yayına başladı. SunExpress kurumsal sosyal medya kanallarından Facebook, Twitter ve Google+ platformları için mevcut müşteri portföyünüde göz önüne alarak Türkçe, Almanca ve İngilizce dillerinde hizmet verecek. 

SunExpress Kurumsal İteşim ve PR Müdürü Serdar Alyamaç, “Kurumsal sosyal medya kanallarımızı her ne kadar biraz geç açmış olsak da, mutlak kalite prensipleri çerçevesinde iyi ve güçlü bir altyapı çalışması ile bu durumu avantaja çevirdik” dedi.

Sosyal medya aracılığı ile müşterilere eskisinden daha yakın olduklarını ve soru-cevap bekleme sürelerinin kısaldığına değinen Alyamaç, “Beğen - Takip Et – Paylaş - Kazan sloganıyla başlattığımız lansmanımızla sosyal medya hesaplarından Facebook, Twitter, Google+ ve Instagram üzerinden Ağustos sonuna kadar takipçilerimiz ücretsiz vereceğimiz 40 biletten birini kazanma şansını yakalayacaklar: SunExpress’e ait bu 4 platformdaki resmi hesapları beğenen, takip eden ve paylaşan kişiler arasında yapılacak çekilişle şanslı kişiler yurtiçi ve yurtdışı gidiş-dönüş uçak bileti kazanacaklar” dedi.

BEĞEN PAYLAŞ VE UÇ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

cs ~ 11 yıl önce
kanka begen bilet kazanıcam. loskoca sunex facebook vs ile ugraşıyor. ilginç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
40 BİLET ~ 11 yıl önce
KOSKOCA SUNEX SADECE 40 KIRK BİLET VERİYOR Kİ GEL DE GÜLME BUNA.YİNE ÇOK FAZLA VERMİŞLER Kİ 1 TANE DE VEREBİLİRLERDİ.ÇOK KOMİK BİR PROMOSYON.ÇOK GÜLDÜM BEN BUNA :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MURAT ~ 11 yıl önce
SEBEP NE YAZAN ARKADAS SEN SUNEXPRESSIN AVUKATISIN HERHALDE BOYLE KORUDUGUNA GORE ALMANCILARI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acıyorum ~ 11 yıl önce
O yorumu ben yazdım.Öncelikle hukuk bölümü mezunu falan değilim kesinlikle.Kimsenin avukatlığını da yapmıyorum.Almancıları korumak falan değil amaç;alman olduğu kadar TÜRK şirketidir SunExpress! Klavye başında havacı sanırım size derler.Baksanıza bir şirketin kökenini bilmeden yorum yapıyorsunuz.ben o arkadasın "sizden gelecek bilet çöpden gelsın" cümlesine dayanarak o soruyu sordum.Eğer o arkadaşın yerine siz bir cevap verirseniz seve seve bende karşılık veririm.Sırf yorum yazmak için bir şey yazacaksanız lütfen tenezzül etmeyin. "sizden gelecek bılet çöpden gelsın" cümlesini ve sizin bu yazdığınızı emin olun havacılık da hiç bir firma çalışanları rakip firma için yazmaz.Şimdilik hayırlı sabahlar dilerim.
insafsızlar ~ 11 yıl önce
sizden gelecek bılet çöpden gelsın.. Ben size para vereyimde 40 kişiyi ücretsiz uçurun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burak Görsen ~ 11 yıl önce
Bu ne gereksiz bir yorum?!?
sebeb ne? ~ 11 yıl önce
Kesin uçağı kaçırmışsındır ki bu şekilde konuşuyorsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000