29 Haziran 2009, Pazartesi 11:13:04

BBP'liler kazayı araştıran komisyona silah çekmiş!

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; TBMM Araştırma Komisyonu’nun resmi tutanaklarında, arama kurtarma çalışmaları sırasında bazı partililerin İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın aracının üzerine çıkarak silah çektikleri ifadesi yer aldı.
  • bu MAHRUKİ de her haltı biliyor.adam her konunun uzmanı.adam sen önce izmit depreminde ekibinle çaldıklarının hesabını ver ,sonra öt.
  • SİLAHI ÇEKİNÇE HEMEN İŞ HALLOLMUŞ.EN PRATİK ÇÖZÜM AYDINLANMADIK KAFALARDA SORU KALMAMIŞ BU YÖNTEMİ AMERİKAYADA ÖNERİRİM NE GEREK VAR BASİT BİR ARAŞTIRMA İÇİN BİNLERCE KİŞİYİ BESLEYECEKSİN YILLARCA UĞRAŞACAKSIN VER BİZİMKİLERE HEMEN ANINDA ŞİP ŞAK UÇUZ YOLDAN BÜTÜN DELİLLERİ ORTAYA KOYSUNLAR.
  • Kan dökselerde vatanın milletin bölünmez bütünlüğüne kast eden ve kökleri dışarda olup içimizde dolaşan HAİNLERİN kanlarını dökmüşlerdir. Kimse durduk yerde kimsenin kanını dökmez arkadaşım. Çok iyi etmişler.
  • zamanında az kan dökmediler gene dökmeye niyetlenmelerine şaşırmadım açıkçası

Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beş kişinin hayatını kaybettiği 25 Mart 2009’da meydana gelen helikopter kazasını araştıran TBMM Araştırma Komisyonu’nun resmi tutanaklarında, arama kurtarma çalışmaları sırasında bazı partililerin İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın aracının üzerine çıkarak silah çektikleri ifadesi yer aldı.

Komisyonun, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki ile Arama Kurtarma Ekibi Başkanı Ercüment Güler’i dinlediği toplantının resmi tutanaklarında ilginç ayrıntılar yer aldı.

‘Curcunaya döndü’

Pilotun o havada uçmaması gerektiğini belirten Mahruki, “Helikopterin yolcu sayısı, yani yükü yine uçuş limitlerinde veya uçuş limitlerinin biraz üzerinde” dedi.

Mahruki, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Atalay’ın bölgeyi ziyaretlerinin de arama kurtarma çalışmalarını aksattığını öne sürdü.

BOTAŞ’a kış şartlarında arama kurtarma hizmeti veren ekibin başkanı Güler de komisyona, bakan ziyaretleri sırasında peşinden gelenlerin yarattığı kalabalığın çalışmaları olumsuz etkilediğini savundu. Güler, “Sayın bakanımız geldiğinde peşinde kendisini gelmek zorunda hisseden o kadar çok devlet erkânımız var ki ve o kadar çok onların yardımcıları ve şefleri var ki, ortalık tamamen curcunaya döndü” dedi. Güler, yaşanan olumsuzlukları anlatırken şöyle devam etti:
 
“Birçok partili vardı. İkinci günden itibaren taşkınlıklar başladı. Sayın Vali’nin arabasının bayrak direğini kırdılar, Sayın Bakan’ın aracının üzerine çıktılar, silah çektiler. ‘Ben zarar görmeden nasıl kurtulabilirime’ bakmaya başladılar arama kurtarmacılar.  Çünkü AKUT çok şahit olmuştur. Hayat kurtarmaya gidersiniz dayak yersiniz bu ülkede.”

BBP'liler kazayı araştıran komisyona silah çekmiş!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
bu MAHRUKİ de her haltı biliyor.adam her konunun uzmanı.adam sen önce izmit depreminde ekibinle çaldıklarının hesabını ver ,sonra öt.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SİLAHI ÇEKİNÇE HEMEN İŞ HALLOLMUŞ.EN PRATİK ÇÖZÜM AYDINLANMADIK KAFALARDA SORU KALMAMIŞ BU YÖNTEMİ AMERİKAYADA ÖNERİRİM NE GEREK VAR BASİT BİR ARAŞTIRMA İÇİN BİNLERCE KİŞİYİ BESLEYECEKSİN YILLARCA UĞRAŞACAKSIN VER BİZİMKİLERE HEMEN ANINDA ŞİP ŞAK UÇUZ YOLDAN BÜTÜN DELİLLERİ ORTAYA KOYSUNLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kan dökselerde vatanın milletin bölünmez bütünlüğüne kast eden ve kökleri dışarda olup içimizde dolaşan HAİNLERİN kanlarını dökmüşlerdir. Kimse durduk yerde kimsenin kanını dökmez arkadaşım. Çok iyi etmişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
zamanında az kan dökmediler gene dökmeye niyetlenmelerine şaşırmadım açıkçası

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000