27 Mart 2009, Cuma 18:05:29

BBP'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

BBP YİK Üyesi Hasan Çağlayan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği iddialarına ilişkin bir açıklamada bulundu...
  • Ölmüşsün ağlayanın yok demektir bu ülkede çok yazık Allah rahmet eylesin
  • sos veren yaralılara ne kadar zaman sonra müdahale edildi. öldürücü darbeyi vuranlar kimler. nerde bu millet merde bu devlet. iktidarı ellerinde bulunduranlar ziyon ortaklarıyla iktidarlarını korumak için ergenekon bahanesiyle kaç kişiyi daha dört duvar soğuk betonlarda çürütüp sonra donduracaklar.
  • YA ALLAH AŞKINA SADECE BURADAN HABERLERİ TAKİP EDEBİLİYORUZ VE SİZDEN KESİN BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ NE OLUR BİZE AÇIKLAMA YAPIN

Hasan Çağlayan; "Bize gelen haberler olumsuz ve herkesin hayatını kaybettiği yönünde. Ancak bu kesin bir bilgi değil. Orada bulunanlar ve basından gelen haberler Başkanımızı kaybettiğimiz yönünde. Ancak bu gibi durumlarda bir çok iddia gündeme gelir. Enkaz yerinde bizim bir arkadaşımız var. O arkadaşımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun yüzünü görüp hayatını kaybetti bilgisini verene kadar biz bekleyeceğiz. Tüm Türkiye'nin ve dünyanın saygı duyduğu bir liderden bahsediyoruz. Üzülmemiz ve ağlamamız gereken bir gün. Ancak taşkınlık yapmayalım. Başkanımıza saygı duyalım, kesin bilgi gelene kadar bekleyeceğiz. Hepinizden Allah Razı Olsun" dedi.

BBP'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Ölmüşsün ağlayanın yok demektir bu ülkede çok yazık Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sos veren yaralılara ne kadar zaman sonra müdahale edildi. öldürücü darbeyi vuranlar kimler. nerde bu millet merde bu devlet. iktidarı ellerinde bulunduranlar ziyon ortaklarıyla iktidarlarını korumak için ergenekon bahanesiyle kaç kişiyi daha dört duvar soğuk betonlarda çürütüp sonra donduracaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YA ALLAH AŞKINA SADECE BURADAN HABERLERİ TAKİP EDEBİLİYORUZ VE SİZDEN KESİN BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ NE OLUR BİZE AÇIKLAMA YAPIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000