12 Kasım 2009, Perşembe 07:22:54

Bedava uçma şansı...

Borsaya kote edilen ilk Web 2.0 şirketi olan XING (Zing) ve Sun Express işbirliği ile XING Türkiye üyeleri uçak bileti kazanma şansını yakalıyor...

05 Kasım – 18 Aralık 2009 tarihleri arasında düzenlenen kampanya kapsamında 15 XING üyesi, 2 kişilik sun Express biletleri ile ister yurtiçi, ister yurtdışı uçuyor. 
 
Kampanya uyarınca, XING’in mevcut üyelerinin yapması gereken tek şey, XING’e arkadaşlarını davet etmek. 05 Kasım  - 18 Aralık 2009 tarihleri arasında en başarılı davet yapan ve en çok üye kazandıran ilk 15 kişi, ister yurtiçi, isterse yurtdışı uçuşlar için kullanılmak üzere Sun Express’ten 2 kişilik uçak bileti kazanıyor.

XING’in Türkiye’deki üyelerine sunduğu bu özel kampanya kapsamında, bu tarihler arasında XING’e Türkiye’den yeni üye olan üyeler de, mevcut üyeler gibi uçak bileti kazanma şansına sahip olacaklar.

En çok sayıda başarılı davet yapan ilk 15 XING üyesinin ayağını yerden kesecek olan bu kampanyanın ardından, XING’in gerçekleştirdiği işbirliği çalışmaları ile sunduğu fırsatlar devam edecek.

Kampanyaya katılmak için https://www.xing.com/app/invite adresinden davet etmek yeterli.

Bedava uçma şansı...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000