15 Aralık 2009, Salı 07:22:19

Bedava bilet kazandılar...

Uluslararası hızlı para transferinde lider kuruluş olan Western Union'ın (WU) Ramazan ayı ve Şeker Bayramı dolayısıyla düzenlediği "Memlekete Uçuş" kampanyasının kazanan talihlileri açıklandı.
  • Bu "Şeker Bayramı" lafına bitiyorum. :) Eee, darısı başıma olsun bari, bakarsınız "Nişasta Bayramı"nda bana çıkar bedava bilet...

Talihlilerden biri de New York'tan Bülent Engin Bostancı oldu.

Ramazan ayı sırasında yakınlarına para gönderen müşterilerini ödüllendiren firma, düzenlenen kampanyanın müşterilerine bir bayram armağanı niteliğinde olduğunu ve müşterilerinin, para gönderdikleri sevdiklerinin yanlarına gidebilmeleri için gereken uçak masraflarını üstlendiklerini açıkladı. Yapılan çekiliş ile bu hakkı kazanan talihli Bülent Engin Bostancı 1800$ değerindeki uçak biletinin sahibi oldu.

Şirketin Batı/Doğu Avrupa Pazarlama Müdürü Juliana Beliltseva ve Avrupa’dan Sorumlu Ürün Müdürü Ali Çınar , "Yılın bu döneminde hediye vermenin müşterilerimiz için çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, Western Union “Memlekete Uçuş” promosyonu vasıtası ile, yılın bu özel döneminde değerli müşterilerimizi ödüllendirmek istedik," dedi. Şirketten yapılan açıklamaya göre kazanan 14 talihliden biri Bülent Engin Bostancı oldu. Diğer talihlilerin isimleriyse önümüzdeki haftalarda açıklanmaya devam edilecek.

1800$ değerindeki uçak bileti çekini şirketin Avrupa’dan Sorumlu Ürün Müdürü Ali Çınar’dan alan Bülent Engin Bostancı, Türkiye'deki annesine 17 yıldır Western Union sayesinde para yollayabildiğini belirtti. Kazandığı biletle İstanbul'a gidebileceğini sözlerine ekleyen talihli müşteri, 'Memlekete Uçuş' kampanyasını internet üzerinden öğrendiğini ve kazanan talihliler arasında olduğu için çok mutlu olduğunu belirtti. Western Union'ın hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bostancı, firmanın Türkiye'deki geniş acente ağının kullanıcılar için büyük bir avantaj olduğunu söyledi.

 Ağustos ve 28 Kasım arasında katılımcı Western Union acentelerinden Türkiye’ye gönderim işlemi yapan müşteriler doğrudan kampanyaya dahil oldular ve uçak bileti kazanma şansına sahip oldular.

Haftalık olarak yapılan çekilişlerle toplam 14 kazanan talihli belirlendi. Uçak bileti azanan diğer talihlilerin isimleriyse önümüzdeki haftalarda açıklanmaya devam edilecek.

Bedava bilet kazandılar...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu "Şeker Bayramı" lafına bitiyorum. :) Eee, darısı başıma olsun bari, bakarsınız "Nişasta Bayramı"nda bana çıkar bedava bilet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000